Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoodaa

Lepsza Przyjazn CZY milosc ?? miedzy mezczyzna a kobieta???? co wybrac??

Polecane posty

Gość jagoodaa

:(

Gość jagoodaa
:(

Gość jagoodaa
tak ale jesli ta milosc jest zakazana... i owszem mozna by bylo nagrzeszyc...ale potem wszystko sie kiedys konczy :( pytanie czy warto poniesc sie chwili ? czy lepiej zainwestowac w prawdziwa przyjazn ??taka do konca zycia??

Gość jagoodaa
ale jak przejsc z tej milosc w przyjazn(z obojga stron?) jakies rady??

Gość mam takiego przyjaciela
od poczatku wiedziałam ,ze to bez sensu on jest duzo starszy lecz to było jakies dziwne zauroczenie ...były uściski po kątach :P ale cos mówiło mi ,że jak sie to stanie to bede miała przeciw sobie całą rodzine i jego i moja ...ten letarg trwał ok roku ! Wytrzymalismy a potem nam po prostu przeszło ...przynajmniej mi i to już na amen!Poznałam swego meza ,wyszłam za maż urodziłam dziecko -on zawsze był i jest w pobliżu !Mój mąż z początku był strasznie najezony -jak mu to opowioedziałam...:) ale z cazsem zrozumiał ,że teraz TO TYLKO PRAWDZIWA PRZYJAŻN ...! Gdyby w jakims momencie połączyło nas cos więcej to ni byłoby już przyjażni a tak mogę -możemy na niego liczyc w każdym momencie mogłam sie o tym przekonać już wielokrotnie ,choćbym zadzwoniła w środku nocy i poprosiła o pomoc to przyjedzie choć mieszkamy od siebie 400 km ...Taki stan trwa już ...ponad 20 lat .. Pamiętajcie ,że kolegów i kolezanek można mieć setki a prawdziwych przyjaciół ma sie niewielu ...ja mam tylko dwoje 🖐️

Gość jagoodaa
Wlasnie..porywy serca mina..a przyjazn jest tym czego zawsze pragnellam.. on juz stla sie moim przyjacielem..tylko pojawilo sie COS wiecej.. i nie chcemy nic zepsuc.. chociaz gddyby byl woly to napewno bylibysmy razem..ale nie zamierzam rozwalac cudzego malzensta on zreszta tez nie:( zatem PRZYJAZN :) i nie bede zalowac??

Gość mam takiego przyjaciela
no wiesz ...nikt nie da ci takiej gwarancji ale ja nie załuje tego co sie mogło stac :)...być może po latach tez nie będziesz żałować i zyskasz prawdziwego przyjaciela ... Ale też może tak być ,ze z perspektywy czasu kobieta moze żałować,że nie przeżyła czegos fantastycznego i nowego ...bo wszystko czego miec nie mozemy wydaje sie nam zawsze atrakcyjniejsze niż to co mamy ... to tak jak zakazany owoc zawsze wydaje sie nam najsmaczniejszym kąskiem -ale gdy już jest nasz to...stwierdzamy,ze to nic specjalnego ! ...tak wiec sama musisz podjąć decyzje 🖐️