Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko_prawda

Ile partnerek seksualnych MIELISCIE?

Polecane posty

Gość tylko_prawda
:-D

Gość tylko_prawda
dobra, przedzialy liczbowe tez moga byc;-)

akurat fakt iz ktos miał wiecej kobiet, zupełnie mnie nie strasuje... poza tym, że rozwale mu za to łeb :D:D:D nie mrugnę nawet okiem... ale ja naprawde nie jestem w stanie zliczyc...

no dziękuję za możliwość przedziału;-) uffff od 2 do 20 ale jak dokładnie policzę to napiszę:P:P:P

bezzębna - nigdy czegos takiego bym nie zrobił, bo nie znam takiego stanu "musieć zamoczyć" nie dymam byle czego, bo mam szacunek dla własnej osoby i jelsi miałbym bzyknać kaszlota, wolalbym juz luksusową dziwke... zreszta wyrwac cos w miare atrakcyjnego na szybko to tez nie jest jakis wielki problem w duzym miescie

"wyrwać coś" to normalny termin uzywany przez wiekszosc facetów i nie ma nic wspolnego z ocenianiem tego "czegos" w kategoriach szacunku.. wiem, ze kobiety lubią rozkładac na czynniki pierwsze wszystko i doszukiwac sie 38 dna, ale tutaj mylisz sie po prostu... a wyrwac cos na szybko mozna np dlatego, zeby wyjechac z kim na weekendowy wyjazd ze znajomymi, nie chdząc sam z nikim niesparowany...

wiedzialem, ze tak odpowiesz :P szacunek, to zbyt mocne słowo, bo na szacunek trzeba sobie zasłużyć wg mnie... poza tym szacunek jest zbyt powaznym stwierdzeniem... Ale jesli chodzi Ci o to, czy kims gardze, czy nie szanuje tej osoby, czy traktuje ją jak mięso do przelecenia, wór na sperme... to spytam - skąd Ci takie rzeczy przyszły do głowy? (wpadły z powodu braku zębów? :P )

Gość malowana lala z plastiku
"czegoś co bzykasz". "coś do wyrwania".... bzykacie sie z dmuchanymi lalami z plastiku?:D wiem czepiam się , a to tylko semantyka. ale myslę sobie, że to nie musi być tak, że w tym nie ma szacunku, ostatecznie jak kobieta lubi, zeby do nie niej powiedziec"ty suko" w trakcie seksu, to tez tylko taka gra:P

hmm.. nie chodzi mi o to czy kimś gardzisz ale czy np przy kumplach wyśmiewasz jakieś wady, niedoskonałości czegoś co bzykałeś, przechwalasz się jak Ci poszło albo opisujesz sflaczałe posladki jednej z delikwentek, czy zostawiasz dla siebie to co było bez zagłębiania się w szczegóły :) to dla mnie świadczy o minimalnym szacunku do osoby z którą się sypia.

facet mowi słowa ktore dewoty odbieraja jako przedmiotowe traktowanie, a to po prostu nasza immanentna cecha i specyfika męskiego języka i nie wyklucza poszanowania

Nie takie rzeczy tu się pisało o własnych skłonnościach więc i to można: 17 pewne + ewentualnie 2 ale nie pamiętam bo to dawno było.

Gość do komiczne.../...
byle co, to według Ciebie "kaszalot"?

Gość jednaaaa

bezzębna - faceci nie rozmawiaja o takich rzeczach... konczy sie ewentualnie na jednym zdaniu typu "ale fajna laske wczoraj wyrwałem" i tyle... wybacz, ale tak to sie moze przechwalaja 16 letni chłopcy i tak komentują... moi koledzy to dorosli goscie, ktorzy niejedną juz mieli.... nie poruszamy w ogole takich tematów

Gość dwieeee

Gość trzyyyyyy

" byle co, to według Ciebie "kaszalot"?" kaszalot, to brzydka baba - kazdy wie co oznacza ten termin

A propos tej "suki". Właściwie nie zadaję się z kobietami, które nie lubią takich określeń, w kontekście erotycznym.

Waszą immanentną cechą jest też mówienie, facet tak już ma, tak jest stworzony i koniec a to gówno prawda ;) najłatwiej jest powiedzieć zdradziłem, bo taka męska natura - dąży się do przekazania genów, to co - kobieta też ma powiedzieć zdradziłam Cię z przystojniejszym i bogatszym bo taka już moja natura - dążę do tego, żeby mieć łądne dzieci i zapewnić im godne życie :) dla mnie to jest śmieszne - natura naturą ale nie tłumaczcie wszystkiego naturą :)

Gość tysiąc pięcset sto dziewiecset
wygralam

"a to gówno prawda najłatwiej jest powiedzieć zdradziłem, bo taka męska natura - dąży się do przekazania genów" rozumiem, ze ktoś Cie skrzywdził - współczuje, ale chyba nie o tym dyskutowaliśmy? :P:P