Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko_prawda

Ile partnerek seksualnych MIELISCIE?

Polecane posty

"ok, ale skoro już wiesz, to czy kiedy wiążesz się na jakiś czas z kobietą to mówisz jej prosto z mostu - nie licz, że będziesz jedyną w tym czasie? a jeśli np jakimś cudem postanowisz wziąć ślub to będziesz świadomie przysięgał wierność?" Szczerze aż do bólu :D spotykam się z kobietami, które w lot łapią, że małżeństwa ode mnie nie można oczekiwać, ja to mówię JASNO I WPROST i nie zawracam głowy tym, które marzą o mężu lojalny potrafię być i z tym raczej nie mam problemów ALE przyznam, że pokusa do machinacji jest duża wiec to czy posunę się kombinacji będzie zależało od intesywności związku z kobietą jeśli będzie to głęboka więź, będę miał dość skuteczną blokadę i raczej namówię na jakieś ekscesy w trójkę, jeśli więź wiotka to nie dam głowy za moją etykę.

Gość cycki to masz teraz pewnie
do pępka???

Gość karmisz jeszcze
piersią?

Gość kuźwa zamiast zająć się
dzieciakiem to pierniczy o dupie maryny :O, niezle uzależniona od kafe musisz być:O.

Gość tak tłumacz to sobie tak
regeneracja pochwy to mit :D

Gość anitkaaa
frk-09 ---> jesli wolno spytac, co zrobilbys w razie wpadki lub tzw. wpadki kontrolowanej?

Nie wiem jak to się dzieje ale MOGĘ Powiem jeszcze tak, nie krzywdzę z rozmysłem, nie jest moim celem okazywnie wyższości i dawanie do zrozumienia: "jesteś z łaski i pilnuj się". Motywację mam prostą: smak na daną kobietę.

moje dziecko jest właśnie z ojcem na spacerze, a ja jako przykładna kura domowa powinnam właśnie prać, gotować, haftować :D matko, gdzie ja się tłumaczę :O

Gość nie musisz wiem dużo lepiej
niż ty :D! a jak tam studia, bezrobotna bez skończonych studiów wczesna mężatka z przymusu z dzieciakiem na głowie, no no no ! ambicje to masz zajeebiste :D!

Gość pewnie w sklepie z pasmanterią
:D ? a dzieciaka pewnie z sobą w reklamówce będziesz zabierać :D? czekanie na dyplom, dobre seeeee hehehee

Wpadka kontrolowana - niskie prawdopodobieństwo bo świadomie szukam kobiet przrażonych wizją ciąży. Wpadka zwykła - nie wiem, myślałem o tym i to zalezy od wielu czynników. Może się okazać (mam 35 lat) że związek z daną panią ma sens dla nas obu, trojga, ze sie spełnimy w tym. Ale może też być tak, ze jednak nie. Podejmowałbym decyzję w danej sytuacji. Jestem baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ostrożny. Wole zrezygnować z seksu niż ryzykowć. Jak do tej chwili jest ok!

Gość ale ja z tobą w ogóle nie
rozmawiaj, dajesz się głupio sprowokować jak leszczyk które jest tu pierwszy raz :D. narq bo nudna jesteś :P ps cwiczysz mięśnie pochwy podczas pisania tu :D, przynajmniej jakiś pożytek byłby D:D:D:!🖐️

Gość komiczne bo sorry
jesli ktos jest takim ekshibicjonistą jak łachudra, to się wie, wystarczy tu być tylko nieco dłużej niż ty :).

"ale ja z tobą w ogóle nie rozmawiaj" składnia mistrza Yody z Gwiezdnych Wojen :P

zanim zaszłam w ciążę sporo tu bywałam, potem zapomniałam o kafe, bywałam sporadycznie, przez kilka miesięcy po porodzie też nei zaglądałam, a że teraz nie mam zajęć tylko piszę pracę mgr to mogę :) a ten ktos najprawdopodobniej jest z jednego topiku dawnego