Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missiza

wow! co za reklama lodzi na BBC

Polecane posty

Gość missiza

az trudno uwierzyc ze to takie piekne miasto... would you in LODZ?

Też nie widziałam, a ciekawa jestem. Może jacyś fajni turyści terazdo nas przyjadą:P

Manufakturę pewnie pokazali :) I Pałac Poznańskich nocą :) No i nieśmiertelną Piotrkowską :P

Gość missiza
szczerze mowiac to tak naslodzili ze jak ktos z UK przyjedzie to sie raczej zawiedzie... ale co, lepsze to niz myslenie ze my tu bez netu, kablowki i z niedzwiedziami polarnymi zyjemy

A to po ulicach nie biegaja misie polarne?? Nie rozczarowujcie mnie ;) Missiza - powiedz, co pokazali :)

fajna :) w rzeszowie sa misie polarne bo jest w bieszczadach , a tak wogole to rzeszow jest na slasku :)

Gość cd nstępuje
gorzej, jak ktoś da się nabrać i tam pojedzie :O ohyda, gorszego miejsca w tym kraju chyba nie ma. Jedna ładna ulica a reszta dno i biedota

No, reklama fajna:) Zresztą Łódź nie jest zła, wiele osób uważa, że ma swój klimat. Ja mieszkałam w Wawie, teraz mieszkam w Łodzi i chyba wolę Łódź

No proszę :) Strzeliłam we wszystko:P Wild - ja odwrotnie - od kilku lat Warszawa, wcześniej Łódź. Wolę W-wę chyba jednak... chociaż i tak nie chcę tutaj mieszkać na stałe :)