Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyymmmmw

Czy wczoraj w You Can Dance......

Polecane posty

Gość yyyyymmmmw

ta dziewczyna co trenowała zapasy, ona była jakas chora???? W sensie upośledzona

Gość nieee młoda dziewczyna

Gość o chrysteeeeeee
prosta dziewczyna ze wsi :o juz zaraz chora....ja pierd..

Gość tratata
yyyyymmmmw ---------wg Twojego toku rozumowania, chyba 3/4 ludnosci wiejskiej bylaby uposledzona. Prosta dziewczyna i tyle

jestem tancerką hip hop popping lockinh new style krumping dancehall bellydance stripperdance hous i jeszcze z 15 innych których nie chce mi sięwymieniac, jestem różnorodna ...a nie dopuścili mnie nawet do głównego jury ;/ a taka władzia ze wsi przeszła ?? co to kurwa za sprawiedliwość ;/

mniejsza z tym że w ogóle nie umie tańczyć i nie ma nawet poczucia rytmu a jedyne co zrobiła to wyszła zatrzęsła trochę łapami i dała się wyśmiać;/

Gość echhhhhhhhs
widocznie nie mialas osobowosci ;)

Gość wladzia wladzia
władzia wymiotła:)

taaa...nie miałam osobowości :D w sensie że nie dało się ze mnie pośmiać ;/ aha fajnie ;/ następnym razem przyjdę im obwiązana workiem na śmieci ;/ uznają że mam osobowość ;/

ale tigerka przeszła z top toys :) i z tego się cieszę :) Wstrętny pierog próbował obrażać cinka :) ale sobie poradził :P nie wiedzą co traca ;/

hhehhehhh a według was osobowosc to wieśniarstwo? Teraz wies jest tak rozwinieta ze nie ma roznicy czy ktos jest z miasta czy ze wsi albo jest sie wiesniara albo nie;/

Gość wladzia wladzia
juz wystarczy jednej z top toys ;)

Gość ale wladzia odwazna
nie wstydzila sie tam isc, miala w dupie to hjak wyglada, anie jak jakies lale, co godzine maluja sie przed "wystepem"

pójdę na następny casting tylko się głupio ubiorę i napisze w formularzu różne głupoty :D bo w formularzu było pytanie czy mam chłopaka odpowiem :nie bo jestem lesbijką.na pytanie jaki jest twój największy problem napisze "byłam molestowana w dzieciństwie matki nienawidzę bo się przy mnie pieprzyła i znęcała się nade mną psychicznie,ojciec poszedł w pizdu jak miałam 7-8 lat,zostawił dług 13 tysięcy i zabrał ze sobą wszystko łącznie z ostatnią rolką papieru toaletowego,mój dziadek umarł w moje urodziny drugi dziadek jest menelem,w szkole byłam odtrącana i źle traktowana przez inne dzieci,pochodze z ubogiej rodziny...i jestem lesbijką walcząca na forum kafeteri z homofobią"

myślicie że to im wystarczy :D nawet jak nie polecę na warsztaty to i tak zrobią o mnie reportaż a żeby się publiczność miała czym powzruszać...a i dopisze że mam depresje od 8 roku życia a moja przyjaciółka próbowała się bez powodu zabić sprawa była nagłośniona w fakcie :)

na pewno im się spodoba szczególnie że prawie wszystko prawda :)ten papier dodałam żeby było bardziej efektownie :D

yeaaa:D mam historie mam osobowość i nawet umiem tańczyc ...:D chociaż to chyba najmniej potrzebne w tym programie :D

Gość obsession202
ja też jestem ze wsi... ludzie macie naprawde male pojęcie o wsi... :o

czy ja się czepiam wsi ?:) wszędzie sa różni ludzie...ta panna akurat była trochę ...no kojarzyła się z chłopką na polu :( troszeczkę ...ale troszeczkę ...

Gość wladzia wladzia
powinny przejsc obie siostry baginskie fajne laski:D

Gość wladzia wladzia
ta goraleczka byla fajna:D

niop :D tiger i bagieta :) tam jeszcze była miśka i chyba gdzieś nene widziałam :) no i cienek :)

taaa...góraleczka ...a co to kurcze konkurs piosenki górolskiej ?