Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyymmmmw

Czy wczoraj w You Can Dance......

Polecane posty

Gość obsession202
Władysława to imię jak każde inne, tyle że mało popularne dziś... a wieśniaków to wiecej czasem w mieście mozna spotkać niż na wsi... :P dziewczyna po prostu jest prosta, ale mi zaimponowała tym, ze ma pasję (zapasy) . A zastanawialiście sie dlaczego musiała się nauczyć bronić (sama powiedziala, że musiała bo musiała - coś takiego) i najważniejsze osoby: mama, siostra i trener ... a gddzie ojciec?? nie wiem dlaczego ale mam wrażenie, ze to z jego powodu musiala nauczyć sie bronić... ale mam nadzieje ze sie mylę i fantazja mi poszalała :(

:) no dobrze...ale ona jest zapaśniczką co ona robi w you can dance ? :)

Gość to tu to tam i siam
Władzia fajna dziewczyna :) Ale zupełnie nie do tańca ;) - niech jej sie w tych zapasach wiedzie :)

Gość obsession202
no z tańcem jej średnio szło... ;) Ale chociaż sobie nie powie, ze nie sprobowała :)

Gość freiii
Nie wiem dlaczego przeszla ta dziewucha, co odpadla w Paryzu. Skoro juz raz odpadla, to po cholere ja wzieli?

Gość miruna
no dokładnie, jak już raz odpadła

może teraz jest lepsza :) ja też z miesiąca na miesiąc jestem lespza tak jest z tancerzami :) a władzia dobrze dziewczyna ale nie do tańca bo tańczyć to ona w ogóle nie potrafi :)tylko jestem zła że ją przepuścili a mnie nie ...ogólnie zamiast ludzi których wzięli "do pośmiania" mogli przyjąć mnie albo chłopaka przede mną który świetnie tańczył new style i wielu innych których nie przepuścili kosztem paru "do pośmiania";/ to bardzo nie uczciwe...

gdybym nie była dobra na tyle na ile mówię to bym tam w ogóle nie jechała...skoro pojechałam to znaczy że miałam dostatecznie duże szanse na przejście i dostanie biletu...

nie jestem zapatrzoną w siebie idiotką bez przesady ...tylko wiem że jestem dostatecznie dobra żeby przejść ...nie piszę tutaj "o jejku dziewczyny no wiecie ja taka świetna jestem,nic tylko mnie podziwiać" tylko że zdaniem moim i ludzi wokół mnie miałam szanse się dostać,co mam być fałszywie skromna i pisać ..."no wiecie no myślę że nie jestem aż tak zła ale pewnie jestem okropna" nie zawyżam ani nie zaniżam swoich umiejętności,i skoro zdecydowałam to znaczy że miałam szanse przejść ...gdyby tak nie było to jak już napisałam nie pojechałabym bo nie lubię marnować czasu pieniędzy i siły na coś co niczego nie przyniesie.

Zosia:) nie tak trudny jak się wydaje :)Dla mnie to właściwie wszystko dosyć proste...no chyba że chodzi o układy szczególnie siłowe.

Gość i co to zle ze taka jestem pf
T ozwykla WIEŚNIARA!! Dlatego sie tak wyslawiala i taka dziwna byla Chociaz jakby jej sie przyjżeć to chyba miała coś z głową albo braki z dzieciństwa P.S ktos sie pytal czemu musiala sie bronic wydaje mi sie ze dlatego bo w szkole pewnie wszyscy sie z niej smiali albo co gorsza bili i musiala.........

bez przesady moja droga...może do tego programu nie zbyt pasowała i nie ubiera się za dobrze ale to też człowiek któremu należy się szacunek.na tancerkę się nie nadaje ale umie się bić :D a ja nie umiem się bić :)