Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziroczka21

Szkoda mi Holubka

Polecane posty

Gość Ziroczka21

Wszyscy mowia o jego roli Konrada, ale mi najbardziej utkwila rola w czterech pancernych. Nie lubie poezji, a w czterech pancernych przynajmniej wiedzialam o co chodzi. Naprawde mi go szkoda

Gość a jakież to role tam grał

Gość Dugas
Jake on kutwa role grał w czterech pancernych ? coś pojebałaś/-eś

Gość ot cholera mlodziez nam rosnie

Gość ciekawe ile autorka ma latek

Gość i pisze sie HOLOUBEK

Gość po pierwsze.....
jaki to z niego aktor był????? beznadziejny. On nie umiał grać ról.

moze pomyliła go z jakims zołnierzem-partyzantem był taki film w kino polska heh dobry aktor szkoda kadra sie wykrusza a zostaje taki badziew jak magda m czy niania i inne durne seriale

Gość Zyyyyga
Ta młodzież jest .............jaka jest, a ludzie którzy odchodzą pozostawią po sobie ogromna pustkę. Młodzież jest..........właśnie taka jaka jest , czyli nijaka ( czytaj badziewie) i nikt już nie zastąpi nam LUDZI o WIELKICH TALENTACH. Kto miałby to zrobić ???? ONI??? Ci którzy piszą takie głupoty o Holoubku ????

szkoda? każdy kiedys umiera ja pamietam go z Królewskich snów - grał jagiełle poza tym miał 85 lat miałw koncu prawo odejsc z tego swiata

stonoga gracja, nareszcie KTOŚ taki jak Ty wie gdzie zagrał Holoubek. Dzięki, bo już zacząłem wątpić we wszystko co jest na tym teraźniejszym świecie. Mnie też jest Go ogromnie żal. Miał swoje lata i miał prawo odejść, ale ogromna szkoda, żal............

Powspominajmy go więc jeśli można. Dziś to trzyma mnie na tym forum. Mam nadzieję, że będzie z Kim pogadać. Zyyyyga odezwij się !

Bo z babami to tylko o tpsach, czipsach i co powiedział głupiego jej luby............ Eh, baby !

Gość arnik
"Napoleon i pani Walewska" nie wiem czy tytuł filmu był taki,ale razem z Nim wystąpiła Beata Tyszkiewicz...

MARYSIA I NAPOLEON

Akcja filmu rozgrywa się w dwóch planach: współczesnym i historycznym. Do Warszawy przyjeżdża na stypendium młody francuski historyk. Zakochuje się w pięknej Polce, studentce historii sztuki. Na ścianie dworku w Walewicach wiszą portrety Napoleona Bonaparte i szambelanowej Marii Walewskiej, wielkiej miłości cesarza, wykorzystującej swe względy do wstawienia się za ojczyzną. Para współczesnych bohaterów dostrzega uderzające podobieństwo do postaci historycznych i jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki parokrotnie przenosi się w czasy napoleońskie, gdzie wciela się w role Napoleona i pani Walewskiej...

Gość Napoleon i Marysieńka...
mojej mamy ulubiony film ...a potem też mój ... W roli Konrada jednak był wspaniały ...:(

Po pierwsze nie był młody. Chciałbym dożyć tego wieku. Oczywiście że żal tak jak każdego człowieka. { W 1976 i 1980 uzyskiwał mandat posła na Sejm PRL. } To niechlubna karta IMHO.