Happy Freeta 0 Napisano Marzec 6, 2008 Dziewczyny, co sie dzialo z waszym organizmem po odstawieniu tabletek? Lub jak to jest z przerwa w braniu.Biore tabletki Microgynon 21 i gin. zalecil mi zrobienie przerwy.Kazal to sobie przemyslec, bo organizm potrzebuje odpoczynku.Powiedzcie jak to bylo u was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Happy Freeta 0 Napisano Marzec 6, 2008 A, i biore tabletki juz rok i 7 miesiecy...Chyba ma to jakies znaczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Happy Freeta 0 Napisano Marzec 6, 2008 Nikt mi nie powie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emyu Napisano Marzec 6, 2008 nic sie nie dzialo, bylam na zajebistym hayu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ElfikZeZłotego Napisano Marzec 7, 2008 To co było przed. Mi wróciły bolesne i obfite okresy, pryszcze ze zdwojoną siłą, ale wróciła też ochota na seks i waga. Potem już nie wróciłam do tamtych, biorę inne, które nie wywołują skutków ubocznych przynajmniej u mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malenstwo77777 0 Napisano Marzec 7, 2008 "happy freta" a ile lat bralas tabletki ze ci zalecil przerwe??? robilas sobie jakies badania ze tak powiedzial??? bo ja biore 5 lat i mi lekarz odradza przerwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmhhh Napisano Marzec 7, 2008 przeciez pisala ze rok i 7 miesiecy. Ja biore prawie 2 lata i nie robilm przerwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malenstwo77777 0 Napisano Marzec 7, 2008 ahhh tak przepraszam:( to nie wiem czemu zalecil przerwe:( moze badania na watrobe wyszly zle???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabiness 0 Napisano Marzec 7, 2008 jak ja przestalam brac anty to odrazu mialam rozwalona gospodarke hormonalna, nieregularne i bolesne miesiaczki wrocily, ale wrocilam do starej awgi i mialam wieksza ochote na seks :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach