Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DUPIATE DO DZIELAA

DUŻA PUPA!ZDJĘCIA KARDASHIAN W BIKINI!!!PODOBA SIE WAM TAKI TYŁEK KOBIECY?

Polecane posty

Gość Nattta
Kiepski tyłek, nie dośc że nogi krotkie to jeszcze ten obwisły, sflaczały tyłek sprawia że sa jeszcze krótsze. Przydaloby się trochę popracować na siłowni albo choćby pobiegać. Nieciekawie wygląda. :o

Gość dla mnie nadal gruba krowa
śmieszy mnie bardzo - piszesz - "jak takie nastolatki i wczesne dwudziestki krzyczą blee fuj itd, no ok rozumiem gołej baby na żywo nie widziały kręcą nosem jak zobaczą babkę w średnim wieku,na widok starej to pewnie by oślepły a i tak za kilkanaście lat sflaczeją i będą wyglądać jak swoje mamusie." Kim ma 27 lat, ja 26. Proszę: http://en.wikipedia.org/wiki/Kim_Kardashian Rozumiem taki wygląd gdyby miała lat 40, ale ona jest tylko rok starsza ode mnie, a wygląda...

Gość O jaki spaślaczek
chyba za dużo fast foodów a za mało ruchu! :p

Gość No mogłaby coś
zrobić z tym tyłkiem.

Gość Nie podoba się
za duży, sflaczały i obwisły, po prostu zaniedbane ciało.

Gość oberst
obrzydliwe tłuste, fuuuuuuuuuuuujjjj!!!!

Gość Szkoda słów...
Jesteście chyba nienormalne i mocno zakmpleksione. Przecież ona nie jest gruba, a tyłek ma świetny. Gdyby jej podliczyć BMI, pewnie by miała jakoś pośrdoku normy. Ale tak to jest, gdy w modzie są wieszaki z przynajmniej 10kg niedowagi...

Gość maallinnkaa
osoba ktora zalozyla ten temat chyba ma jakis kompleks moze i faceci lubia kragle ale nie spasione i wola wieszaki od nadmmiaru tluszczu ,zawsze to samo grube na wieszaki a wieszaki na grube odwieczna wojna ,ja znam facetow ktorzy osobiscie wola szczuple niz nadmiar tluszczu ale jak sie wpierdala hamburgery i popija piwem to potem "kompleks" rosnie .zal mi takich jak wy wystarczy zadbac o siebie i wtedy i kragle i szczuple beda ladne .ja jestem szczupla idealnie i mojemu facetpwi zawsze staje nie tylko jemu nie potrzebuje do tego dodatkowych fald i dupy slonia .

Gość slaski18
A dla mnie jest idealny :]