Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzalka22*

pilnie potrzebuje pomocy w napisaniu opini od szefowej do urzedu pracy

Polecane posty

Gość zuzalka22*

muszę zanieść opinie od szefowej do urzędu pracy jednak szefowa powiedziała ze mam sama sobie ja napisać i same dobre rzeczy ze szybko sie uczę ze jest ze mnie zadowolona i takie tam ale nie bardzo wiem jak to ma wyglądać sklepiłam kilka zdań ale to troszkę za mało no i czegoś tam brakuje proszę pomóżcie Po odbyciu stażu zawodowego w naszej firmie przez Panią……………….. Mogę z całą pewnością a jednocześnie z nieskrywaną przyjemnością stwierdzić że jestem bardzo zadowolona z pracy Pani ……... Pracownik wykazał się dobrą wiedzą z zakresu księgowości, jest kreatywny i ambitny a przede wszystkim przejawia chęć ciężkiej pracy oraz dalszego poszerzania swoich kwalifikacji. Pani …………. wykazała się dobrymi umiejętnościami interpersonalnymi zarówno podczas pracy w zespole jak i w trakcie spotkań z naszymi klientami

Gość upupupu

Ten fragment podoba mi się najbardziej: "Mogę z całą pewnością a jednocześnie z nieskrywaną przyjemnością stwierdzić że.." :classic_cool:

Po odbyciu stażu zawodowego w naszej firmie przez Panią………………, mogę z całą pewnością, a jednocześnie z nieskrywaną przyjemnością stwierdzić, że jestem bardzo zadowolona z jej prazy i poziomu wyksztalcenia , jaki prezentuje. Pracownik wykazał się dobrą wiedzą z zakresu księgowości, jest kreatywny i ambitny, a przede wszystkim przejawia chęć ciężkiej pracy oraz dalszego poszerzania swoich kwalifikacji . ..............wykazała się dobrymi umiejętnościami interpersonalnymi zarówno podczas pracy w zespole ,jak i w trakcie spotkań z naszymi klientami, co w znaczny sposob przyczynilo sie, do tak pozadanego, dobrego wizerunki firmy. Uwazam rowniez, ze ............... bedzie doskonalym nabytkiem kazdej firmy, ceniacej profesjonalizm , dokladnosc i entuzjastyczne podejscie pracownikow.