Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bobby Marley

Dlaczego mlode dziewczyny posiadajace dziecko czesto to ukrywaja przez facetem?

Polecane posty

Gość Bobby Marley

pozniej facet je zostawia bo czuje sie oszukany ze mu nie powiedziala dziewczyna a dziewczyna sie obrusza ze on ja zostawil:-o ja rozumiem ze mlode siksy polelniaja bledy, dlaczego nie chcecie sie pozniej przyznac facetowi ? czego wymagacie, ze bedzie wszystko akceptowal ?

Gość glupolu
a ty to bys moze zyciorys takiej panny chcial poznac w dwa tygodnie ???? A po co ma sie tlumaczyc, skoro nawet nie wie czy ten zwiazek przetrwa. A jesli naprawde ci na kims zalezy to fakt ze ta osoba ma dziecko nie stoi na przeszkodzie do szczescia. No chyba ze twojej mamusi to nie pasuje... Maja racje te dziewczyny ze sie nie spowiadaja, mysle ze wiedza kiedy jest wlasciwy moment by o dziecku powiedziec.

bo mówienie na pierwszym spotkaniu \"wiesz mam dziecko\" jest z jednej strony absurdalne a z drugiej pewnie przekreślało by szanse poznania kogoś. tak samo nikt się nie przyznaje na dzień dobry do innych rzeczy. Sam sobie wymyśl jakich :O

Gość ej to ja
ja bym wolal o dziecku wiedziec odrazu, bo nie chce tracic czasu na poznawanie kogos, kto nie jest dla mnie i do mnie nie pasuje. nie chce panienki z dzieckiem, bo to nie moj gust