Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasnowidzimy

Internetowy Jasnowidz. Dla pierwszych 10 osób odpowiem na ich pytanie

Polecane posty

Zasady: 1. tylko czarne nicki, 2. pytanie musi być zawarte w jednym wpisie 3. Odpowiem po ok. 20 minutach od ostatniego pytania Wyjasniam, że nie potrafię widzieć kogoś tak jak się widzi oczami ja widzę aurę danej osoby jej zmiany i kierunki, w których podąża. Nie potrafię przewidzieć dokładnie przyszłości osobie, której ta aura się stale zmienia jest niestabilna. Proszę wziąc pod uwagę fakt, ze oglądanie czyjejś aury kosztuje wiele energii to nie jest przekładanie kart czy rzucanie runami, dlatego nie wszystkim moge przepowiedzieć ich przyszłośc. Wiem, że są zarzuty pod moim adresem, że przepowiadam tylko z nicków to prawda, ale ja poprzez ten nick i pytanie w nim zawarte dostrzegam znak danej osoby, który łączy bezpośrednio z aurą tego kto go pozostawił. Czasem zdarza się, że moja odpowiedź nie jest dokładnie takie, jak tego oczekujecie. wynika to z tego, że dana aura nie zawiera odpowiedzi na to pytanie.

Gość ale ściema - ale ściema
:O

kiedy poznam przyszłego męża i wezmę ślub ? :P Dziękuję z góry za odpowiedź Panie (Pani?) Jasnowidzu :)

A ja chcę wiedzieć, czy ten chłopak, z którym teraz jestem zostanie moim mężem? :D :p

mam pare pytan: - ja widzisz przyszlosc mojego zwiazku? czy jest sens to ciagnac dalej? - kiedy w koncu zaczne pracowac? bede w ogole kiedykolwiek pracowac? - czy warto pakowac sie w przedsiewziecie kupna domu? z gory dziekuje

Gość poszukująca pracy dziewczyna
czy dostane sie na wymarzone studia ?

ja procz aury mam jeszcze aurore :D ciekawe co mi powiesz jak napisze pod innym nickem :D aura bedzie wciaz ta sama czyz nie ? sprawdze to ;)

bez męża: niestety nie nastąpi to w najbliższym czasie. Widzę pewne zakłócenia w Twoim polu morfogenetycznym, które moga sprawić, że czeka cię jakaś chorobę Agrat: twoja aura jest stała, nie nastąpi żadna zmiana związana z nim Królowa Margot: widzę w Twojej aurze jeszcze kogoś innego, ta osoba, zktórą jesteś teraz nie jest ci przeznaczona do końca chwileczke... powstaną napięcia w waszym związku, będzie bardzo trudno, zwłaszcza u twojego partnera. Może cie zranić, uważaj na zdrowie. Kalaf: Twoja aura ma pewne niregularne odkształcenia, które świadczą, że jeszcze jest w końcowej fazie formowania się. Jak na razie nie ma poważnych zakłóceń, chociaż możesz mieć problemy z akceptacją własnej osoby i podatnośc do depresji. happiness: Twoja aura sprzyja twoim zamierzeniom, lecz ze względu na Twoje energetyczne ograniczenia to marzenie jest poza Twoim zasięgiem Angolek: Widzę, że wasze aury są od siebie wyraźnie oddzielone, jeśli nie będziecie się starać Twój chłopak nie będzie Twoim mężem, tym bardziej, że jego aura jest bardzo słaba, co moze wskazywać na to, że w jego otoczeniu jest osoba, która żeruje na jego energii. Powiedz mu, aby jak najszybciej nosił w papierku szczyptę soli, nieważne jakiej! jozkowa: widzę, że wasz związek powoli sie rozkłada, wasze aury nie są zcharmonizowane. Twoje drgania są inne niż Twojego partnera i dochodzi do emocjonalnych napięć. Widze problemy w dziedzinie finansów, najprawdopodobniej ciężko będzie ci znaleźć pracę a jeśli to zrobisz okaże się słabo płatna. Radzę poczekać z wszelkimi inwestycjami, które moga znacząco wpłynąc na budżet. Weronika P.: Twoje pole morfogenetyczne jest dośc słabe, wskazuje to na jakieś osłabienie organizmu. Twoja aura składa się z takich "języków", podobnych do wybuchu na Słońcu. Pragniesz poznać kogoś nowego i to w niedługim czasie nastapi.

dzięki, dzięk w sumie po co mi mąż ? ;) a choroby to się dopiero co pozbyłam i nie zamierzam wpadać wkolejną

no w sumie to mnie to nie dziwi, ale nie o to pytałam

happiness: Twoja aura sprzyja twoim zamierzeniom, lecz ze względu na Twoje energetyczne ograniczenia to marzenie jest poza Twoim zasięgiem mozesz mi wytlumaczyc o jakie ograniczenia chodzi?

Gość Ło matko...
ludzie nie wierzcie temu naciągaczowi!!!

spokojnie Lo matko :D to tylko zabawa, przynajmniej dla mnie :D tylko się nie obraź Jasnowidzu :)

Gość Ło matko...
prawda jest taka, ze on tu jakieś brednie wypisuje. Nie wierzcie w te głupoty, proszę was.

Ja nie wierzę. :p Jestem uparta i dopnę swego. :D Hihi! Chociaż to, ze ktoś zeruje na jego energii to akurat prawda. :p

Gość Ewwwa 1979
tylko Beatrycze jest prawdziwa, reszta to podszywacze i to bezczelni!