Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataleczka88

Drodzy producenci obuwia damskiego !!!!!!!

Polecane posty

Gość nataleczka88

Witam Mam na imie Natalia pochodze ze stolicy dolnegośląska mam 186 cm wzrostu i 45 rozmiar bucików ...Nie rozumiem dlaczego obuwie damskie produlkowane jest do rozmiaru 41 czasem 42 ?? czy ktoś może udzieli mi sensownej odpowiedzi .. czekam Pozdrawiam Natalia

Gość no widzisz
ja tez jestem ze stolicy d.slaska, mam 195 wzrostu i 47 w bucie. Musze buszowac ostro po regalach zeby cos znalezc :P

Gość lulullh
w daichamnie pojawila sie(juz pojawi na dniach-rozmiar 44...fajnie,ale widze ze Wam to Laski i tak nie pomoze... tez nie kumam o co chodzi...ja wiem czy to chodzi o "oplacanie sie"? tak malo jest butow w tych rozmiarach ,ze producent mialby zapewniony chleb do konca zycia;)z calej Polski by kobity sciagaly:) tak samo nie rozumiem dlaczego "masowki"nie robia wiekszej odziezy...rozmiar 44,46..... rozumiem,ze wielcy,najdrozsi projektanci na to nie pojda,ale masowki????jakies mango,zary,reservaty???

Gość nataleczka88
ludzie którzy maja mniejsza nózke niz 42 nie zdaja sobie sprawy z Tego ile osob ma problem podobny do mnie . Skoro nie oplaca sie robic takich butów bo nie mialy by tak duzego zbytu na rynku jak normalna rozmiarówka to co produkowac odziez dla osob teższych czy tez bardzo chudych noszacych rozmiary 32 czy 34 ???

Gość lulullh
wspolczuje:(pewnie na adidasy nie mozecie patrzec? do pracy to tez nie wiem w czym bym chodzila... porazka w tym naszym kraju......nawet z butami:P

czasem ciężko jest dostać 39 (37,38 to taki standard) a wy byście chciały 42 ??? Ile kobiet nosi taki rozmiar ? Nie opłaca sie sprzedawać takich butów. Ps. Sama mam 37 NA SZCZĘŚCIE.

problem jest z formami do spodów.żeby forma sie zwróciła producentowi musiałby miec zagwarantowaną sprzedaz paru tysięcy butów w każdym rozmiarze.za formą następne sa kopyta niezbędnę do zrobienia butów.jak już są formy i kopyta to cholewki stanowia njamniejszy problem.wniosek jest taki:producenci nie produkuja butów damskich w takich rozmiarach gdyż musieliby dokłąda do tego interesu ponieważ nikt im nie zagwarantuje sprzedaży w opłacalnych ilościach.pozdrawiam.

Gość producencibutów to nie caritas
nie opłaca się produkować rzeczy któe kupi kilka osób jak macie takie giery to sobie szyjcie buty na miarę - innego wyjścia nie widzę i w ogóle kobieta z rozmiarem 45??? jezus to jest wielki rozmiar nawet dla faceta

Gość Jak mogłaś
Na zamówienie na pewno bys dostala.

Gość Jak mogłaś
Rosalinda idz z tymi podrobami okularow. nie moge patrzec na podroby:O

nataleczka88, podpisuję się pod protestem! aczkolwiek powiem, że noszę duże 41 i tylko w 3 sieciach sklepów w moim mieście mogę kupić buty dla siebie. nie mam po co zachodzić do butików bo tam są rozmiary maksymalnie 40, jakby dziewczyny nie nosiły większych rozmiarów. Nieprawda, że są to rozmiary niszowe = dziewczyn z dużymi stopami jest bardzo dużo!

Gość Brawissimo
No bo buty to powinien szewc na zamówienie robić. Rozmiar buta to nie tylko długość stopy, ale też tęgość stopy czy podbicie.

Gość Ulinkaaaa
Szczerze mówiąc nie rozumiem Twojego pytania. Gdyby był popyt na większe rozmiary producenci szyliby takie obuwie damskie. Jednak wychodzi na to, że kobiety noszą obuwie damskie tylko do rozmiaru 42. Uszyj sobie buty na zamówienie lub poszukaj ich na http://www.i-trendy.pl/index.php/obuwie

Gość gość
Na eobowie.com.pl możesz sobie różne rozmiary znaleźć:)

Gość gość
Są sklepy, gdzie możesz sobie znaleźć buty różnych rozmiarówek. Na przykład na www.eobowie.com.pl

Gość gość
Są sklepy, gdzie możesz sobie znaleźć buty różnych rozmiarówek. Na przykład na www.eobowie.com.pl

Gość gość
Na damesko.pl sa małe rozmiary 34 wiem bo kupuje takie u nich ale dużych niestety nie maja a szkoda bo moja siostra ma ten sam problem co Panie i nosi 42 i też nie może nigdzie butów znaleźć

Gość gość
No co poradzisz, nie jesteś w większości, więc większości się nie opłaca:) Ale zajrzyj na Eobuwie. Może oni coś maja dla Ciebie?

Gość gość
Z tego co się orientuję w Warszawie jest sklep , który sprzedaje tylko te duże rozmiary , od 42 bodaże.

Gość gość
Ja noszę 40-41 i i tak mam często problem z zakupem, tak więc współczuję Ci serdecznie. Ja w sumie kupuję głównie buty Clarks, jakoś tak sobie je upodobałam, na szczęście na Clarksonline.pl zazwyczaj nie mam problemu z rozmiarówką :)

Gość gość
Porazka taka wielka stopa, ani to ladne ani kobiece a takie wielkie buty wygladaja karykaturalnie, kupij meskie jak masz problem bo chyba blizej ci do faceta