Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on_bez_nicka

W dzisiejszych czasach, żeby zdobyć kobietę trzeba ciągle grać

Polecane posty

Tak sobie ostatnio rozmyślam i dochodzę do wniosku, że teraz u kobiet największe powodzenie mają faceci, którzy umieją zastosować tzw. odpowiedni bajer. \"Bajer\" polega w dużej mierze na udawaniu kogoś kim się nie jest, na różnego typu gierkach. Faceci, którzy mają takie bajerowanie we krwi od kobiet nigdy nie mogą się odpędzić. Ci, którzy grać nie potrafią przegrywają. I tak się zastanawiam czy jest w ogóle szansa dla takiego faceta jak ja, który po prostu nie umie udawać kogoś kim nie jest? Zauważyłem, że gdy jestem sobą to kobiety mnie mają co najwyżej za przyjaciela, gdy zaczynam trochę grać, to jest lepiej. No ale ile czasu można stosować takie gierki, gdy kłóci się to z charakterem człowieka. Jednym zdaniem, ciężkie nastały dla mnie czasy ;)

ja nie musiałem grać kolego... poprostu swoją osobą byłem cały czas..kulturalny, szczery... poznałem cudowną kobietę.. Anioła..wszyscy by się do Niej lepić chcieli nie mówiąc o ich zazdrości..

Gość ile masz lat_______________
to może ja cię zechcę;) chwilowo mogę zaproponować posadę kochanka-może być?;)

Gość jajoba
a kogo szukasz i ile masz lat?

okłamujesz się :P faceci z gadką mieli powodzenie u kobiet od zawsze znalazło by się pisma z XII wieku które można podciągnąć pod uczenie bajeru :P tak samo jak od zawsze mieli powodzenie atrakcyjni fizycznie, o wysokiej pozycji społecznej i bogaci lub różne kombinacje powyższych czynników :D nic się nie zmieniło i nie zmieni

Ale ja nie słodzę kobietom, ani nie jestem jakiś przesadnie miły. Kiedyś tak, teraz mniej :) Chodzi mi o gierki typu - kto kogo dłużej przetrzyma po spotkaniu. Albo jakieś głupie zasady, że nie należy się odzywać do kobiety następnego dnia po spotkaniu, bo pomyśli że jest się desperatem itd. Moi kumple ciągle grają, ja jakoś nie potrafię. No ale oni mają kobiety, a ja nie. Kogo szukam? Na pewno nie kochanki :) Stałego związku z fajną kobietą. Czasami takie poznaję, ale niestety im bardziej mi zależy, tym gorzej dla mnie.

qrwa, chyba dostałam kosza:(

tobie jest przykro?😭 ja szlocham:(:(:(

Gość anitkaaa
on bez nicka ---> Ty chyba mlodziutki jeszcze jestes. Mnie takie gierki tylko wkurzaja, chlopak nie dzwoni po spotkaniu - uznaje jego zachowanie za gowniarstwo i tyle :o

Mnie też wkurzają i śmieszą, ale dlaczego w takim razie one działają na kobiety? A działają bo widzę po swoich kumplach.

Gość to powiedz ile masz lat
:) i czy jesteś prawiczkiem

wiesz co.. to jest głupota. Jak facet nie odezwał by się po spotkaniu na pewno nie miałby u mnie żadnej szansy. To on ma się starać, zdobywać i zabiegać. Normalna kobieta będzie wiedziała jak się zachować. Głupia małolata może i wykorzysta..

Gość cza_rują_ca
ma mnie tez nie działa :O Jak w ciągiu 3 dni nie zadzwoni---kasuje jego nr :P

No to widocznie jesteście jakimiś wyjątkami, których się w realu nie spotyka :) Powiem wam jak robi mój kumpel - umawia się z dziewczyną na randkę, tam ją ostro bajeruje, potem po spotkaniu milczy 2-3 dni i wysyła dziewczynie smsa. Zazwyczaj to jednak one nie wytrzymują i same do niego piszą. Ale on jest obcykany w sprawach uwodzenia, chodził na jakieś kursy itd. Mnie osobiście to wszystko śmieszy, no ale widzę że zawsze dziewczyny się wokół niego kręcą.

Gość cza_rują_ca
Działa na nie,bo udaje nie do zdobycia,wiec one biedne myslą ze zdobywają.Gdyby od razu zadzwonił one by go zbywały :O Taka gra .....

Można być szczeniarą nawet w wieku lat 40. Mało to takich co ma pusto w głowie ? Całe życie stoją w tym samym miejscu albo się cofają ;)

Gość a tam czy nie przesadzacie
no kurde a co za roznica kto pierwszy zaczyna??? pieprzenie.... byle dobrze sie skonczylo:P

Gość cza_rują_ca
Tyż prowda :P

Dla mnie akurat ma znaczenie kto zdobywa :) Zresztą faceci też inaczej traktują kobiete którą długo zdobywali a inaczej taką co sama im do lóżka wlazła.

Widzisz, cały problem w tym, że tą są inteligentne fajne kobiety, niektóre znam osobiście z mojej uczelni. A mój kumpel to taki typ podrywacza, ma to we krwi. Ja próbowałem przejąć te jego niektóre metody, ale zazwyczaj szybko okazywało się , że to nie dla mnie. Np. gdy ostatnio chciałem zastosować "chłodnik" i nie odezwałem się do kobiety z która byłem na randce przez 3 dni, to mnie po prostu zlała. To się nazywa szczęście :)