Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smoothy

kto mi doradzi?

Polecane posty

Gość smoothy

czy jest tu o tej porze jeszcze jakas osoba, ktora moglaby mi doradzic?

Gość smoothy
problem jest blachy, ale nie dla mnie...to moze powiem o co chodzi: jutro na 11 mam ostatni egzamin poprawkowy z bardzo trudnego przedmiotu z starszym profesorem ktory jest bardzo rygorystyczny i czepialski. rzecz w tym iz nic nie umiem na ten egzamin, nie powiem z jakiego powodu bo to nie istotne.. i co mam zrobic isc spac i jak najszybciej zaliczyc jutrzejszy dzien czy wziac ksiazke i ludzic sie ze to cos da.. psychicznie jestem gotowa na niezdanie ale boje sie tego wstydu przed nim ze nic nie wiem, a jak wejde z do pokoju z kims z grupy to juz wogole :O nie oceniajcie mnie prosze, wiem ze jestem nieodpowiedzialna i powinnam sie wykuc na blache ale naprawde nie moglam :O

Gość kepuiz_czytaj_od_konca
kreska/lustro - i jedziesz przez cala noc

Jeżeli zupełnie nic nie umiesz, a tego materiału jest mnóstwo, to możesz spokojnie iść spać. Jeżeli coś tam kojarzysz, może warto powtórzyć. A nie ma innych terminów tej poprawy?

Gość kepuiz_czytaj_od_konca
serio idz spac, nie tym to nastepnymrazem

to naucz sie i wtedy idz...jesli trzeba jakies zwolnienie (takie stare dziad moze zadac dowodu) :D idz do przychodni powiedz ze masz biegunke i potrzebujesz zwolnienie z zajec :p

O matko ja bym chyba poszła z nim pogadać .. nałgałabym ,że u mnie prawie koniec świata był i sie nie przygotowałam .Liczyłabym na dzień litości ...

Gość smoothy
no wlasnie to jest ostatni termin. w sumie jeszcze jest komisyjny ale malo kto go zdaje a mi sie juz zaczela ostra nauka w semestrze letnim :O

Gość Doradze pomoge
Skołuj zwolnienie lekarskie i potem podanko do dziekana Nie dzienkuj :D

Załatw sobie zwolnienie, idź do lekarza, powiedz, że masz gorączkę albo rozwolnienie:P

Gość Doradze pomoge
Komisyjny nie jest zły bo egzaminatorzy patrzą sobie na ręce i nie mogą zadawać pojeebanych pytań

Gość smoothy
nie z nim te numery. to taki wredny stary piernik po osiemdziesiatce. czepia sie kazdego slowa:O a nie wiecie czy mozna miec 2 zaliczenia warunkowe w jednym semestrze?:(

teraz ludzie chorują :D na rozne grypy zołądkowe :P mozesz tez pojsc do niego i powiedziec ze chorujesz na grype zoladkowa i sie meczylas cala noc ..i nie dalas rady sie uczyc dwa ostatnie dni cie mdlilo nie poworzylas materialu i czy bylby na tyle uprzejmy zeby wyznaczyc ci termin w ktorym moglabys przyjsc ... jesli to nie jest skonczona profesorka menda ktora chce sie wyrzyc na czlowieku za wszystkie niepowodzenia swojego zycia to pojdzie ci na reke

Gość Doradze pomoge
Nie raczej nie można, jedno to max

Gość smoothy
na akademii rolniczej

Gość Doradze pomoge
Insult ma dobry pomysł, to może zadziałać :P tylko musisz mieć jakieś lekarskie, albo nie śpij całą noc żeby wyglądać na wymęczoną chorobą (najlepiej jedno i drugie)

albo idz zaparz dzbanek kawy , zrob skrót notatek i juz nie kladz sie spac tylko ryj do samego egzaminu :( przynajmniej bedziesz miala poczucie ze sie choc troche staralas

generalnie zasada jest taka ze jest okreslona ilosc warunkow na wszytskie lata studiow, nie wiem jak jest na AR, wiem ze na warszawskim mozna miec teortycznie 2 przez 5 lat. Teorytyczni e ... ja ci radze sie uczyc.

Gość smoothy
no moze faktycznie sie poucze jeszcze. a noz sie uda w pytanie trafic:( a jak myslicie, gdybym dala zaswiadczenie od lekarza ze biore leki przeciwdepresyjne to dziekan zezwolilby na 2 warunki? :(