Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna młoda niebawem

obraczka z zółtego złota - wiec jaki kolor biżuterii do sukni

Polecane posty

zarówno pierscionek zareczynowy jak i obrazke mam z zółtego złota i sie zastanawiam jaki kolor ma byc bizuterii do sukni slubnej (naszyjnik i kolczyki) co radzicie?? moze byc złoto?? ale z białymi cyrkoniasmi

ogladam sobie rózne fotografie z internecie i czasem trafi sie zdjecie ze panna młoda ma bizuterie z zółtego zlota ale z białymi dodatkami z tym ze przewaznie sa to suknie e cru a ja mam białą sniezno- białą

Gość nietegiotam
ty to masz juz pierdolca z tym swoim slubem :O

ojezu, bizuteria musi pasować do urody dziewczyny i sukni, a nie do pierścionka i obrączki na palcu.

Gość obrączka może być w innym
kolorze niż reszta biżuterii. to się nie gryzie. przecież nikt nie rezygnuje na całe życie np. ze srebra dlatego, że ma żółtą obrączkę.

wiem ze nikt nie rezygnuje ze srebrnej bizuterii skoro ma złota obraczke, ale ja mam pierscionek zareczynowy baaardzo duzy i bardzo widoczny a nie chce wygladac jak choinka

Gość iwi123
ja też mam pierscionek i borączkę z żłótego złota. A bizuterię miałam z samych kryształków. Jeli chcesz podeślę ci linak jak to wyglądało. Taka najlepiej pasowała do sukienki.

Gość ja na szczescie mam
pierscionek i obraczke z bialego zlota :classic_cool:

Gość pannnna mloda
ja mam pierscionek z zoltego zlota( szmaragdy i diamenty) a obraczke z laczonego- bialego i zoltego na szyi bede miala delikatna zawieszke w stylu pierscionka na zlotym lancuszku- szmaragd otoczony diamentami w uszach pojedyncze malenkie diamenty. i tyle z tym ze wszystko w jednym stylu

panna mloda - no własnie Ty masz wzystko w jednym stylu i chyba ak byc powinno kto ma fotki to bardzo prosze:-)