Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość benny glow

Też tak mocno kochacie MAMĘ jak ja?????!!!!

Polecane posty

Gość benny glow

tak mocno ja kocham, że mogę o tym mówć cały czas.... chociaz nie zawsze była przykładną mamą. Może nie jest ideałem, ale właśnie za to ją szanuję i koooooochaaaaaammmmmm!!! się stęskniłam za nią bo mieszkam daleko i brak mi tej matczynej piersi......buuuu ale już niedługo do niej pojadę..... Mamo - do zobaczenia!!!

Ja też moją Mamę kocham :) Doceniłam ją dopiero jak się wyprowadziłam, ale kochałam ją cały czas.

Gość benny glow
no własnie, wszyscy doceniają rodziców dopiero jak ich nie ma w pobliżu.... a czy tylko ja tak mam, że jakoś tak mocniej czuję się związana z mamą? chociaz ojciec niby taki sam.... coś w tym jest, że chyba istnieje niewidoczna pępowina....

chciałabym, żeby u mnie było, tak jak w Waszych domach... :-( pewno dostałyście dużo miłości, czułości, ciepła,wsparcia kiedy go potrzebowałyście.... Pozdrawiam i zazdroszczę... :-(

Niestety jest tak, że mamy się nie docenia. Bo to ona krzyczy, upomina podczas gdy tata rozpieszcza :) Ale to ona wstaje w nocy, pielęgnuje w chorobie i ratuje stłuczone kolana. Robi kanapki do szkoły, pilnuje szalika i czapki, "wysmarkuje" nosy :) Po wyprowadzce zgłaszam się do niej o pierdołki, chociaż doskonale wiem, w ilu stopniach wyprać koc. Wiem, że chce czuć się potrzebna i ważna, chce być pomocna. I jest :)

Gość benny glow
avenuska - ja też nie miałam tak słodko, nie zawsze było cacy w domu, tez miaeliśmy problemy..... ale to mnie jeszcze bardziej zblizyło do mamy.... do ojca i rodzeństwa też.... ale do mamy najbardziej..... tak bardzo chciałabym jej ulżyć we wszystkim, zabrac na wakcje.... wszystko co robię jest skierowane na spełnianie jej marzenia - wycieczka do Moskwy, gdzie kiedys spędziła trochę czasu i zarobie te pieniądze chocby nie wiem co!!!!

Gość benny glow
moje drugi ja - nie potrafię sobie w ogóle tego wyobrazić co czujesz..... chyba wolałabym sama nie żyć niż żeby oni.....smutne

Gość a moja siostrzenica
aż przykro mi to pisać ale ja zaczynam moją nienawidzić!!!

Moja Mama ma jutro urodziny :) Kocham moich rodziców, ale czasami tak ciężko im o tym powiedzieć...

Gość benny glow
tak naprawdę to tylko o nich można powiedzieć, że są naszymi przyjaciómi.... bo pomagaja bezintersownie, niczego nie chcą w zamian.... nigdy nie spotakasz kogos, komu bardziej będzie zależało na Twoim szczęściu.... nawet nie rodzeństwu....no może jeszcze babci czy dziadkowi, ale oni wielu rzeczy nidgy nie zrozumieją i w wielu nie mogą pomóc i nigdynie mówcie, ze ich nienawidzicie bo to aż cięzko przez gardło przechodzi, nawet wtedy gdy nie zasługują na miano rodziców....

Ale coś wam powiem : mój tata malował i rzeżbił i kiedyś mój 4-letni synek coś rysował a ja spytałam skąd wie że to tak trzeba zrobić a on mi na to "dziadek Roman mi powiedział " ,wcieło mnie ,aż sie poryczałam ,on nie znał swoich dziadków -zmarli 6 lat wcześniej... Wierze że oni gdzieś tam są i to daje siły ...