Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasnowidzimy

Intewrnetowy Jasonwidz. Odpowiem na pytanie od 3 pierwszych osób.

Polecane posty

Gość kafeterianka123
czy bede iec jeszcze dzieci

Czy w tym roku poznam kogos szczescia w milosci? Czy bede miala dzieci?

Gość kafeterianka123
kiedy bede bogata

kiedy w końcu przeżyje jakaś niesamowita przygode typu s-f ?

slonce 76: twoja aura nie wskazuje, że szybko znajdziesz męża. Czakra Svadhistana nie działa prawidłowo, ma utrudniony przepływ energii. Musisz popracować nad kontrolowaniem swoich emocji. Jesteś gotowa na posiadanie dzieci, twoja aura wskazuje, że jestes na to dojrzała, jednak będziesz miała problem ze znalexieniem odpowiedniego partnera. savanah: w twojej aurze widzę jakiś ubytek, ktoś bardzo dla ciebie ważny cię opuścił bądź to niedługo zrobi. Wasze aury mają inne drgania. Aby utrzymać związek potrzebujecie dużo cierpliwości i samozaparcia. Ponadto czakra Anahata ma utrudniony przepływ energii co wróży kłopoty z miłością. Ewka Marchewka: Czakra Manipura działa prawidłowo, także znalezienie pracy nie będzie stanowiło wiekszego problemu. Skup się jednak na swoim zdrowiu, gdyż pole morfogenetyczne jest bardzo niestabilne. Czakra Muldahara wskazuje, że pragniesz stabilizacji i bezpieczeństwa, gdyż widze problemy z przepływem przez nią energii.

Dzieki za odpowiedź. Masz racje, tak jestem dojrzala na posiadanie dzieci. Nie wiem jak dlugo mam znalesc odpowiedniego partnera. Pozdrawiam :)