Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sabiness

zly tryb zycia - ciaza

Polecane posty

no wiec chyba jestem w ciazy... tylko jest problem, bo nie dbalam o siebie w ostatnim czasie i troche imprezowalam. mam na mysli ze kilkakrotnie bralam amfetamine, pilam alkohol no i nalogowo pale papierosy. Wiem ze w pierszych chwilach formuje sie ukl nerwowy, ale czy jest mozliwosc ze jak teraz skoncze wszystko to dziecko urodzi sie zdrowe?

Gość gosiaczekrrrrr
zawsze jest szansa i nadzieja tak to jest nie wiemy ze jestesmy w ciazy zyjemy jak dotychczas a tu pierwszy trymestr ciazy najwazniejszy!:(

ja zanim dowiedzialam sie ze jestem w ciazy nawpierdzielalam sie tabletek przeciwbolowych i to duzo i okazalo sie ze to bylo zgobne dla mojego malenstwa . rozwijalo sie tylko do 8 tyg a w 11 tyg poronilam . wiec smialo moge powiedziec ze to jakie uzywki uzywasz maja wplyw na ksztaltowanie sie dzieciatka . ja swoje zabilam...

Gość Werfikwyrf
Jak można brać narkotyki??? Wyszłam z tego i nigdy nie wrócę do tego syfu. Radzę wykorzystać ciążę i przestać igrać z tymi używkami, które niszczą życie.

Gość ej ej ej
Werfikwyrf chyba sama sobie powinnaś odpowiedzieć na postawione pytanie skoro brałaś...

Gość ej ej ej
dziecko w pierwszych kilkunastu dniach jest chronione właśnie dlatego, że wiele kobiet nie wie od razu o ciąży... Tak działa natura. Zadbaj teraz bardzo o siebie... 🌼 Trzymam kciuki za Ciebie ;)

Gość Werfikwyrf
Bo miałam 15 lat i gówno wiedziałam o życiu. Teraz rzygać mi się chce na samą myśl, że mogłam to robić. To wcale do niczego nie jest potrzebne.

Gość ej ej ej
Werfikwyrf zgodze się z Tobą, ale z Twojej wypowiedzi dało się wywnioskować potempienie dla autorki... Nie naweidze hipokrytów, którzy nie pamiętają swoich błędów a wytykają je innym...

Gość ej ej ej
sabiness zobaczysz ze bedzie dobrze ;) A jeśli nie jesteś w ciąży, spróbuj zacząć się bawić bez "litrów" alkoholu i fety ;) Ja wprawdzie fety nie toleruje, ale tez wybawiłam się z różnymi specyfikami ;) Mam dopiero 24 lata i całkiem niedawno odkryłam, że np będąc na Sensation White bawie się świetnie od początku do końca - bez browarów, bez "guzików", bez innych specyfików ;) Spróbuj- nie masz nic do stracenia ;)

Gość Werfikwyrf
Ha! Witaj w klubie. Ja na Sensation wprawdzie wspomogłam się kilkoma Red Bullami, ale calutka noc i żaden alkohol nie był mi do tego potrzebny. Bo narkotyki nie biorę od 16-ki. Podobnie na innych eventach.