Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakmnieto

o rany jak mnie to wkurza. chodzi o nasza klase...

Polecane posty

Gość jakmnieto

dobija mnie ta nagonka na naszą klasę. ja rozumiem, ze trzeba zyc zyciem realnym, nie komputerem i ze trudno powiedziec, ze się ma 300 czy 400 przyjaciół. ale z tą nagonką to naprawdę przesada. ja jakos nie zyję internetem, mam wiele ciekawych hobby i wspaniałą pasje. poznaję ciągle mnóstwo nowych ludzi i naprawdę nie chce tracic z nimi kontaktu. dlatego mam wielu ZNAJOMYCH na nk i niech mnie nikt nie zanudza bredniami w stylu "a ile razy do roku z nimi rozmawiasz" !!! :o co to kogo kurwa obchodzi! po prostu mam wielu znajomych w całej Polsce, niektórzy powyjeżdzali za granicę i n-k jest takim miejscem gdzie mam ich wszystkich zebranych! to praktyczne i wygodne, to taka ksiazka adresowa.

a wiekszosc moich przyjaicol, tych najlepszych, nie ma konta na nk :) i zgadzam sie z Toba, tez to traktuje troche jak ksiazke adresowa, ale z drugiej strony chlopak ktory mi nawet czesc nie mowi a do znajomych zaprasza.. nei przyjelam zaproszenia.

Gość jakmnieto
ja tez nigdy nie przyjmuję od nieznajomych, albo od tych co piszą, jakie mam ładne zdjecie i czy mozemy się poznac...jak oni mnie znajdują do cholery?:D wielu moich dobrych znajomych tz nie ma konta;) ostatnio jak byłam za granica w wakacje poznałam paru bardzo miłych ludzi z Polski. i oni mnie potem znalezli na n-k a juz myslałam ze stracimy kontakt na zawsze:)

a mnie notorycznie pytają, czemu nie ma mnie na nk... odpowiadam zawsze tak samo: nie ma mnie, nie było i nie będzie :)