Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paooolaaa.

mam 19 lat a nigdy sie nie calowalam

Polecane posty

Gość paooolaaa.

w czerwcu bede miec juz 20...jakby sie ktos dowiedzilal... ostatnio mialam sporo okazjii ale nic z tego nie wyszlo, mialam okazje na sylwestra, chlopak chcial mnie pocalowac ale ja go odepchnelam ( chcial tez czegos wiecej ),2 tyg temu na imprezie kolejny chlopak probowal mnie pocalowac przez dobre 5 min ale tez nie pozwolilam bo sie boje..denerwuje sie ze poznaja ze to pierwszy raz...a w moim wieku? troche to dziwne. Nie jestem zadna swietoszka, poprostu tak wyszlo...ale boje sie ze jesli w koncu dojdzie do 1 pocalunku to chlopak pozna ze dla mnie to 1 raz...

Gość ...misia...
poćwicz z łyżką..:)

Gość paooolaaa.
hah dzieki za rade- nie skorzystam...wiem ze ludzie maja 100razy wieksze problemy, ja rowniez mam wieksze ale nie poradze nic na to ze sie tym przejmuje...

masz czego zalowac :P 🖐️

Gość moja kolezanka ma 20

Gość moja kolezanka ma 20
i nigdy się nie całowała, nigdy nikogo nie miała. jest dosc brzydka. niestety, to potwierdza ze czasem wyglad moze człowiekowi podciąc skrzydła, bo poza tym jest fajną dziewczyną i dobrą kolezanką, jednak wygląd ma okropny.chodziłam z nią do klasy, niektórzy uwazali ją nawet za upośledzona z powodu tego wygladu:( współczuję jej, ze tyle musiała wycierpiec w szkole:(

Gość paooolaaa.
ale ja jestem ladna, nie jakas pieknosc, ale nie raz mi ludzie mowili ze jestem ladna. Nie tylko rodzina, kolezanki, takze faceci. Tylko po prostu ja sie zamykalam na ludzi a teraz sie ''obudzilam'' i mam prawie 20 lat i zadnego doswiadczenia w relacjach damsko-meskich. Staram sie ze tak powiem nadrobic zaleglosci...no ale nigdy sie nie calowalam i nie chcialabym aby chlopak o tym wiedzial..co sobie pomysli? ze jakas nienormalna jestem...?

a ja mam praiwe 24 i się nie całowałem i nawet raczej nie miałem okazji ale tak to już mają brzydcy, nudni i nieśmiali zresztą to pewnie obrzydliwe :D a ty nie masz się co martwić jak latają za tobą faceci. w końcu jakiś pewnie wylata

Gość hmmmmmmmmmmmmm
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3696162&start=0 ta19-stka ma zupełnie inny problem wolałabyś mieć taki? nie przejmuj sie kiedyś znajdziesz tego jedynego, a z tym czy pozna czy nie to Ci mówie deinitywnie nie! całować nie trzeba sie umieć to proste jak DRUT! :D to tak jak bys spytała czy mozna umieć kochac... to taki spontan jest!

żałuj żałuj.....pocałunek i to jeszcze z ukochaną osoba jest wspaniałym,niezapomnianym przeżyciem. Tego sie nie da wytłumaczyć,to po prostu trzeba poczuć...do dzisiaj pamiętam mój pierwszy pocałunek,wszystko poszło jak trzeba,byłam wtedy baaardzo zakochana. Mimo że nie jestem już z tym chłopakiem,nadal się przyjaźnimy,szkoda że nie jesteśmy już razem ale widocznie tak musiało być. Mimo wszystko niczego nie żałuje.:)

hheh e a jak wygląda takie cwiczenie złyżka?? bardzo ciekawe

Gość iYondaime
Gratuluję! Szczerze. Pierwszy pocałunek jest tylko jeden. Wierz mi: każdy prawdziwy facet chce być pierwszy. Tak działa męski mózg - facet to zdobywca i odkrywca. Pocałować dziewicze usta, to jak dla żeglarza postawić nogę na nowym, nieznanym lądzie; każdy następny będzie... no właśnie... następnym. Dletego jeśli on dowie się, że to dla Ciebie 1 raz - szczerze się uraduje. Potraktuj swój pierwszy pocałunek jako dar i zadbaj o to by dostał go ktoś wyjątkowy, ktoś, kto to doceni.

Gość Cieszyk
wielkie mecyje, ja od panny szanownej jestem starszy nieco i też się nie całowałem...w sumie po co, nic na siłę, gdy odpowiednia kobieta stanie u mego boku, będzie pierwsza, kto by się tam w podstawówce całował (to takie niedojrzałe)

Gość adrianaa5
mnie tam całowanie obrzydza, serio, nie lubie sie calowac, nie widze w tym nic ani nic mi przyjemnego nie daje

Gość Cieszyk
właśnie, słuchajcie, a czy to nie jest tak, że jest to cokolwiek niehigieniczne?

Gość adrianaa5
tu nie chodzi o higienie. zero przyjemnosci, to wszystko tylko jak se w mozgu ustawisz ze niby pocalunek = przyjemnosc, pocalunek = bliskosc etc.

Gość Cieszyk
adrianaa5, jeśli masz rację, to znaczy, że normalnie nie wiele tracę odkładając ów pocałunek no, poprawiłaś mi humor, lubię Cię normalnie całuski przesyłam ;)

Gość mafiossso
Jarek takiej mordy jak twoja to i tak nic nie przebije piatka

Gość Omada
Ja też mam 19 lat i nigdy się nie całowałam. Jak miałam 14/15 lat gadałam z takim jednym kolega na gg i któregoś dnia spontanicznie w ciągu 15min umówiliśmy się. Ja oczekiwałam czegoś innego pogadania a potem na odchodne buziak albo zobaczy się co będzie. On okazał się być jakimś napaleńcem nic nie robiliśmy tylko siedzieliśmy na przystanku a on ciągle próbował mnie pocałować, a to kiział w policzek, a to smyrgał w uszko. Jestem osoba skryta i żebym zaufała komuś i pozwoliła mu się zbliżyć do mnie potrzebuje trochę czasu. W końcu do niczego nie doszło i poszliśmy do domów. Jakoś ta historia mnie zraziła . Osobiście nie wiem czy jestem brzydka czy jaka ale za taka się uważam i może dlatego nie mogę pozwolić nikomu na tego typu kontakt. Chciałabym mięć chłopaka ale pechowo przyciągam do siebie albo starych dziadków albo jakiś pasztetów. Wstydzę się ze w wieku 19 lat nie całowałam się i tak samo jak koleżanka boje się ze jak przyjdzie co do czego to będzie wstyd ze ja nie wiem co robić. Ja jakoś przez te lata nie zwracałam na to uwagi i nie uważałam tego za obowiązek, że koniecznie muszę się całować, po prostu sobie żyłam. Ale teraz żałuje.

Gość dsdsds
idźcie na pierwsze lepsze dysko, tam się pocałujcie i pocwiczcie, i tak sie nikt nie dowie, a masz juz wtedy jakies doswiadczenie :P

Gość KISSKISS
Co najśmieszniejsze jak raz mój kolega chciał mnie pocałować i prawie mu się to udało to mi się niedobrze zrobiło i do kibla zaraz zwiałam XP

Gość lalalaa
ja po raz pierwszy raz pocałowałam sie w wieku 17,5 lat z chlopakiem którego znałam pare godzin... załuje tego po dziś dzien zero uczuc. lepiej poczekaj na tego kto bedzie cos czuł do ciebie a ty do niego... zeby zabic wurzuty sumienia całowalam sie jeszcze chyba,.. z 2 typami tez na jednorazowych imprezach. zawsze po pijaku. zawsze. teraz mam 18 aha i nigdy nie miałam chłopaka. nie moge nikogo znaleźć zreszta nie szukam, nie chodze na imprezy. nie chce wiecej głupot.

Gość lalalaa
tak szczerze, ze gdyby teraz przyszło co do czego , to nawet nie umiałabym sie zachowac.. stałam sie oziebła uczuciowo/

Wystarczy mieć miękkie i nie napiete usta, lekko rozchylić i całować warge partnera, nie obśliniając go po za ustami. Reszta sama przyjdzie.

Gość Ahuhahu
Spokojnie... ja mam 13 lat i co prawda zaliczyłąm już 1 pocalunek. bylo super, chociaz tez sie obawialam. przezyjesz nie martw sie i daj sie poniesc emocjom

Gość kazikoslaw
spoko, tylko omóż takiemu facetowi się odważyć, jak bęzdiecie rozmawiać to się rozluźnij i niepostrzeżenie nachylaj do jego ust. samo wyjdzie. Ja mam na imie Paweł i całwałem się już 3 razy. Jak miałem 15, 17 i 18 lat. obecnie mam dziweczynę

Gość 1 9 8 9
a ja mam lat prawie 21 i się nie całowałam nigdy z nikim. wiem, że skończę jako stara panna. nawet okazji nie miałam. jestem aspołeczna, nieśmiała, nudna i dziwna. może nie brzydka, ale reszta co wymieniłam zgadza się w 100%.

Gość jolanda91
a ja mam 18 i tez się tak naprawdę nie całowałam, tylko jak miałam 17 taki jeden próbował mnie pocałować ale mu się nie udało bo ja spanikowałam i uciekałam, totalna żenada, ale to może dlatego że nic do niego nie czułam