Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezczyznaaa444

Dlaczego kobiety oszpecaja sobie twarz?

Polecane posty

no to tez przeciez nie pisze ze ma chodzić blady tylko napisałam kilka sposobów żeby cera była bardziej rumiana i wygladala zdrowo zeby nie musiec chodzic na solarium co również wiąże sie z kosztami

Gość generalizujecie
Zgadzam się z tym, że mnóstwo dziewczyn stylizujących się na dodę biega po ulicach....ale część z nich to naturalne dziewczyny, które przez naturę zostały obdarzone taką a nie inną urodą. Zdecydowanie mówie NIE tipsom, solarkom, brwiom cienkim jak nitki i podmalowanym kredka....ale ale ale...bardzo często takie sztuczne podrysowanie siebie bierze się z kompleksów....szare myszki po solarium, z tipsami itd nagle staja się pewnymi siebie kobietami i dopóki nie zaakceptują swojej natury to tak będą się stylizowały. Dlatego myslę, ze każdemu trzeba dać czas na odnalezienie swojego ja, wypracowanie swojego stylu. Każdy z nas w jakiś sposób manifestuje swoje ja....i są dizewczyny, które uważają, że wyglą jest ich mocnym punktem. Niech tak będzie. Byłoby nudno gdyby każdy był taki sam. Ps. Martuniu..balsam brązujący z matką naturą nie ma nic wspólnego :)

no ok...ty masz na ten temat inne zdanie i ja mam inne....przecież nie wszyscy muszą mieć na dany temat takie samo zdanie :)

wiem:) ale napisałam ze potem wygląda sie "naturalnie" hehe tzn. ze nie kazdy musi wiedziec ze sie uzywa tego balsamu:)

przecież po balsamie nie wygląda się naturalnie...wiem bo stosowałam i po pierwszych ''efektach'' zaprzestałam...nie wspomnę już o zabarwionych dłoniach i tłustej brązowej wodzie podczas kąpieli :o..na szczęscie po solarium nie ma takich ''efektów specjalnych''

Gość generalizujecie
niestety nie wszytskie dziewczyny potrafią użyć balsamu tak by nie było zacieków, więc chodzą na solarium...ale ja się temu przyglądam z boku i czekam co będzie kiedy za 20 lat spotkam moje opalone koleżanki :) Póki co blado czuję się dobrze.. :) I nikt nie powiedział mi, że wyglądam jakbym była chora :)

Gość generalizujecie
a tak na marginesie...to wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem :) solarium też...mówiąc o opalonych koleżankach mam na myśli pomarańczowo-brązowe spalone ciała ...

Gość drogi autorze
"Zgadzam się z tym, że mnóstwo dziewczyn stylizujących się na dodę biega po ulicach....ale część z nich to naturalne dziewczyny, które przez naturę zostały obdarzone taką a nie inną urodą." Nie wiem czy natura potrafii obdarzyć kogoś dwiema cienkimi kreskami zamiast brwi i tipsami. Poza tym np. naturalną, blondynkę można na kilometr odróżnić od śniadej dzięki solarium, farbowanej blondyny.

Gość Łoło ale jaja
Taa najlepiej kuzwa chodzic z bialym ryjem, w szmatach po ciotce sprzed 20 lat, i nie ulozonych wlosach :P Zycze powodzenia :D

Gość Łoło ale jaja
A z tym blodem to juz nie przesadzajcie... wielkie swietoszki sie znalazly... bo kobieta moze miec blond wlosy, ale musi je miec ladne, lsniace - zadbane i wyglada to bardzo ladnie

Gość generalizujecie
"drogi autorze" tutaj różnimy się mysleniem ja mówię o figurze, blond włosach i ładnych naturalnych kształtnych poznokciach.

Gość drogi autorze
generalizujecie "drogi autorze" tutaj różnimy się mysleniem ja mówię o figurze, blond włosach i ładnych naturalnych kształtnych poznokciach. No dobrze, ale tych rzeczy akurat nikt nie krytykuje, wręcz przeciwnie. W wątku chodzi o coś zupełnie innego.

Gość kurde faktycznie
rozbawiliście mnie tym blondem bo kiedyś jak byłam u fryzjerki to nawet się nie poalpała że mam farbowane włosy wszystko zależy czym sie je farbuje i na jaki odcień, ważne jest też by kolor włosów był dobrany do karnacji jeśli ktoś ma z natury jasne włosy i farbuje na czarno to nic dziwnego że wygląda dziwnie i na odwrót farbowane na blond brunetki o śniadej cerze też wyglądają dziwacznie

Gość ewddw
bo są głupie!