Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdoomiona

Jak to jest do ciężkiej....z tymi facetami?

Polecane posty

Gość zdoomiona

Latał za mną, latał i latał. Dzwonił, słodził, zabierał do parku tylko na spacery, nocami pisał smsy jak bardzo mnie pragnie. Mam męża, więc się nie dałam chociaż miałam ochotę. A jak po czasie już miałam zamiar ulec, bo i mnie wzięło, to ten że za bardzo mnie szanuje i mnie nie wykorzysta.Na wyjeżdzie firmowym. Zamknęłam drzrwi i wyszłam z pokoju, w którym miałam zostac na noc. Najpierw pomyślałam co za gość! A potem ale z niego kawał fiuta. No i co za fiut za przeproszeniem.Jak tak mozna. Nadal jesteśmy w dobrych układach, bo pracujemy w jednej firmie.patrzy na mnie jak by na biurku szefa chciał mnie przelecieć. Od incydentu minęło z pół roku, czasem wypadamy po niby przyjacielsku na kawę.Robi mi jakieś aluzje których staram się nie dostrzegać, delikatnie uwodzi itd. A ja nic z tego nie rozumiem i jakoś nie chcę pytac o co biega, żeby nie wyjśc na idiotkę. Czyzby żałował decyzji? No faceci, o co do jasnej...biega w tym jego zachowaniu?

Gość muffinek
Albo bał się kompromitacji albo coś w tobie go spłoszyło....

Gość zdoomiona
Kompromitacja odpada, jak na niego patrzę, nadal drżą mi nogi:) I nic go nie spłoszyło.

Powinnaś się cieszyć że tak to wyszło i mu nie uległaś Przecież masz męża Może ten koleś chciał sprawdzić czy można cie uwieść czułymi słówkami... zobaczył że można i znowu próbuje Lepiej ty teraz się nim pobaw....poflirtuj....a potem powiedz mu że nic z tego kolego bo sie szanujesz i kochasz męża

Gość muffinek
To twoje zdanie, jeśli facet chciał wypaść jak najlepiej a np. bał się że mu nie stanie to i zmył się. Powodów może być mnóstwo, jak taki przyjaciel to go spytaj wprost.....

Gość zdoomiona
{chyba} Jakoś nie widzę takiej zabawy z mojej strony, bo to naprawdę fajny, inteligentny i przystojny facet.Ja nie przepadam za takimi gierkami.

Gość zdoomiona
erogenna, może coś w tym jest. Tylko dlaczego wycofał się właśnie w takim momencie? Przeciez w takich momentach faceci nie myślą. A ten akurat musiał pomyśleć. Jestem skołowana. Facet mi się podoba niesamowicie. A zdrugiej strony mąż, którego nie zdradziłam nigdy. Mąż to mąż, ale On nadal mnie nurtuje. I co? Nie jest tak hop.

Gość zdoomiona
erogenna, masza rację: świnia. Ale koolturalna:)

Gość zdoomiona
erogenna, nie nakręcaj mnie, bo zaraz wrócę do pracy i go pobiję!

Gość zdoomiona
Pewnie że nie pozwól, tylko że ja sama chcę, a udaję że mi powiewa jak liść na jesiennym wietrze.I tak co dzień.Aż w końcu coś wybuchnie, tylko nie wiem co.

Gość naiwniara z ciebie
Koleś wie że jesteś łatwą szmatą którą wkrótce przeleci buahahaha dlatego już się nie stara bo sama mu się nadstawisz :P :P

Idiotki, tyle powiem, facet zrozumiał w ostatnim momencie, nie pomyślał tym co ma między nogami, ale głową. Potrafił się wycofać i dobrze, wykazał wiecej rozsądku niz autorka topiku. Masakra z tymi babami.

Gość zdoomiona
I dalej się z Tobą zgadzam i to jest najmutniejsze. Zaproszę go na kawę i napluję mu do filiżanki. Reraz tę znajomość widzę w zupełnie innym świetle.

Gość zdoomiona
erogenna:)

Gość muffinek
oj nie znacie facetów kobiety..... coś było nie tak.

Gość zdoomiona
Zawracam, masz rację. Ale to nie takie proste. To pierwszy facet który mi zawrócił od 8 lat w głowie. Z mężem mi się nie układa, ale jakoś mam z domu zakodowane ze zdradza to rzecz straszna. Najchętniej poszłabym z nim do łózka teraz i zaraz ale wtedy to już upełnie stracę do siebie szacunek. A zdruiej strony tak mi ciężko być daleko od niego jak jestem tak blisko. I wogóle straszne bagno. Chcesię, ale bojesie. Taki finał.

Gość zdoomiona
W każdym facecie świni jest 4/3 częście ciała i 4/3 części rozumi, szczególnie w takim analiście. Precz siło nieczysta:)

Gość muffinek
Z tm powyżej i owszem......sam by pobzykał ale kobiety ocenia negatywnie

Gość zdoomiona
Jak mu się nie udałąo z jakąś to przynajmnije ponarzeka sobie. A co!

Gość zdoomiona
Kalkulacja tu jakoś nic nie daje, bo z góry wiadomo jaki będzie wynik. Tylko kto do jasnej..patrzy na wyniki jeśli chodzi o takie tematy? Inaczej nie byłoby romansów przecież.

Gość zdoomiona
Wybieram opcję żeby sprowadzić Analistę na ziemię. Myśli że wejdzie, poyskuje, obrazi kobietę i tym sobie zdobędzie większy rozgłos. Jeśli chłopcze, co się boi z kobietą pójśc do łóżka, nie wiesz kto to k...to poczytaj sobie encekopedię.

Gość zdoomiona
Uważam że każdy posiada jakiś stopień kultury. Ciebie to nie do tyczy jak widać. Dziewicą byłam do 22 roku życia, do dnia ślubu baranie, ale nie trąbiłam o tym na lewo i na prawo. I nawet mój mąż o tym nie wiedział, bo o tym nie rozmawialiśmy.