Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oluuuuuuuus

zazdrosna!! POMOCY!!

Polecane posty

Gość za takie komentarze
to facet leci na pysk !!! nie wyobrażam sobie jak bliska osoba może drugiej sprawiać taką przykrość , gość jest beznadziejny i tyle

myslisz ze nie mowiłam i nie musisz mi wierzyć co o wieku bo to mi dop szczęścia nie jest potrzebne, po prostu już mi z tym ciężko to co mam robić słuchać ze moglabym miec wiekszy biust dostał już raz w twarz..

zostawić buraka, po co się męczyć z kimś takim, nie rozumiem tego. Choć wydaje mi się, że nie zrobisz tego, za bardzo Ci na nim zależy...

rtfbłyskotko masz w zupełności rację rozmawiałam z nim juz o tym mnóstwo razy.. przepraszał mnie ale za każdym razem robi to samo..

olus ale to Ty masz problem i pewnie nie wierzysz w siebie, oj, w dzień kobiet muszę Was ponawracać :P co z tego że się bedzie ślinił ? daj mu w łeb :P

więc co Cię przy nim trzyma, skoro widzisz że robi Ci przykrość i rani Cię celowo? i w dodatku rozmowy nie pomagają, robi to nadal mimo że wie jak to przeżywasz...

od wczoraj postanowiłam ze zrobimy sobie przerwe.. przepraszał ale sie zgodził.. daliśmy sobie 2 tygodnie.. niech pomysli nad sobą..

Gość taka tam jedna duża kobieta
ten facet jest żałosny zero taktu, jest chamem i moim zdaniem ktoś z was tego nie wytrzyma...zyczę ci, żebyś ty dała mu kosza..wyrzuc go ze swojego zycia..nie na 2 tygonie, ale na zawsze i znajdx kogos, kto bedzie cie na rękach nosił albo niech spada nie mów mu, ze ci przykro, bo to go nakręca, on chce żeby było ci przykro..inaczej juz by pojął nie ma sensu byc z facetem, z którym nie czujesz sie najwazniejsza i najpiękniejsza na śiwiecie z takich związków biora sie dziewczyny, które potem latami odpracowują swoje podeptanepoczucie wartości i nie mogą uwierzyc w siebie nie chodzi o to, że on to ogląda, że lubi patrzec na inne dziewczyny, ale o to, że sie nad tobą znęca, a jeśli tego nie rozumie, to lepiej, żebys ty zrozumiała, że bedziesz nieszczęśliwa kobietą..z nim

wielkie dzięki jeszcze raz.. bo teraz naprawde zrozumiałam, że my do siebie nie pasujemy.. on sie mną bawi.. póki co po tych 2 tygodniach dam mu szanse.. ostatnią! zobaczymy czy ją dobrze wykorzysta jeśli nie to zerwe z nim... Póki co dziewczyny dla Was http://pieknyposlaniec.pl/40323 :) na dzien kobiet:)

DAŁAM MU SZANSĘĘĘĘ!! OSTATNIĄ!! Dziś mijają 2 lata odkąd jesteśmy razem.. a ten mi mowi ze jego jakiejs koleżance strasznie urosły piersi noooo zabije czlowieka;/ mial to byc miły dzien..;/ a ten z podtekstami \"ale sie podjarałem\" u mnie nie zauważa zmian żadnych:/ Ech zostałam SAMA..:((