Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leonore

co sie ze mna dzieje???

Polecane posty

Gość leonore

Witajcie! Przepraszam, ze Was mecze tym problemem, ale musze to komus powiedziec. Od pewnego czasu dzieje sie ze mna cos dziwnego. Nie mam na nic ochoty, ledwo daje rade, zeby sie zwlec na zajecia, czasem je nawet opuszczam. W weekend nastawiam budzik na 7, ale spie do 12-13. Nie mam aptetytu, nic mi nie smakuje, nic mnie nie cieszy, izoluje sie od ludzi, najchetniej zamykam sie w pokoju i placze. Powinnam pisac prace a siedze od tygodnia bezproduktywnie i przegladam glupie strony. Szczyt wszystkiego byl przed chwila-bylam w lazience, wydawalo mi sie, ze slysze dzwiek telefonu. Pobieglam, moj telefon lezal sobie normalnie i cicho, nikt nie dzwonil a jak to zobaczylam to wybuchnelam tak niesamowitym placzem, dopiero przed chwila sie uspokoilam. Wszystkim znajomym mowie,ze nie mam czasu, jestem taka zajeta, nawet chlopak sie ode mnie odsunal.A ja nic nie robie, tylko calymi dniami siedze przed oknem i placze. Czy ja zwariowalam?

Gość może to menopauza
:O

Gość leonore
No raczej nie, mam 23 lata

Gość walnij kreche i ci przejdzie
🖐️

depresje masz, idź do lekarza. Ja też czasami słyszę telefon, podczas gdy on leży na widoku i nie dzwoni:o

Gość huyru
To sie nazywa "bol istnienia";) sa czasami takie depresyjne dni i nastroje...

Gość to depresja tylko psychiatra
ci pomoze

Gość leonore
ja tak mam od sylwestra, juz 3 miesiac

Gość mam to samo co Ty
siedze przed kompem calymi dniami i gapie sie w ekran nic nie robiąc,tylko pzrerzucam strony a i tak ich nie czytam

Gość leonore
Nie, do okresu jeszcze 17 dni...mowie, mam tak od dawna, ale teraz to juz szczyt, ja w ogole nie mam ochoty ogladac ludzi ani nic robic

Gość i ciagle cche mi sie płakac
a przy depresji mozna miec niestrawosci ze strony układu pokarmowego?

Gość huyru
dziubek---> jest przed okresem 3 miesiace?:P Poczatki depresji jakiejs

Gość Ribbentrop
spróbuj poprosić lekarza o przepisanie fluoksetyny. to jedyne co można ci poradzić,

Gość leonore
Jeszcze mi serce ciagle wali, czasem mam takie momenty, ze byle glupota mnie zdenerwuje i sie nie moge uspokoic...wczoraj np stluklam szklanke rano i mnie to jeszcze do wieczora przesladowalo

Gość i ciagle cche mi sie płakac
a przy depresji mozna miec niestrawosci ze strony układu pokarmowego?

Na 100% masz depresje. Też tak miałam. I znowu mam nawrót choroby. ;(

Gość do leonore
Ja ci radze zbadać poziom hormonów tarczycy. TSH , TF3 i TF4.

Gość leonore
Najgorsze, ze jest to, ze ja zawsze bylam raczej radosna, ale tamten rok(2007) byl dla mnie troche burzliwy, zerwalam z chlopakiem, weszlam w nowy zwiazek z baaardzo trudnym kolesiem, stracilam prace. Jakos sobie z tym wszystkim radzilam, czekalam na Swieta, na sesje...teraz mi tak jakos pusto i beznadziejnie...nie cieszy mnie to, ze jutro bedzie nowy dzien.

Gość wolontariumariuszka
bol istnienia,fakt nie bierz tych prochow,bedziesz po nich spala calymi dniami,w rosline cie zamienia,Jezu nie daj sie w to wpedzic!!!!

Gość leonore
to co mam robic, ja juz tak nie moge

Gość jesli cie to pocieszy
to nie tylko u ciebie jest tak... ja mam w pracy posrane kolezanki, wydzierajace sie, krytykujace i puszczajace fochy :o nie chce mi sie rano wstawac, a kiedys bardzo lubilam moja prace, tzn prace dalej lubie ale nienawidze tych bab :( ratunku!! macie jakis sposob na perfidne s.u.k.i.?

Ja miałam tak samo plus to, że często dostawałam ataku paniki i cała się trzęsłam i nie mogłam się uspokoić. Do tego zawroty głowy. Myślałam, że to nerwica. Chodziłam po lekarzach badali mnie, bo te zawroty się im nie podobały. Trwało to dwa miesiące. W końcu udałam się do neurologa. Zbadali mi głowę na te zawroty, wszystko w porządku i kazali brać magnez 3 tabletki dziennie przez następne dwa miesiące. Działa on antystresowo i uspakaja nerwy. Po miesiącu wszystko mi minęło jak ręką odjął. Ale magnez muszę brać w takich dużych dawkach jeszcze przez miesiąc i potem już przez pół roku po jednej dziennie, inaczej wszystko może wrócić. Często też piję wapno musujące, ale nie wolno przekraczać dawki raz dziennie. Dostałam też tabletki uspakajające, ale ich nie tknęłam, bo się boję takich rzeczy. Spróbuj tego, a jak nie pomoże, to dopiero wtedy udaj się po jakieś antydepresanty. Jeszcze miesiąc temu przez te nerwy też miałam problemy z chłopakiem, bo ciągle się na nim wyżywałam nie wiedząc za co, a potem płakałam, że nie umiem sobie sama z sobą poradzić. Rodzinie też się oberwało nieźle. Dziś jestem spokojna całe szczęście i sama się zdziwiłam, że tylko głupi magnez mi tak pomógł. Nie łam się, wiosna idzie, poczujesz się lepiej.

Gość leonore
Tez mam zawroty glowy i bole, ale myslalam, ze to z nerwow i tego ciaglego placzu

Gość ftftftftftft
up

znam to uczucie, może jakas depresja? tez mam tak ze potrafie spać do 12, 13 jak mam akurat wolne, nic mi sie nie chce itd