Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dvcx

co panowie przygotowaliscie na Dzień Kobiet??

Polecane posty

Gość dvcx

Gość rózgi
i po mordzie

Gość dla mojej najukochanszej
bukiet 25 tulipanow

...ja pierdziele jakie wy jestescie dziwne na cholere domagacie sie tych zyczen i n9iewiadomo czego jakos o dniu faceta nie slyszalam i o forach internetowych na ktorych panowie zakladaja takie tematy:O

Gość o co ten dym
Jak durna róża za 6 - 8 zł to takie wyciąganie kasy to współczuje

ty jarek ale teraz chyba przesadziles gest nazywasz wyciaganiem pieniedzy przez materialistki??:O ja zawsze czekam nic nie mowiac choc ukradkiem mam nadzieje ze jakiegos krzaczka otrzymam ale jak bym nie dostala to tez by sie nic nie stalo(krzaczek czytaj kwiat z kwiaciarni mleczak z pola niewazne wazny gest) i o to tu jareczku chodzi

Gość o co ten dym
Jarek ja nie wiem jak masz babę która codziennie wisi Ci na nodze i jęczy daj kwiatka to rzeczywiście problem. Tylko nie wiem czemu mówisz wymagaCIE

Gość ciołek
8 marca to jest okazja aby kwiaty z cmentarzy się nie zmarnowały , zatem koledzy namawiam, po cholerę płacić za kwiatki lub tulipany kupować , wystarczy nad ranem odwiedzić najbliższy cmentarz i tam jest kwiatków do wyboru i do koloru , wystarczy pozbierać i podarować jutro kobietom te kwiatki, przecież nie muszą znać pochodzenia skąd :)

Nie przesadzaj Jarku, jakie apogeum?:O A urodziny, imieniny, mikołajki, walentynki, gwiazdka, zajączek....itd. to pikuś?:P

Gość mandarynka________
Co będziemy kryć Jaruś, Ty chyba lubisz wszystkie materialistki skoro siedzisz na kafeterii....przeczytaj sobie co masz napisane na samej górze na stronie\"magazyn dla kobiet...\"., pasujesz tu jak cholera....tak wogóle pozdarwiamy mamusię....materialistkę.....

Gość ciołek
Rano skoro świt pójdę na cmentarz kwiatki pozbierać a Wy jak tam chcecie , nie zamierzam płacić za bzdurne kwiatki :)

Gość mój facet przygotował
rozstanie :(

Andrzej, jesteś porządny chłop i nie daj sobie wmówić ,że jest inaczej.:-)

Gość to samo co dostalem na
dzien faceta

Gość mandarynka________
A co ma być??????Ty masz chyba jakies rozdwojenie jaźni????Mówisz, że kobiety to materialistki, a z drugiej strony codziennie specjalnie włazisz na forum żeby poprzebywać z tymi materialistkami??????Swoją drogą, to naprawdę ciekawią mnie Twoje stosunki z kobietami z Twojej rodziny??Też im mówisz, że są idiotkami, materialistkami,itp????????????????????????????????????

Gość i co jeszcze.........
dzien kobiet,dzien pizdy,dzien pochwy,dzien jajników i co jeszcze???? swojej to ja co najwyżej podaruje wniosek o rozwód :P a pantoflarze niech tam kupują te kwiatki i liżą dupe za kawałek cipy :P

--myrevin sześciopak nie jest najlepszym rozwiązaniem-i na pewno nie w samotności. lepszlky będzie dwunastopak ja z butelką wina

...popisz sobie Jareczku a ja ide spac i tak dla zrozumienia serio ide spac takze nie musisz sie wysilac 🖐️D O B R A N O C 🖐️

Gość mandarynka________
Wiesz co, jakiś czas czytałam Twoje wypowiedzi i dziś nie wytrzymałam!!!Nie chce mi sie nawet przytaczać wszystkich epitetów których użyłeś w stosunku do kobiet...ja rozumiem, że moze kiedyś jakaś Cię zraniła, rzuciła czy zdradziła, ale nie osądza się wszystkich mierząc ta samą miarką!!!!!To tak samo jak ktoś Tobie mówi,że wszyscy którzy wyjechali do pracy za granicą to ćwierćinteligenci, którzy nie radzili sobie tutaj i musieli tam szukać pracy....