wakanka2 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: sraam na ciebie oblesny pravicki gooblinie to sraaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 183 Napisano 2 godziny temu nie dosc ze twoj adres tutaj wiele razy wisial to ty dalej szczekasz kundlu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: te 'kobiety' ktore ci pisaly ze 'dobrze wygladasz' to takie same mitomanskie koorwy jak ty oblesne paszczury brzydkie dla geja to wiadomo że brzydkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 183 Napisano 2 godziny temu jestes taki obleesny ze nawet nasraac sie na ciebie brzydze ty owsiku zakichany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 12 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: nie dosc ze twoj adres tutaj wiele razy wisial to ty dalej szczekasz kundlu ty też szczekasz a jesteś znany z nazwiska Edytowano 2 godziny temu przez wakanka2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 183 Napisano 2 godziny temu niejeden gej zna sie lepiej na pieknie i kobietach niz ty praavicki szczerbolu, ciagle wrzucasz jakies oblesne karyny i waliisz koonia do tego ty gnooju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedorozwój 18 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Gajja napisał: Cokolwiek wyślę to i tak będziesz kręcił jakieś urojenia, a ja nie będę w nich przeszkadzać, bo chyba to lubisz. Urojenia w związku z czym? Z fejkowymi fotami? Może z IMVU? A może z tamtym zdjęciem z pozdrowieniami dla moona i cyberdowna, które chyba jako jedyne było twoje? xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 183 Napisano 2 godziny temu ty szczekasz do wszystkich tutaj a nie ja smieeciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 183 Napisano 2 godziny temu chcialbym zeby ktos do ciebie praavik przyjechal i ci tak skoopal doope zebys wysiedziec nie mogl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 27 Napisano 2 godziny temu A tyle razy mówiłem żeby nie brać kota w worku z Klaudiuszem zawsze jest to samo. Chùj wie czy to jakieś zdeformowane czy skrajnie zakompleksione jeden mecikalsku wuj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 80 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, niedorozwój napisał: Urojenia w związku z czym? Z fejkowymi fotami? Może z IMVU? A może z tamtym zdjęciem z pozdrowieniami dla moona i cyberdowna, które chyba jako jedyne było twoje? xD Jeżeli już oceniamy się po naszej działalności w necie to też Ci powiem, że nie dałabym tobie 39 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Czyste niebo napisał: A tyle razy mówiłem żeby nie brać kota w worku z Klaudiuszem zawsze jest to samo. Chùj wie czy to jakieś zdeformowane czy skrajnie zakompleksione jeden mecikalsku wuj... nawet jak jest to ty do Klaudiusza i tak będziesz spermił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 183 Napisano 2 godziny temu ide do sklepu po cos do picia, BRB XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedorozwój 18 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Gajja napisał: Jeżeli już oceniamy się po naszej działalności w necie to też Ci powiem, że nie dałabym tobie 39 lat. A ile byś mi dała? Może zbliżyłbym się wiekiem do tego prawackiego zwierzęcia pod którego walisz konia? ;-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 27 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, wakanka2 napisał: nawet jak jest to ty do Klaudiusza i tak będziesz spermił Już Ci pisałem kogo pragnę i nie jest to klaudiusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 27 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, niedorozwój napisał: A ile byś mi dała? Może zbliżyłbym się wiekiem do tego prawackiego zwierzęcia pod którego walisz konia? ;-))) Klaudiusz vel walikoń xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Czyste niebo napisał: Już Ci pisałem kogo pragnę i nie jest to klaudiusz Nimfetke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedorozwój 18 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Czyste niebo napisał: A tyle razy mówiłem żeby nie brać kota w worku z Klaudiuszem zawsze jest to samo. Chùj wie czy to jakieś zdeformowane czy skrajnie zakompleksione jeden mecikalsku wuj... Tyle, że ja też to wieprzku od zawsze wiedziałem. Cały czas leciały podpuchy i na każdej Klaudiuszek się wykładał. Wczoraj zwróciłem mu na to uwagę i dostałem bardzo złą odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 183 Napisano 2 godziny temu ja sie bujalem w klaudiuszu juz od dawna, jeszcze zanim mnie leo porwala do mnie na moje forum i chciala spedzic ze mna cale zycie XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 27 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, wakanka2 napisał: Nimfetke Podobno ci walła z kopyta i nie mogłeś chodzić pod śmietniki 2 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 27 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, niedorozwój napisał: Tyle, że ja też to wieprzku od zawsze wiedziałem. Cały czas leciały podpuchy i na każdej Klaudiuszek się wykładał. Wczoraj zwróciłem mu na to uwagę i dostałem bardzo złą odpowiedź. Ha ha byles napalony bardziej jak na nimfe czy elcie i tu możemy skończyć bo akurat to mnie nie bawi mimo że powinno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 80 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, niedorozwój napisał: Tyle, że ja też to wieprzku od zawsze wiedziałem. Cały czas leciały podpuchy i na każdej Klaudiuszek się wykładał. Wczoraj zwróciłem mu na to uwagę i dostałem bardzo złą odpowiedź. Powinnam teraz wrzucić parę scrinów co nie? Taka kafe tradycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 183 Napisano 2 godziny temu ja tam nie wiem jak wyglada klaudiusz, ale urzekla mnie swoja prezencja i tym co mi pisala, a nie jak wyglada, ahh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 27 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ciekawe gdzie teraz Klaudiusz znajdzie wirtual daddy pewnie na wykopie jakiegoś spjerdoxa Edytowano 2 godziny temu przez Czyste niebo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedorozwój 18 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Gajja napisał: Powinnam teraz wrzucić parę scrinów co nie? Taka kafe tradycja Screenów. Możesz wrzucać, sam zaraz wrzucę skoro nalegasz, dzieciaku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 27 Napisano 2 godziny temu Jeste jeszcze byczy on niw wybrzydza i lubi rzucić miesem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 12 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Czyste niebo napisał: Ha ha byles napalony bardziej jak na nimfe czy elcie i tu możemy skończyć bo akurat to mnie nie bawi mimo że powinno Knurze ty jednak jesteś większym spermiarzem, Klaudiusza śledziłeś nawet na wykopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 183 Napisano 2 godziny temu Klaudiusz moze mnie sobie wziac, jesli sobie tego zyczy, od dawna to powtarzam Klaudiuszowi, ze jestem jej facetem i moze sobei zrobic ze mna co chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 183 Napisano 1 godzinę temu dobra musze isc do sklepu wroce za 30 min BRB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 12 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Czyste niebo napisał: Jeste jeszcze byczy on niw wybrzydza i lubi rzucić miesem A później będzie pisał że obleje Klaudiusza kwasem tak jak do Nimfy pisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach