Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aseksualna

Mam ogromny problem!!!Ktos wezmie mnie powaznie ?

Polecane posty

Gość aseksualna

Jest tu ktos kto wyslucha i doradzi ?? Naprawde juz nie wiem co robic ....

Gość aseksualna
chodzi o te ze chce byc powaznie wzięta od tyłu. Poważnie :classic_cool:

Gość aseksualna
Problem moj dotyczy sfery seksualnej ... Jestem z chlopakiem ponad rok czasu i roznimy sie pod wzgledem potencjalu seksualnego .. Jest coraz gorzej chociaz juz na poczatku nie zapowiadalo sie rozowo... On by mogl co dzien ja raz w miesiacu... dlaczego tak sie dzieje ? Probopwalam juz tabl;etek zwikaszajacych potencje, on zmienil swoje nastawienie, stal sie bardziej wyrozumialy i nadal nic ...Rozumiem jego zlosci, ma swoje potrzeby ktorych ja nie moge spelnic ...Coraz czesciej dochodzi na tym tle do klotni ... czy seksuolog cos pomoze ?Doszlo do tego ze unikam nawet pocalunkow :( Co mam robic ??

Gość doooobre
00:51 aseksualna Problem moj dotyczy sfery seksualnej ... Jestem z chlopakiem ponad rok czasu i roznimy sie pod wzgledem potencjalu seksualnego .. Jest coraz gorzej chociaz juz na poczatku nie zapowiadalo sie rozowo... On by mogl co dzien ja raz w miesiacu... dlaczego tak sie dzieje ? Probopwalam juz tabl;etek zwikaszajacych potencje, on zmienil swoje nastawienie, stal sie bardziej wyrozumialy i nadal nic ...Rozumiem jego zlosci, ma swoje potrzeby ktorych ja nie moge spelnic ...Coraz czesciej dochodzi na tym tle do klotni ... czy seksuolog cos pomoze ?Doszlo do tego ze unikam nawet pocalunkow Co mam robic ?? 00:51 hooliganka konkretna reklama twojej d**y i problem z głowy.

Gość pSYCHOL00g
CHĘTNIE BYM POMÓGŁ ALE TO ZDZRSTWO MODERATORKA USUNĘŁA MOJE TEMATY I WŁASNIE WYSYŁAM JEJ W MEILU FEKALIA

Gość aseksualna
:(

Gość ekonomista...
cholera jednak cie nie zbanowali