Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margeuritte

opryszczka sromu - kto mial prosze o pomoc

Polecane posty

Gość Margeuritte

Okazalo sie ze nie mam grzbiucy a to swinstwo, wczoraj bylam na ostrym duzyuze dostalam Heviran biore juz 4 tabletke i czopki do pupy przeciwbolwe. ale boj jest juz taki ze nie zmusilam sie wcozraj do sikania, Czy moze zna z Was ktos lek przeciwbolowy ktory mi naprawde pomoze zlagodzic bol? bo nie wyobrazam sobie siusiac przy taki bolu i nie wiem co robic. Lekarz powiedzial ze mi leki pomogai zlagadza bol ale ja juz nie umiem sie zmusisc do przetrtwania tego bolu. Pomocy

Gość iiiiijer
skąd to sie bierze? takie świństwo?

Gość Margeuritte
wirus tak jak opryszczka na wardze ktos ci musi przekazac, reka albo calujac tam jak ma oipryszczke albo zaczatki an ustach albo naz anrzadach

ojej, serdecznie ci wspölczuje,podziekuj temu kto cie tym poczestowal, partnerowi seksualnemu, on sam moze o tym nie wiedziec, ze ma herpes. kup sobie w aptece masc przeciwbölowoa, dzialajaca miejscowo.i przeczekaj, kiedys musi przejsc.

Gość Nie kuniecnie
Moze byc herpes ale moze byc i opryszczka przygrzybicza (ale nie grzybicy pochwy ale ogolnoustrojowa). Robilas jakies wymazy z tego swinstwa. Mialam to przez wiele lat (pojawialo sie szczegolnie przy jakims oslabieniu). Najpierw pomagal zavirox wiec tez sadzilam ze opryszczka ale lepszym okazal sie tormentiol. Teraz lecze grzybice ogolnoustrojowa i puk, puk od paru miesiecy sie nie pojawila. Obym nie zapeszyla