Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie

usuwanie PIEPRZYKÓW kto usuwał????

Polecane posty

Gość kree
hej! jeśli masz niepokojący pieprzyk najlepiej iść do onkologa (nie potrzebne jest skierowanie!) i on daje skierowanie do zabiegu :)

Gość Róża_93
Ja mam pieprzyk na nosie. Jest on odstający, ale tak mało. Od wczoraj jakoś się z nim źle czuję. Chodzi mi o to ze cały czas mi palec do niego chodzi i chce go drapać. Wiem, że nie wolno, więc próbuję się powstrzymywać. Chciałabym się go pozbyć, ale się bardzo boję. Miał ktoś usuwanego pieprzyka z nosa? Jeśli tak to prosze o jak najwięcej informacji.

Gość rsjhsjh
ktos poleci coś w okolicy kielc lub radomia???

Gość ...ot..co...
Odświeżę temat:) otóż miałam usuwany pieprzyk, z którego wyrastały włoski. Po zdjęciu szwów okazało się, że jeden włosek wciąż wyrasta spod skóry i w tym miejscu jest lekka wypukłość. Usunęłam znamię prywatnie i zapłaciłam niemałą kasę bo aż 300 zł. Myślicie, że da się to "zareklamować"? Wprawdzie pieprzyka już nie ma, ale ten włosek... Wkurza mnie on!

Gość Niezle przepłaciłas
Ja placilam 500zl za laserowe usuwanie znamion na plecach, brzuchu i piersiach. W cenie 500 zl moglam wybrac sobie 10 znamion. Na szczescie zmiescilam sie w tej ilosci z wszystkimi wypukłymi. Nie wiedzialam tylko wczesniej, ze w okolice kazdego znamiona podaje sie znieczulenie zastrzykiem, a to okazalo sie dla mnie najbardziej bolesne. Najwazniejsze ze wszystkie znamiona "odparowały", potem zrobiły się strupki, ktore odpadły po 2 tygodniach.

Witam jestem Klaudia mam 12 lat i chcę usunąć odstającego pieprzyka z pachy boje się i nie wiem do jakiego lekarza jechać.boję się tego że to będzie rak mój pieprzyk zrobił się fioletowy POMOCY!

Gość paskudnyczarnuszek
Witam.. ja dzis bylam usunac pieprzyk,powiem wam ze masakrycznie sie balam.za pierwszym razem ucieklam z wizyty ale dzis juz jestem po samo wycinanie nie bolalo ani troche mam 7 szewkow zalozonych tylko teraz boli:/ ale mam pytanie czy tak za 3 tygodnie bede mogla tanczyc zabawie pytam was bo wy napewno wiecie jak to jest??

Gość gość
usuwałam pieprzyki w Consensus med w Krakowie było ich chyba z 5 lub 6 i nie został po nich ani jeden mały ślad:) zabieg był bezbolesny bo doktor wcześniej lekko mnie znieczulił i potem już nic nie czułam :) nie ma blizny i szybko się zagoiło więc na prawdę polecam :)

Gość malinaxxxx
myślę,że czas regeneracji to kwestia indywidualna,bo każdy organizm reaguje inaczej. skontaktuj się z dobrym chirurgiem,jak np. http://chirurgnaczyniowykatowice.pl/ i on powinien szczegółowo zaplanować cały proces leczenia. ja właśnie tam miałam usuwany pieprzyk z twarzy i cały zabieg,jak i opiekę lekarską oceniam bardzo pozytywnie. czuję się o niebo lepiej,a po pieprzyku nie ma żadnego śladu.

Gość gość
ja usuwałam kilka pieprzyków laserem w bytomskiej klinice Amaryllis, jestem bardzo zadowolona bo po pieprzykach nie ma śladu :) zabieg bardzo szybki i nie bolesny :) polecam!!!!!!

Gość gość
Ja usuwałam chirurgicznie pieprzyk na stopie w Karboklinice u Doktora Gródeckiego. Bardzo ładnie się zagoiło, została mała blizna praktycznie niewidoczna dla oka. Dopóki jest dość świeża chciałam również zastosować na nią krem na blizny. Poleci ktoś jakiś dobry?

Gość gość
ja usowalam wczoraj z szyi chirurgicznie nic nie bolało dostałam zastrzyk i po 5min było po wszystkim

Gość gość
Na czas zabiegu na pewno dostalas znieczulenie do krwi. Ja po usunięciu pieprzyka mialam troche powikłań w tym miejscu na skorze i dosyć bolalo. Poszukalam po internecie i kupilam sobie lidokaine w kremie na www.naporost.pl (wiem ze ludzie usuwaja sobie pieprzyki własnoręcznie - wtedy tez taki kremik jest nie oceniony w znieczuleniu:)

Gość gość
tydzień temu usuwałam laserowo w Centrum Dermatologii i Medycyny Estetycznej Amaryllis (tak jak koleżanka wyżej ) jeden dość duży pieprzyk, jestem ogromnie zadowolona bo zbieg rzeczywiście był krótki i bezbolesny, pani doktor znieczuliła miejsce więc nic nie czułam, wczoraj odpadł mi strupek i teraz patrzę w każde lusterko bo nie mogę się nacieszyć, że w końcu pozbyłam się tego okropnego, owłosionego pieprzyka, polecam laser

Gość gość
ja usunęłam włókniaka i znamię w TLC - CLINIC w Ostrołęce koło Warszawy uważam, że to była dobra decyzja