Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nowa w miescie prawdziwa

odezwal sie po 4 miesiacach, ja go olalam

Polecane posty

facet ktorego kiedys poznalam i ktory obiecal ze sie ze mna skontaktuje dzwonil do mnie wiczoraj. od naszego spotkania minely 4 miesiace. mial sie odezwac, zrobil to dopiero po tak dlugim czasie. ja oczywiscie nie odebralam, duma mi na to nie pozwolila. przez tyle miesiecy nie dostalam nawet glupiego smsa:O a teraz sie obudzil. zalezalo mi na nim, teraz tez ale mial swoja szanse i jej nie wykorzystal. z jednej strony wiem ze dobrze zrobilam ale z drugiej strony mysle sobie ze moze jednak powinnam inaczej postapic. nie chcialam wyjsc na desperatke ktora przez te miesiace czekala tylko az sie odezwie i umowi sie ze mna...

Gość jhjhj
Pewnie znów się odezwie, wtedy możesz już odebrać :) to nic zobowiązującego. zresztą decyzja będzie do Ciebie zależeć, zależy co on robił w tej Waszej przerwie, jeśli nie wyszło mu z kimś innym, to nie wracaj.

Gość bardzo dobrze zrobilas
nie lam sie 🌻

powiedz temu, facetowi, jak zadzwoni do ciebie, że przysłowie: Kuj żelazo póki gorące , jest cały czas obowiązujace, a jak on o tym nie wie, to kit mu w oko. Żelazo po 4 miesiącach ostygło a on próbuje jakichś figli-migli.

Gość smieszny koles..
ciekawe czego chcial od ciebie, ze nagle sobie przypomnial o twoim istnieniu

Gość valerian
to forum mi uświadomiło jak głupie są kobiety...... dramat z wami....... łaskę mu robisz , że odbierzesz telefon ? nie wydaje mi się

Gość waleriane weż
oj odczep sie od niej moz po prostu nie miala ochoty odbierac tego pieprzonego telefonu i tyle....

Gość Posnaniak
Kogo ty ukarałaś? Jego czy siebie ? Olałaś faceta bo nie odezwał się kiedy ty tego chciałaś ? Snobka i egoistka zapatrzona w siebie....szukaj dalej mam nadzieje, że nigdy nie znajdziesz

Gość valerian
to jest forum i jak już te swoje dyrdymały upublicznia musi się liczyć z opinią innych...... niech się kisi sama w domu skoro " pseudo urażona duma " jest ważniejsza.........

Gość pff pfff hhjj
chyba czegos nie rozumiecie......po takim czasie nawet sie nie wie czy ma sie ochote :) na kontakt z ta osoba, owszem dla wlasnego spokoju mogła odebrac.....a Wy tez nie jestescie lepsi nie wyjdzie tu to moze z ta wyjdzie, nagle mu sie zachciało

czyli wg niektorych mialam czekac az sie facet odezwie i leciec do niego na piorkach jak juz to zrobi? sorry ale ja do takich kobbiet nie naleze. mysle ze gdyby naprawde mu na mnie zalezalo to by od razu zadzwonil, albo chociaz smsa wyslal.

Gość valerian
a może miał jakiś powód dlaczego się nie odezwał ? kłopoty w rodzinie, pracy itd ? ale skąd może wiedzieć jak nie odebrała..... Gdybyśmy my tak na wszystkie wasze sztuczki patrzyli to by sami samotni byli...a co wy może na początku nie udajecie niedostępnych ? szkoda moich nerwów , nie zadaje się z frustratkami zakompleksionymi jak autorka topicu

Gość Posnaniak
a kto ci kazał lecieć do niego ? czy odebranie telefonu do czegoś zobowiązuje..... I nei kłam , że ci zależało, bo jakby ci zależało to raz...sama byś szukała kontaktu....dwa nie unosiła się teraz honorem

Gość pewnie to bylo tak
może nagle musiał wyjechać pilnie na 4 miesiące do Wenezueli...' taaaa jasne... dobrze autorko zrobiłaś, nie jesteś jego "kołem zapasowym"

Gość cavecam
Valerian jednak masz racje...ta cała ich głupota tutaj wychodzi..... Niech koleś znajdzie sobie normalną...po co mu ofoszone babsko..

Gość Posnaniak
a tobie co nie pozwoliło wysłać sms-a ?

Gość jhjhj
Jak Cię nie nurtuje, czemu dzwonił, to po co zakładasz ten wątek? Po prostu nie myśl o nim.

Gość do posnaniak
zapewne sam tak robisz nie raz dlategotak uslilnie probujesz tlumaczyc tamtego dupka. wy poprostu do dzentelmenow sie nie zaliczacie wiec myslicie w innych kategoriach i poprostu tego nie rozumiesz. amen

Gość Karolinkaaa20lat
Nikogo nie ukarała autorka topiku a zrobiłą idealnie w tej sytuacji nie ma co zaczynac znajomsci z facetem który z jkis powodów olewa dziewczyne bo poniej jesli sie wpadnie w taka pułapke ze czeka sie na kolejne tel a koles sie bawi mozna żle skonczyc nic miłego naprawdde nie warto wchodzic w taka pułapke

Gość Karolinkaaa20lat
chłopak jak jest dziewczyna zainteresowany na tyle ze przynajmniej dla niego warta jest poznania to nie da jej o sobie zapomniec a brak szacunku to własnie ze sie odzywa po takim czasie swiadczy ze uwaza ze moze sobie pozwalc na wszytko ze moze rzucac słowa na wiatr to jakis gówniarz i dobrze zrobiłą autorka

Gość dobrze zrobilas
jak tu ktos okreslil "pseudo urazona duma" jest wazniejsza... Jak mu zalezy to zadzwoni jeszcze raz :P Zgadzam sie - moglo mu cos wypasc przez te 4 m-ce ale tOBIE TYM BARDZIEJ MOGLO COS WYPAC, ZE NIE ODEBRALAS TELEFONU ;) PS. sorry za krzyk. Nie chce mi sie przepisywac :P

Gość Karolinkaaa20lat

Gość Kate2007
Moim zdaniem zrobiłaś źle Ok rozumiem duma Ci nie pozwoliła i nie chciałaś się narzucać ..genialnie einsteinie, ale może nie skreślaj z góry faceta, to, że do ciebie nie zadzwonił nie znaczy że np. nie myślał o tobie!!!!! Nie wiem na jakiej stopie jesteście ale jeśli na koleżeńskiej to zachowałaś się jak kretynka.

Gość iklutolo
A ja mysle,ze autorka zrobila dobrze!! Gosciu mial swoja szanse i jej nie wykorzystal. Zreszta jak naprawde zalezy mu na autorce to bedzie dzwonil jeszcze i ten 1 nieodebrany telefon NIC nie znaczy;) Niechs ie troche postara. A ta osoba, ktora pisala o ty,ze moze koles byl zajety przez 4 miesiace, to moze miec racjhe. Byl zajety posuwaniem jakiejs lali, ktora teraz kopnela gow dupe i chlopak szuka sobie pocieszenia:P;)

Gość jadzodzianka jeszcze nie teraz
Ja tez taka bylam jak Ty pelna dumy ,bo to ja zawsze myslalam ze to facet musi sie starac o kobiete,nie mozna sie narzucac ..taka bylam cala ja.ale czasy sie zmienily mezczyzni stali sie wygodni,kobiety bardziej wyzwolone i teraz to oni czekaja na nasza reakcje....tez sie z kims spotkalam czekalam jakis czas z jego strony 0 reakcji wiec to czekanie nie dawalo mi spokoju wyslalam sms ,pozniej spotkanie wyjasnilo mi ze on myslal ze to ja go skreslilam i dzis jestesmy narzeczonymi:D