Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nowa w miescie prawdziwa

odezwal sie po 4 miesiacach, ja go olalam

Polecane posty

Gość Kate2007
Nowa w miescie prawdziwa a ty pewnie przez te 4 miesiace myślałaś dniami i nocami żeby do ciebie napisał, widać że nie masz ciekawszych zainteresowań. Na twoim miejscu odebrała bym ten cholerny telefon i na pytanie co u Ciebie? Powiedziała, że super extra, że ostatnio u mnie dużo się dzieje i przepraszasz że nie napisalas smsa. Jak bedziesz mysleć stereotypowo, bo koleżanki ci tak kiedyś opowiedziały, że tak trzeba postąpić albo przeczytałaś w jakimś poradniku Pani Domu, że trzeba strzelić megafocha to napewno daleko zajdziesz....

Yyyy co za durna rada...ma go jeszcze przepraszać że sama nie napisała do niego skoro on obiecał się odezwać? No k***... wybaczcie ale kobiety i tak się za bardzo starają, za bardzo przejmują, a taki sobie przypomni po 4 miesiącach i potem i tak ma w dupie wszystko :/ Heh też miałam z takimi typami do czynienia i wiem jedno, jak raz olał, będzie tak olewał cały czas, dając tylko złudną nadzieje... No sorka ale jakie sprawy mu nie pozwalały napisać smsa którego napisanie zajmuje koło minuty????????????? Z własnego doświadczenia wiem że jak FACETOWI ZALEŻY to skoro obieca to się odezwie!! I nie po 4 miesiącach ale najwyżej po tygodniu-półtorej :/ To tylko babki są na tyle naiwne że sobie powtarzają \"ojć...nieodzywa się już 9 miesiąc...ohh może go wysłali w delegacje do Konga i nie ma zasięgu na komórce\" phi a potem płaczą po nocach... Dobrze zrobiłaś, dupkowi się nudzi więc zadzwonił a nei dlatego że nagle wrócił z misji z Iraku albo dlatego, że okres próbny na to żebyś się pierwsza odezwała się nagle skończył:/

Gość śmiech na sali.
morelowy dzban, własnie takie jak ty o sobie piszesz.. omijam szerokim łukiem

Gość iklutolo
sam jestes tepy!! Przepraszam Cie bardzo, ale jesli facetowi zalezy to DZWONI niezaleznie od tego jak bylo ustalone. A jesli "umknelo" mu to, to znaczy,ze ejste ciota a nie facetem!! facet powiniem zachowywac sie jak facet i chociaz starac sie przejmoac inicjatywe, oo!!