Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaf

Kręci mnie niedawno poznany gość...

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaf

Jak go widzę, to mam mokro w majtkach.. on jak mnie widzi, to brakuje mu miejsca w spodniach.. piszemy do siebie tak gorące smsy, że nieraz kończyło się na tym, że on dzwonił i słuchał jak ja siebie pieszczę i dochodzę ;) Chcemy się spotkać niedługo... Ale on ma żonę... Stwierdził, że po tylu latach bycia razem ma ochotę na coś świeżego, nowego. Rozumiem go. Trochę blokuje mnie to, że ma żonę, ale naprawdę ciężko mi jest powstrzymać się... Nie wiem jak długo wytrzymam. Kiedyś puszczą nam obojgu hamulce...

Gość panguma
kolejne kur**skie zachowanie... pomysl, czy ty chcialabys byc na miejscu jego zony??

Gość a gdzie kupic
a on z Polski czy z Niemiec?bo znam takiego

Gość aaaaaaaaaf
hehe on z polski :P nie wiem czy chciałabym być na miejscu jego żony. mam wyrzuty sumienia, że rozbijam mu związek, ale przecież on też chce. więc gdyby nie chciał a ja bym go namawiała to by było co innego. gdyby coś takiego miało mnie spotkać, to wolałabym o tym nie wiedzieć.

pewnie jestes jego kolejna laska do zabawy, jak mu sie znudzisz znajdziesz kolejna lepiej poszukaj faceta, z ktorym nie laczylaby Cie tylko fizyczna fascynacja

Gość aaaaaaaaaf
ale nie przeszkadza mi to że jestem do zabawy. nie chcę tego gościa jako mojego faceta. on mnie pociąga fizycznie. to wszystko.

Gość aaaaaaaaaf
a jak myślicie co ten facet pomysli jak odkryje, ze mam fiutka i jestem shemalem? prosze o szczere odpowiedzi!

to robisz z siebie kur** i skrzywdzisz jego zone, moze dzieci (o ktorych moze nie wiesz) ni e szanuje takich osob

Gość aaaaaaaaaf
dlaczego ludzie od razu potępiają takie jak ja? no ja tego nie rozumiem. zawsze to kobieta najgorsza. a przecież jakby facet nie chciał to by nie szedł w bok prawda? tak , wiem, zaraz ktoś powie: jak suka nie da, to pies nie weźmie :P

Gość aaaaaaaaaf
przykro mi sie robi, ze ludzie potepiaja to, ze jestem shemalem, a ja po prostu chce zeby mnie ktoś przeruchal...

zarowno facet jak i kobieta sa winni nie pakuj sie w to, nie niszcz zycia innym. jesli on bedzie chcial zdradzic swoja zone to zrobi to z kim kolwiek, niekoniecznie z Toba

Gość aaaaaaaaaf
a jest tu ktos kto jest tolerancyjny dla shemali, jesli tak, to podam namiary:D skoro nie on, to znajde kogos innego