Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pizia

co za fryzjerka zjebana? czy to norma?

Polecane posty

Gość pizia

bylam u fryzjera zrobic pasemka. i mam takie male odrosty, nie nalozyla do konca! a moze tak trzeba???

Gość tak sie robi odrosty

Gość pizia
??

Gość pizia
ale ja robilam pasemka blond z brazem i przy przedzialku widac moje naturalne wlosy :/

Gość prawo jest po Twojej stronie
Wróc do niej i powiedz że po powrocie do domu zauważyłas że nie zrobiła Ci tak jak oczekiwałas i za co zapłaciłas... Masz prawo do tego aby Ci za darmo naprawiła to co schrzaniła. Jak nie bedzie chciała do poproś jej szefową o rozmowe.

Gość pizia
o jezu takiej szopki to nie odstawie, ale juz nigdy do niej nie pojde. tandetna szmata

Gość yhjuhy
NIGDY nie robi sie pasemek od samej skory!!

Gość ale dlaczego tak sie nie robi
mnie tez to wkurza, nigdy nie byłam u fryzjerki, która zrobiłaby mi od samej głowy. Ostatnio miałam zrobione tak prawie, prawie. Dość szybko mi rosną włosy i praktycznie po 5 tygodniach kwalifkuję się do następnej wizyty. TO jakiś koszmar.

Gość powiedziec na
kogos tandetna szmata mozesz, a domagac sie o swoje to juz szopka, no cóz to mówi samo przez sie...

Gość kicha fee
ludzie nie robcie pasemek bo to wyglada tandentnie, szczegolnie pasemka blond przy ktorych widac odrosty :/ to jest nieapetyczne i obrzydliwe. a farbowanie calej glowy na blond przez brunetki ktore nie stac na regularne wizyty u fryzjera powinno byc zabrronione!!!!!!!!!!!!!

Gość ale dlaczego tak sie nie robi
Ja nie robę sobie całego blondu. Łamię go właśnie ciemnymi bronzami żeby odrost nie był tak widoczny. Poza tym dobrze się czuję w pasemkach i nie obchodzi mnie zdanie kogoś kto mowi ze to jest nie na czasie.

Rozjaśniacza nie wolno nakładać przy samej skórze, fryzjerka nie jest dziecko zjebana :O jakby Ci zrobiła od samej skóry to byś miała łaty i wyglądała jak krowa Paula ;

Gość sama jestes dziecko
i tak do niej nie pojde. no ii zrezygnuje z pasemek.

Gość maskara 7
oj rób co chcesz kazdego to tak naprawde gówno obchodzi, chcielismy ci jakos pomóc, doradzic, a tu okazje sie ze z takim dzieckiem mamy do zynienia, do ksiazek!!