Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pizia

ile w LOREALU za pasemka????wiek ktos???

Polecane posty

Gość pizia

Gość ale dlaczego tak sie nie robi
Farby :Loreala są beznadziejne. Badzo szybko sie zmywają. A blondy też są brzydkie i żółte. Ostatnio rozmawiałam z fryzjerką i zapytałam czy te farby na których one robią są jakieś lepsze i dłużej trzymają. Powiedziała, ze wcale nie, i dziwi się dziewczynom, które chodzą np. zrobić sobie tylko jeden kolor na całości, w domu wychodzi to taniej.

Gość ale dlaczego tak sie nie robi
Poza tym nie sugeruj się firmą przy wyborze fryzjera. Poszukaj kogoś kto ma jakąś opinię. Ja kiedyś robiłam domowo u dziewczyny, która u mnie w mieście pracuje w dobrym salonie u jakiejś znanej Mistrzyni fryzjerstwa i te laski co u niej pracują myślą, ze wszystkie rozumy pozjadały. A tak naprawdę są marne. Uczesała mnie jak starą babę i skasowała kilka lat temu 120 zł (w domu!) MAsakra!

Nie wiem, na jakich produktach pracują w profesjonalnych salonach (pewnie każdy preferuje co innego), ale na pewno sa to lepsze produkty, niz te za sklepów typu drogeria czy hipermarket. Dziś byłam w salonie, kładłam farbę...w tym samym czasie babka tez robiła kolor, farba którą zakupiła w sklepie...smród amoniaku nie do wytrzymania..

Gość zgadzam sie ze farby
profesjonalne sa duzo lepsze. mialam na glowie wiele roznych farb i niestety te sklepowe wychodza duzo gorzej, a i sa lepsze i gorsze marki. np. matrix ma raczej zimne kolory szczegolnie bladow/ co mi odpowiada/, za to np wella ma cieple brazy i one rzeczywiscie takie wychodza jak maja wyjsc, za to te ze sklepow to czesto szkoda gadac..

Gość kizia mizia...
też podpisuje się pod tym pytaniem. i wogóle czy ktoś robił tam sobie te refleksy??? tak zachwalają w gazetach i innych rankingach. powiedzcie coś na ten temat