Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krecone loczki

KOSMETYKI DO PROSTOWANIA WŁOSOW!! JAKICH UZYWACIE??

Polecane posty

Gość krecone loczki

Mam takie pytanie jakich kosmetykow uzywacie do prostowania wlosow prostownica?? Chodzi mi o takie ktore chronia wlosy pzred wysoka temp a przy okazji ulatwiaja prostowanie, zalezy mi tez zeby nie zostawal efekt tlustych wlosow bo wiem ze po niektorych kosmetykach taki zostaje, z gory bardzo dziekuje

Gość krecone loczki
kiedys jej uzywalam ale dla moich wlosow nie byla odpowiednia..;/

ja jak używałam sunsilka, to miałam takie tłuste włosy, jakbym je masłem potraktowała :P a kosmetyków używam różnych, ciągle nie mogę znalexc najlepszego specyfiku do prostowania...

Gość taaaka tam
Nivea Straight Easy super ;)) albo u fryzjera mozna kupić BaByliss Proliss psika sie tym no super sprawa naprawdę dwu fazowy jest i baaaaardzo wydajny i jest ok. 50 zł .. ale wart jest swojej ceny

Gość krecone loczki
nivea mam teraz nie jest najgorszy:) o tym babyliss slyszalam ale jest dwufazowy nie tlusci wlosow??

tresseme. Najpierw (po myciu) odżywka wygładzająca, potem spray chroniący przed wysoką temperaturą i utratą wilgoci Gdy musze bardziej utrwalić, to lakier chroniący przed wysoką temperaturą - również Tresseme.

Gość Nikola niedlugo Paruzel
tylko i wylacznie balsamu do prostowania KALLOS. super a wlosy wyprostowane jak u fryca :)