Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego jej tak nie lubicie

Dlaczego nienawidzicie Urbańskiej

Polecane posty

Zastanawia mnie dlaczego tak nie lubicie Urbańskiej?????? Wszystkie dziewczyny na nią nadają. Jeszcze nigdy nikt nie saczył takiego jadu pod niczyim adresem!! Prawda jest taka, że wszystkie jej zazdrościcie!! Jest śliczna, ma super ciało i nie ma kompleksów, jak większość z was, bo ich mieć nie musi!!!!! I wszystkie nie możecie przebaczyć jej Józefowicza! Nie wiem, czy tu same podstarzałe, nieudaczne, zdradzane żony siedzą, czy co? A niby wy jesteście takie kryształowe?! Same święte i cnotki!! Żadna z was nigdy nie połakomiła się np. na faceta koleżanki?? Nigdy żadna z was nikogo nie odbiła innej dziewczynie?? Mówicie tak, bo to nie wy miałyście okazję związać się ze znanym facetem, który mógłby wam pomóc w karierze. Gdybyście zobaczyły na horyzoncie kasiastego, znanego faceta, to zaraz wskoczyłybyście mu do łóżka!! Ale zazdrościcie jej bo to nie wam sie przydarzyło! A poza tym, uważam, że każdy ma prawo do własnego szczęścia! Za wszelką cenę! I co wy o niej w ogóle wiecie??Dlaczego od razu robicie z niej interesowną dziwkę?? Może się zakochała?! Myślę, że raczej na pewno! Józefowicz też musiał się zakochać, skoro odszedł od żony! faceci tak łatwo od żon nie odchodzą dla pierwszej lepszej cizi! Poza tym, skąd wiecie jak w tym małżeństwieim się układało?. Moze Oni się w ogóle nie kochali, może to była tylko fikcja na papierze i byli ze sobą tylko ze względu na dzieci??? Poza ty, Urbańska czekała na niego przez 10 lat i nie żądała rozwodu, bo wiedziała, ze on ma małe dzieci, które go potrzebują! To chyba coś znaczy, no nie?

Gość nuuuuuuudne pisać
o jakiejś urbańskiej, dlaczego kobiety tak kręci plotkowanie o kimś???

Muszę Cię rozczarować. Niczego jej nie zazdroszczę, ani wyglądu ani faceta, niczego. Owszem, nie jest brzydka, jest zgrabna tyko co z tego... Nie mogę powiedzieć, że jej nienawidzę bo jej nie znam ale nie przepadam za nią. Drażni mnie to, że Józefowicz jest jej plecami, wszędzie ją wpycha a ona zachowuje się jak tresowana małpka. Inna sprawa, że nie szanuję takich, które rozbijają małżeństwa ani mężczyzn, którzy lecą za pierwszą lepszą. Niestety ani jej głos ani sposób poruszania się nie trafia w mój gust w związku z czym zwyczajnie dla mnie w tv jest zbędna.

ja uważam, ze jest śliczna, zgrabna i utalentowana....ale wkurwia mnie, ze tv i jej Józefowicz na siłę ja promują i wszędzie jej pełno , pewnie dlatego ma tylu przeciwników bo już nie można na nią patrzeć dopóki nie musiałam jej oglądać na każdym kroku to mi nie przeszkadzała

A skąd wiecie, że rozbiła małżeństwo? Może to małżeństwo dawno już nie istniało?? Może Józefowicz sam podjął decyzję o rozwodzie?? Mieli się ze sobą, bo byli małżeństwem, nawet jeśli się juz nie kochali i nic ich nie łączyło? Gwarantuję wam, że gdybyście sie zakochały tak naprawdę, to każda z was związałaby się z żonatym facetem!

Gość no to już wiemy
autorko topiku,że masz taki sam problem.... Co,żona twojego faceta nie zgadza się na rozstanie (rozwód ? ). Twoje kompleksy i żal aż walą po oczach. A ja Urbańską wzlędnie lubię.

Za to problem większości Polek ich kompleksy na punkcie Urbańskiej też dają po oczach! To żałosne. A ja po prostu staram sie widzieć problem w szerszym kontekście. Życie nie jest idealne, małżeństwa też nie są.

A ludzie są tylko ludźmi.

a ja Ci gwarantuję, że z żonatym bym się nie związała i gadka szmatka tak się ciągnie. Obrońca uciśnionych się znalazł. Panienka jest nienormalna, strzela fochy- finał JOŚ, potem zieje fałszem na Eurowizji, to też o czymś świadczy.

Gość ja tez ja lubie
ladna, zgrabna, zdolna.....super kobieta....

I drażni mnie, że wszystkie dziewuchy robią sie na takie cnotki i śwęte, a w życiu co innego robią!Sama miałam do czynienie z takimi pożal się boże "świętoszkami"

To, że nie jestem w jej fan clubie nie oznacza, ze jestem świętoszką. Różnie w życiu bywa, jednych się lubi za nic a innych się nie lubi i już. Dla mnie zwyczajnie jest promowana na siłę.

Urbanska-piekna, zgrabna, utalentowana, sławna. ma wszystko. dlaczego nie? mowie tylko za siebie, bez cienia zazdrosci (podziwiam raczej jej piekno niz zazdroszcze). jak wystepuje nie widomo na czym sie skupic, na gosie, ciele, tancu. za duzo. bazar. jest pekna kobieta, na widok ktorej wiekszosc facetow traci dech. jestem kpobieta i jesli chodzi o wizualnsc Urbamskiej, musze przyznac ze rzadko widuje tak piekne kobiety (twarz, zeby, nogi, biust, sylwetka). jesnak ma w twarzy cos kurweskiego, wulgarnego, co sprawia ze uczucia jakie mam do niej to jednoczesnie podziw i obrzydzenie.

Ja jej nie nienawidzę, mam ją w głębokim poważaniu. Nie oglądam jej w TV, nie czytam newsów o niej. Jej życie osobiste w ogóle mnie nie interesuje.

Gość a ja inne klimaty
do niej nic nie mam. tylko faceta ma beznadziejnego i za bardzo chodzi pod jego dyktando. traci na tym.

Zdecydowałam się zamieścić ten topik, bo naczytałam się w internecie same złe rzeczy na jej temat. Wszystkie dziewuchy na nią naskakują, że jest brzydka i wulgarna, że talentu nie ma, że śpiewać nie potrafi, a argumentam koronnym jest to, że spała z żonatym. Myślę, że N.U. ma więcej talentu i urody niż te wszystkie Dody, Mandaryny i inne tandetne lale barbi. To co powiedziała na Eurowizji tez mi się nie spodobało, było chamskie trochę, ale nie można na nią tak naskakiwać z powodu jednej wypowiedzi. A jej prywatne życie należy pozostawić jej samej, bo co to kogo obchodzi.

Gość fchinm
a kto to jest?

Na Edytę Górniak też była nagonka swego czasu. To chyba po prostu tak jest, że ludzie nie potrafią znieść urody i talentu u innego człowieka.

Jezus powiedział "Kto jet bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamień"

Trudno się oprzeć wrażeniu, że ten topik założyła sama Urbańska. Nie wyobrażam sobie, żeby obca osoba, mająca własne życie i problemy z taką zaciętością i zajadłością broniła jakiejś obcej baby. Po co? :p Co do samej Urbańskiej - jest mi obojętna. Może życ tysiąc lat ir obic karierę, moze umrzeć jutro. Nie interesuje mnie to. Za to na pewno powinna zadbać o zęby :) Odrobina higieny nikomy nie zaszkodzi...

A jesteś pewna, że nigdy byś tego nie zrobiła? Wkurza mnie, że baby pokrywają swoje kompleksy w taki sposób! Powiedzcie od razu, że jest za ładna i jestescie zazdrosne, bo wasi faceci ślinią sie na jej widok i tracą wami zainteresowanie! Miałam taką znajomą. Piękna dziewczyna, zgrabna, świadoma swojej kobiecości i urody. Wszystkie inne się na niej wieszały, że kusi krótkimi spódniczkami, że za bardzo kokietuje kobiecością. Wszystkie były zazdrosne, bo ona podobała się ich facetom.

Gość ja tez ja lubie
i wcale bym sie nie dziwila jakby moj facet powiedzial o niej , ze jest ladna. SAma mu pokazuje piekne kobiety.....od tego sa , az milo popatrzec....Przeciez nie o wszystkich mowi sie-piekne, a ona jest naprawde atrakcyjna.

Po prostu śmieszy mnie tyle nienawiści do niej i argumenty, jakich się używa. A żadna nie przyzna że ma kompleksy! Przyznam, że to po części miała być prowokacja:)

Gość ja tez ja lubie
dodam, ze nie mam kompleksow, nie kazda jest piekna i tyle....

Najśmieszniejsze są te teksty o \"zgrabności\"-przecież ona jest zbudowana jak mężczyzna :D Ładna jest, nawet bardzo :) Talentu nie ma, ani wokalnego, ani szowmeńskiego:P Nie lubię jej jako osoby medialnej, prywatnie nie znam :P Nie nienawidzę:D