Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kar0ola

Brąz i czerń....

Polecane posty

Gość kar0ola

Hey !!! Mam brązowe włooski i chciałam sobie zrobić od spodu kolorek czarny ... Co o tym myślicie ?? CZy to będzie ładnie wyglądać ??? poniżej w linku załączyłam zdjecie moich włosków :):) http://img396.imageshack.us/img396/7241/wlosyylm0.png

Gość zdjęcie się nie otwiera
:oA co do takiego kolorku - jeśli Ci się podoba to czemu mialabyś nie spróbować:)Tym bardziej,że czerń i brąz to zbliżone,podobne do siebie odcienie więc na włosach nie będzie jakiegoś kłującego w oczy kontrastu typu biały blond i krucza czerń:o Poza tym jak Ci się nie spodoba kolor to zawsze możesz ponownie je zafarbować na jednolity kolor;)

Gość nadal się nie otwiera
:(Nawet jak usunę tą przerwę:oW kazdym bądź razie ja bym spróbowała tego koloru,zawsze możesz wrócić do poprzedniej barwy włosów.Sama na wiosnę planuję zrobić sobie jakiś nowy kolor,wiosna idzie,czas na jakieś zmiany:)

Gość kar0ola
juz doszłam do wniosku że to pewnie bedzie super wyglądać i sobie tak zrobie :) Napisze jak wyszło jak zrobie :):)

Gość kar0ola
kliknij w ten pierwszy link co tutaj dodałam ( w pierszej notce) mi juz teraz wyskakuje zdjecie :)