Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eżerka

ktoś z was kiedyś pisał do Bravo?

Polecane posty

Gość eżerka

Gość UłAN
do brawo nie ale do bravoboy

Gość eżerka
ja raz napisałam do brawo że wypłynęlo mi oko z oczodołu i nie odpisali nie wiecie czemu?

Gość djksdakvsdlvn
Na początku chciałabym podziękować za to, ze wydajecie taka gazetę, która tak dokładnie trafia w moje potrzeby. Mam jednak duży problem i dlatego pisze ten list. Trzy numery temu pisaliście, ze najlepiej jest mieć ten pierwszy raz w wieku dwunastu lat. Gdzie wy żyjecie? Teraz dziewictwo najlepiej jest trącić w wieku lat dziesięciu. I tu jest ten problem. Mam 11 lat i jeszcze nie miałam tego pierwszego razu. W naszej klasie to już chyba tylko ja i Dorota nie kochałyśmy się z chłopakami. Dlatego właśnie proszę was o pomoc. Jak to zrobić, gdzie, kiedy i z kim? Z cyklu "Mój pierwszy raz" wynika, ze najlepiej w czasie wakacji. Dlatego próbowałam już to zrobić w sierpniu z Markiem ze starszej klasy, ale on chce zostać trenerem pokemonow i dziewczyny go zupełnie nie interesują. Sama już nie wiem, co powinnam zrobić. Tak sobie teraz siedzę, nucę, „Shape of my heart" Backstreet Boys'ow i myślę, ze najchętniej to strąciłabym dziewictwo z którymś z tych chłopaków. Jeszcze nie wiem dokładnie, z którym. Zastanawiam się pomiędzy Kevinem, a Nickiem. Mam nadzieje, ze pomożecie mi dokonać właściwego wyboru.