Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość socold

Czy chciałabyś być pierwszą ?

Polecane posty

Gość socold

Witam was. Mam 23 lata. Cczy pierwszej dziewczynie powiedzieć, że jest tą pierwszą? Jak wy byście zareagowały ? Czy to zaleta czy wada mężczyzny. Proszę o szczere wypowiedzi bez eufemizmów

no wiesz...moze i to fajnie nie wiem, moj pierwszy powiedzial mi o tym ze jestem jego pierwsza po fakcie...dlugo po fakcie, uzyl tego jako argumentu gdy odchodzilam od niego...dupek.

Gość upupupuppppppppppppppppppppppp

Gość kii
WG mnie WIELKA ZALETA!!!!!! moj chlopak tez jest dla mnie pierwszy i nigdy bym nie chciala takiego z przeszloscia:))))) ja tez jestem dla niego pierwsza wiec jest cudownie:) wiele moich kolezanek tez tak ma i nie wyobrazaja sobie innej sytuacji

Gość socold
dzięki za rzeczowe i konkretne odpowiedzi :)

Gość jestem tą ostanią
Wolę byc tą ostanią :-)

Gość kii
ja juz nawet nie chcialam dodawac ze jestem pierwsza ale i ostatnia :))

Gość jestem tą ostanią
A ja nigdy nie chciałam byc tą pierwszą:-) bo facet nie mogłby docenic,że jednak ja jestem ta najlepszą :-)

Gość kii
no to extra,ty jestes leopsza od pozostalych a kiedys sie trafi kolejna co bedzie lepsza od Ciebie...

Gość socold
co za qtas to tak pokomplikował- już nie możesz dzwonić do dziewczyny w godzine po pierwszej randce tylko musisz odczekać 2 dni i potrzymać w niepewności tu analogiczna sytuacja

Gość Nie wiem Chyba bym nie chciała
czułabym przewagę nad partnerem, a nie lubię czegoś takiego. Wolę jak partner dominuje nade mną. Wtedy mi imponuje. Ekscytują mnie mężczyźni którzy budzą respekt. Gdybym się przespala z prawiczkiem czułabym się tak jakbym mu matkowała. Poza tym zniechęcałby mnie fakt że prawiczki chyba raczej nie traktują swoich pierwszych partnerek zbyt poważnie. Często jest tak że chcą przespać się z nimi tylko po to by zdobyć doświadczenie aby być jak najlepszym w łóżku dla tej jednej jedynej którą poznają kiedyś tam w przyszłości. A gdyby nawet wytworzył się z tego jakiś trwalszy związek. To miałby taki do mnie podświadomy żal że nie jestem jego pierwszą, że ja mam jakieś doświadczenie w tej sferze z innymi i że mogę go porównywać z innymi, a on nie ma takiego doświadczenia. Dlatego byłabym raczej na Nie. Natomiast inna trochę by była sprawa gdybym ja była dziewicą i on prawiczkiem. Gdybyśmy oboje byli dla siebie pierwsi. Wtedy jeszcze by to uszło.

Gość jestem tą ostanią
NIe będzie lepszej ode mnie :-)

Gość moim zdaniem doceni to
tylko dziewica, inna nie

Gość zdechła róża
ja byłam pierwszą dla mojego męża i byłam z tego bardzo zadowolona...więc nie masz się czym przejmować tylko cierpliwie czekaj na tą jedyną...zobaczysz każda porządna dziewczyna to doceni...

Nie wiem Chyba bym nie chciała, dokladnie masz racje. prawiczek bedzie mial zal

Gość zdechła róża
nie wiem chyba bym nie chciała---> nie masz racji...właśnie niektórzy są tak długo prawiczkami bo właśnie czekają z seksem na ta jedyną...a jak by tylko chcieli pozbyć się dziewictwa to nie czekali by do 23 roku życia a nawet i więcej

raczej tylko dziewica to doceni

Gość Dla mojego narzeczonego
byłam tą drugą. On też był dla mnie drugim partnerem w łóżku. Zupełnie mi to nie przeszkadza że miał inną przede mną. Gdybym się wiedziała że jest prawiczkiem to pomyślałabym że coś z nim jest nie tak.

ale taki prawiczek czeka na dziewice. jesli trafi na dziewczyne, ktora juz z kims spala, to pewnie po czasie ja porzuci, zeby znalezc sobie rowna sobie

Gość zdechła róża
''że jest z nim coś nie tak''...a co jest nie tak z facetem który czeka z seksem na kobietę swojego życia...nie wszyscy faceci idą do łóżka z kim popadnie i ile razy się uda...

Gość kicha fee
dlatego dla prawiczkow najlepsza dziewica i takiej sobie szukaj. te latawice ktore maja przygody juz od 15 roku zycia niech se beda dla babiarzy co ciagle maja inne

Gość socold
jestem rozczarowany, z jednej strony postanowiłem, że będę się kierował sercem, działał spontanicznie i naturalnie, był szczery, ale z drugiej boje się, że na dzień dobry będe musiał skłamać

Gość visavis
wydaje mi się, że jeśli ona jest dziewicą, to ją ten fakt ucieszy. ale jeśli miała już partnerów seksualnych, to może jej to przeszkadzać, ale oczywiście nie musi ;) ja bym się tak czy siak cieszyła :)

panienki, ktore nie sa dziewicami marzace o prawiczkach to takie same hipokrytki, jak babiarze, ktorzy potem szukaja sobie dziewicy na zone. natomiast smutne jest, ze porzadne chlopaki, ktore czesto dlugo sa prawiczkami, koncza jako mezowie przechodzonych latawic co mialy wielu partnerow, i dla nich ta latawica bedzie jedyna partnerka seksualna w zyciu

Co z nim jest nie tak ? Niestety przez szereg lat a może nawet i wieków.. faceci swoimi zachowaniami "wypracowali" sobie pewien wizerunek który stał się standardem, normą. Świat podeptał wartości, ideały i niestety stało się to czymś oczywistym. 23-letni prawiczek nie pasuje do tych standardów. I to jest własnie z nim "nie tak". Ale ogólnie powiem tak. Jeśli 23-letni facet jest prawiczkiem tylko dlatego że nie potrafił poderwać, poznać żadnej dziewczyny to jest dla mnie dziwny. A jeśli jest prawiczkiem dlatego że wkodował sobie silne wartości, ideały o prawdziwej miłości to bardzo mu się chwali i w sumie taka dziewczyna powinna się cieszyć.

no jesli ona sama bedzie dziewica to doceni, inaczej watpie

Też tak sądze. Ale nie jest to regułą.

podejrzewam, ze jak facet trafi na swoja pierwsza partnerke, ktora juz wczesniej uprawiala seks, to po pewnym czasie niestety bedzie chcial sprobowac z inna

ja chcę być pierwszą i ostatnią, dlatego nikt nigdy nie spełni moich oczekiwań i będę sama. :p i mi to nieprzeszkadza. :D:D