Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Było_sobie_zycie

ach te baby

Polecane posty

Gość Było_sobie_zycie

Cześć Mam takie małe pytanie i chciałbym otrzymac odpowiedz od dziewczynek co mam zrobic. "Mam" dziewczyne z która robiłem wszystko co mozna było robic od dwóch lat :D ale ona za przekret z podatkami trafiła na trzy miesiace za kraty a ja wtedy szukając pocieszenia trafiłem miedzy uda do jej dobrej kolezanki z pracy, trwało to niecałe trzy tygodnie, potem tydzien samotnosci i nastepna jej kolezanka zaczeła mówic mi ze jestem cudowny "wiec po co mam sie marnowac w samotnosci" i tak znów hotele stały sie miejscem mojego "spania", dopóki nie dostałem listu od mojej dziewczyny o tresci ze ona dostała list od swojej kolezanki kasi [tej pierwszej] ze magda[ta drugi] ukradła jej mnie i ze jak wyjdzie z tego piekła to ją[magde] zabije, ale wtedy magda powie jej ze ja z kasią tez spałem. za tydzien wyjdzie a ja kór*a mam straszny problem :/ Dzieki za jakies pomysły jak to utopic

Gość przemyk reniuchna
o masz babo placek

Gość Było_sobie_zycie
i do tego jeszcze uprawialem seks z moim psiakiem Burkiem i przyjaciolmi z kursu baletowego (ostre rżnięcie w kakało - nie żałuję:D)... nie wiem co mam ze soba zrobic... eh:(