Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askolov

odegrałam się troche na kochance...

Polecane posty

Gość askolov

Kochanka mojego męza zalogowała się na naszej klasie, z dumą prezentując tam swoje zdjęcia z wakacji, oraz 98 znajomych, wśród których była też jej rodzina, ja odszukałam ją i powysyłałam wszystkim jej znajomym wiadomości, że ona rozbiła moje małżeństwo i miała romans z moim mężem na co mam dowody, świadków i zresztą przyznał się sam mąż do romansu nawet przed moimi nrodzicami i siostrą, sprawa rozwodowa jest, mąż chce rozwodu bo odchodzi do kochanki i ta już myślała że jak jest rozwód na który ja się zgodziłam to że będzie mieć świety spokój ze mną i nie podejrzewając niczego zalogowała sie na naszej klasie a tu mały psocik jej jednak zrobiłam, lubie ten portal, naprawdę wiele możliwości! Ale jak ma się wrogów to jednak nie logować się i nie pokazywać znajomych- uwaga kochanice- tu ku przestrodze!

Gość SZANELKA26
Odszedł bo mało sie starałas

Gość Zalosneeeeeeeeeeeeeee
Ale proste! Nie dziwie sie, ze od ciebie odszedl!!!!!!! PS a co to wszystko obchodzi jej rodzine? Zalosne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hehehe niezłe
ciekawe czy ona nie zrobi teraz czegos podobnego tobie

A dobrze zrobiłaś :) Zastanawiam się dlaczego kobiety rozbijają małżeństwa ... przecież same potrzebują trwałego związku ... No więc ręce opadają :o

Gość SZANELKA26
Troszke zachowujesz sie jak dziecko

Gość hehehe niezłe
wiesz, nie ma co tak oceniac z jednej strony. ciekawe czemu maz odszedl, moze wina nie jest tylko po stronie meza i tej drugiej... a mieliscie dzieci?

Nie słuchaj o braku godności itd. .... bo pewnie będzie tego tutaj troszkę ... Zalosneeeeeeeeeeeeeee Ale proste! Nie dziwie sie, ze od ciebie odszedl!!!!!!! PS a co to wszystko obchodzi jej rodzine? Zalosne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ona myślała o jego rodzinie jak pierdoliła się z nim :) ps . przepraszam za przekleństwo ale inaczej nie można :o

Gość Zalosneeeeeeeeeeeeeee
kurza stopka---czytaj ze zrozumieniem!

Gość oferma
zemsta jest rozkoszą bogów!!

Gość askolov
jesli ona bedzie chciala cos takiego zrobic mi to odpowiada juz karnie za pomowienia i oszczerstwa, ja powiedzialam ludziom prawde na co mam dowody- wiec w sadzie sie wybronie bo mam dowody i swiadkow, ona nie ma na mnie nic!

Gość faceet39
i zaje.biście zrobiłaś kur.wom mówimy NIE

Gość sssssss
ale ma twojego męża

Gość reklamowka1
A dlaczego zalosne? Skoro kobita bez skrupolow rozbija malzentwo, to sie chyba tego nie wstydzi przed znajomymi??

Gość askolov
pozatym dziwi mnie że od porzuconej i pokrzywdzonej żony której mąż i kochanka zniszczyli życie wymaga się aby była kulturalna i stabilna emocjonalnie, dużo mówi się o godności osobistej, tak tak to juz słyszałam ta godność to dla kochanki nic innego njak przyzwolenie aby sobie romansowała i hasała z męzem jeszcze przed rozwodem! Według kochanki kazda zdradzana żona ma unieść sie od razu honorem, odejśc i słowa nawet nie powiedzieć- bo przecież godność i te sprawy, może i jestem dziecinna i żałosna ale to co zrobił mi mąż to już podłość, zdrada i porzucenie to ogromna krzywda zadana drugiej osobie, to zniszczenie drugiej kobiety jako żony, partnerki i przyjaciółki, towarzyszki życia wiec moje może i dziecinne psoty na naszej klasie to nic w porownaniu z tym że kobieta bez skrupułów wchodzi w małżeństwo i jeszcze wszyscy mają jej pokłony za to bić bo mąż przecież taki nieszcześliwy w małżeństwie był a zona go nie rozumiała ta brzydka, niedobra....

Gość ibardzo dobrze postapilas
zapewne twoja rodzinka, zna prawde, ale i jej tez moze poznac:D

A czy ktoś ci cokolwiek odpisał z tej naszej-klasy????No bo ja tak się zastanawiam jak ja bym zareagowała jak bym dostała coś takiego o kimś z moich znajomych???Czy wysłałaś to do wszystkich 90 kilku osób??

Gość benzan sodu
Podaj linka do jej profilu. Chcę zobaczyć jak wygląda to chytre qurwisko!!! :)

Gość ...........oj............
a twoj maz taki niewinny, zobaczyl rozlozone nogi i jiz biedaczysko musialo dosiasc kobyle oj oj oj to twoj maz jest ostatnim zlamasem i na nim powinnas sie mscic

Boshe ludzie zalosni jestescie. Wedlug Was zdradzona zona powinna podkulic ogon i sie zamknac??? Tym ktorzy w tym wypadku wyzywaja askolov od zalosnych radzilabym odnalesc kochanke jej bylego meza, rozlozyc wielki czerwony dywan przed drzwiami do jej domu i kleczec. Askolov, DOBRZE ZROBILAS!!!

O włąśnie-daj linka...A my komentarze popiszemy...to się dziewczyna zdziwi jak zobaczy 100 niefajnych komentarzy od osób których nie zna z całego kraju:)

A ona teraz napisze do wszystkich twoich znajomych, że w łózku bylas kłodą, kiepsko robilaś loda i ubieralaś się jak stara szmata. Ma na to przecież świadków. Twojego exa np :classic_cool:

Snoepie-no co ty....klaskanie w tym kraju jest zarezerwowane tylko dla Miszcza i jego oswieconej świty!!Można kochance co najwyżej Kanikuły wygwizdać....

Gość benzan sodu
"Według kochanki kazda zdradzana żona ma unieść sie od razu honorem, odejśc i słowa nawet nie powiedzieć- bo przecież godność i te sprawy." Święte słowa! Te bzduzy o honorze i godności to po to, by kochanica i ex mężulek mogli po cichu i nie brudząc rączek pozbyc się żony i dzieci. A gdzie był honor i godność jak jedna z drugą rozkładały nogi przed żonatym jak zwykłe tirówy przy drodze? I nie mówię, że mąż świety bo Oni to inna para kaloszy i powinno sie takich kastrować.

Gość może to ty...
jesteś przyczyną rozpadu małżeństwa i mąż w końcu poszukał sobie innej , z tego co piszesz jesteś wredną mściwa kobietą

Ależ wy jesteście mądrzy... :O Skąd wiecie, jak wyglądało ich małżeństwo? Miłośc minęła, przyszła kolejna. Takie życie. Moze miłości nie było nigdy, kto wie? Jakim prawem osądzacie innych?