Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askolov

odegrałam się troche na kochance...

Polecane posty

Gość dfde d d
trzeba było intercyzke walnąć :D

Gość askolov
nie życzę sobie wulgarnych i obrażliwych komantarzy na mój temat, prosze zejść z topiku jeśli nie macie nic ciekawego do powiedzenia, ja zemściłam sie na kochance ale w sposób kulturalny, nie obrażałam jej i nie wyzywałam ale napisałam krotkie informacje ze miala romans z zonatym bo miala! To różnica, nioe jestem osobą z jakiejś patologii społecznej i nie oceniajcie pochopnie! Uważam ze byłam dobrą żoną, choć nie jestem ideałem, ale nikt nie jest, a jak jest kryzys w małżeństwie to rozmawiasie z żoną o poroblemach-0 z żona, nie z kochanką- jak było w moim przypadku!

Gość askolov
No i jeszcze jedna sprawa, nie pisałam złośliwych komentarzy na jej profilu pod jej zdjęciami, powysyłałam meile do kazdego z jej znajomych osobno, te meile to listy i chroni je tajemnica korespondencji i na dobrą sprawe nie powinni tych listow przekazywać innym osobą ( no malie to też korespondencja prywatna jakby nie było) ale za wypisywanie złośliwych komentarzy juz mozna miec sprawe w sądzie bo komentarze w necie to juz wszyscy czytac mogą i grozi za to kara grzywny i do dwóch lat więzienia, wiec co jak co ale ja zrobiłam jednak to inteligentnie- na swój sposób i tyle, chcialam jej zaszkodzić i już i ponawiam pytanie- jak można sie waszym zdaniem zemścić aby nie złamać rażąco porawa i norm etycznych? No jak niby? Tak na dobrą sprawe to na wszystlko jest jakiś paragraf.

Gość na głupote
nie ma paragrafu,a szkoda!

Gość blablablablablablablabla
i dobrzev zrobiłaś, trza ścierwo tępić

dziecinada- pokazujesz tylko że wciąż cię to boli - sory ale takim zachowaniem robisz z siebie idiotkę- troszkę dumy nie zaszkodzi- nie ma to jak publiczne pranie brudów :O

i ja sie nie dziwie,ze faceci szukaja kochanek i odchodza do zon jak sa szurniete:) a swoje glupoty nazywaja klasa i inteligentnym sposobem zaszkodzenia komus. najbardziej to Ty skzodzisz sama sobie, a w oczach bylego meza zostaniesz i tak fladra i tak a po takich wyczynach facet sie upewni,ze dobrze zrobil rzucajac cie.

dziewczyna jedyne co zrobiła to tylko dała kochance satysfakcjee;) i ta pewnie widzac o tym co zrobiła śmieje się z niej teraz w głos niestety :O

Gość życzę prawdziwego
szczęścia Twojego mężowi i jego przyszłej żonie :D

jesli sie mozna ze zlosci na kims odgrywac to tylko na facecie choc w sumie po co?? ale na kochance?? to moze jeszcze zdobadz numer jej matki powiedz,ze ja zle wychowala itd... baby sie posuwają do takich czynów,ze az trudno uwierzyc.

autorko mam pytanie jak zemsciłaś się na wiarołomnym ? bo albo przoczyłam wpis na ten temat albo nie napisałaś. A wydaje mi się że to on powinien ponieśc karę swojego wiarołomstwa w pierwszej kolejności.

Gość kl uska
Tez sie odegrałam.Gowniara ma 19 lat,mąz 39 :O.Zaprosiłam ją do znajomych na naszej klasie z podpisem,,Przyjaciłółki mojego meza--moimi kochankami''

jedyną zemstą jest sto razy bardziej udany zwiazek- chodzenie z podniesiona głową - trzeba się wyplakać w samotności a potem wziaść życie za rogi moja mamę zdradził mój ojczym- jest sama zaczęła o siebie więcej dbać - my juz jesteśmy dorosłe- wyjeźdża sobie- romansuje przez neta ma znajomych;) a tamta- z którą teraz ojczym jest dzwoni do niej po każdej awanturze z nim żeby go sobie mama zabierała spowrotem -dlaczego nie wiem za cholere- a mama ma taką satysfakcję jak nic na swiecie- bo jej mówi prosto w twarz - widziały gały co brały- ja temu panu już dziękuję

Gość do askolov
i dobrze zrobilas, trzeba zdzirze troche krwi napsuc

Gość do tej pory byłam skłonna
potępiać zdradzających mężów ale jak czytam te wasze żałosne wyzwiska, zemsty, ten jad toczący się z gęby... to rozumiem tych facetów żal po prostu.... dla tych mądralińskich co piszą że najpierw trzeba się rozwieść a później szukać drugiej kobiety - ciekawe ile z was "dałoby" rozwód takiemu uczciwemu facetowi - i ile piany z waszych ust wytoczyłoby się wtedy na wszystkie inne kobiety świata jako wasze potencjalne rywali kradnące "kochanego" męża niektórym po prostu potrzebny jest cios w twarz w postaci kochanki żeby dotarło do nich że małżeństwo już nie istnieje a rozwód jest jedynie formalnością i dotyczy to obu stron - zarówno gdy zdradza mąż jak i żona

*rywalki nie rywali

wy po prostu nie potraficie przyjąć do wiadomości oczywistego faktu, że zdrada jest skutkiem rozpadu więzi a jego przyczyną małżeństwo nie kończy się w momencie rozwodu, tak jak człowiek nie umiera w momencie podpisania aktu zgonu przez lekarza

teraz możecie mi miłe panie nawrzucać od szmat kradnących waszych mężów

* a nie jego przyczyną - oczywiście

Gość a ja uwazam ze nalezy
sie kara zarowno kochance jak i zdradzajacemu!!! jak byliby UCZCIWI, to by k.rewstwa nie odwalali!!! Askolov dobrze zrobilas!!!

do tej pory... KOCHANKA ZAWSZE BEDZIE SIE TAK TLUMACZYC!!! Jak obie strony bylyby UCZCIWE, to swoje KUREWSKO-ZWIERZECE INSTYNKTY by powstrzymaly przez te 3 m-cy, ktore trwa ROZWOD!!!

no proszę, wystarczyło 7 minut żebym została kochanką

a jak seks dla ciebie do kurewsko-zwierzęce instynkty to mnie już żadne zdrady nie dziwią... po cholerę takie baby wyłażą za mąż???

Gość 6754654
tak naprawde kazdy jest mardy jak ma sie wypowiedziec w czyjejs sprawie.ale jakby to dotyczylo bezposrednio was to nie wiadomo jakbyscie sie zachowali.zarowno jako zdradzana zona i potencjlana kochanka

Gość dotota 32
askolov , dobrze zrobilas, ja tez maialbym ochote choc troche sie zemscic. a macie dzieci?

Gość rozumiem ból
zdradzonej żony ale nie rozumiecie, że niezrównoważenie i prostactwo jakie pokazała odbije się na niej? Najprawdopodobniej większość jej znajomych i tak wie, że ma faceta z "odzysku" i tylko współczuje jemu, że miał kiedyś taką żonę, a jej, ze ma teraz doczynienia z jakąś psychopatką. On pociesza ją, żeby było jej lżej, czyli zbliżają się do siebie jeszcze bardziej i dziękuję losowi, że nie jest już z była. Gdyby ktoś napisał mi taki tekst dot. znajomej to kompletnie by mnie to nie wzruszyło, w końcu to nie moje życie, a gdyby była to bliska mi znajoma to pocieszałabym ją mówiąc jaką kretynką jest była żona i, że już niedługo będzie rozwód i spokojniej będzie mogła żyć, albo poradziłabym by przeniosła się ze swoim mężczyznom do innego miasta. Źle pomyślałabym jedynie o żonie, nie o tej drugiej, bo co mnie obchodzi obca, rozhisteryzowana osoba. A przecież jej rodzina i przyjaciele wiedzą, że jest z kimś z przeszłością. Głupotę zrobiłaś!

Gość rozumiem ból
mężczyzną :)

do tej pory... uwielbiam seks, ale w swoim zwiazku i nie musze sie k.rwic!!!!!! Co ma k.rwienie wspolnego z seksem ze swoim partnerem??? Zastanow sie nad znaczenie pojec!

"Zosia Samosia 25 Ona nie odebrała ci męża. Odebrać można zabawkę. Mąż sam zdecydował, że odchodzi. Gdyby cię kochał, gdyby się wam wszystko super ukłądało, to by nie odszedł. To jest proste. " Akurat właśnie dlatego ona powinna skarcić mężusia:classic_cool:.A w ogóle marna ta zemsta:P.Ale twierdzenie że inni by się nie zainteresowali to przesada:P.A ja jak najbardziej:P.A gdybyu np. ktoś napisał że np. jakiś wasz znajomy jest niebezpiecznym zwyrodnialcem i mordercą ciekawe co byście stwierdzili:P?Oczywiście jakby to była prawda:P.

Gość też miłam ochotę
odegrać się w jakiś sposób na kochance mojego M. ale stwierdziłam, że największą karą dla niej jest to, że jesteśmy nadal ze sobą i kochamy się - mimo wszystko:)