Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pragne czystej dziewczyny

moja dziewczyna chce isc do ginekologa faceta

Polecane posty

Go艣膰 bez odbioru
"no ale przejde zatem do cytologii. Kto zarabia i jak na cytologii i kampani anty rakowej : 1. firmy produkujace filmy reklamowe 2. aktorzy ktorzy w nich wystepuja 3. telewizje , ktore to puszczaja 4. producenci wziernikow i materialow do pobierania i utrwalania cytologii 5. ginekolog - dostaje kase za wizyte i za pobranie materialu 6. firma transportowa ktora transportuje material do cytologa 7. cytolog , ktory oglada material 8. firma ktora produkuje sprzet na ktorym pracuje cytolog 9. poczta - bo wynik badania przesylaja poczta lub telekomunikacja bo dzwonia I Ty glupia pindo placisz na to w podatkach, bo nikt za darmo tego robic nie bedzie. I ja k**wa tez na to place choc z zadnych tych dobrodziejstw nie korzystam a place, a wolalbym zeby k**wa za moje pieniadza autostrady porobili bo lubie sobie autkiem pozapie**alac. ewentualnie wolalbym zeby zaszczepili na hpv wszystkich. I wolalbym aby takie pindy jak Ty placily za to wszystko z wlasnej kieszeni ,a nie z mojej bo ja z tego nie korzystam i mam to w dupie." no i kurwa bez komentarza :-o albo nie, z komentarzem. jak twoja kobieta zachoruje (czego jej nie 偶ycz臋) na raka piersi, jajnika, szyjki macicy, trzonu macicy czy inny syf, jak jej powiedz膮, 偶e ma III stopie艅 zaawansowania choroby i jakie艣 10-20% szans na prze偶ycie 5 lat, wr贸膰 sobie do swojej wypowiedzi, przeczytaj j膮 jeszcze raz, a potem powt贸rz, 偶e ciebie to nie dotyczy, bo wola艂by艣 sobie autkiem pozapierdala膰... kurwa, jak ja si臋 ciesz臋, 偶e to nie ty decydujesz o tym kto, kiedy, po co i za jakie pieni膮dze robi sobie badania profilaktyczne :-o dzi臋ki temu 偶yj臋 pajacu!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 frufru
niclasie "Je偶eli wi臋c ch艂opi臋ta bywaj膮 zazdrosne, a dziewczyny jako艣 chc膮 si臋 liczy膰 z t膮 zazdro艣ci膮" z zazdro艣ci膮 si臋 nie nale偶y LICZY膯, zazdro艣膰 - zw艂aszcza bezpodstawn膮 - nale偶y LECZY膯. "Gdyby zacz臋to m贸wi膰 g艂o艣no o konieczno艣ci lekarza kobiety w przychodni pa艅stwowej (gdyby mo偶e zacz臋to p艂aci膰 dziewczynom za wyb贸r specjalizacji z ginekologii), co艣 by to mo偶e da艂o." naprawd臋 uwa偶asz 偶e Akademie Medyczne nie maj膮 ju偶 na co wydawa膰 pieni臋dzy?... "Czy Ty sobie zdajesz spraw臋, 偶e brak lekarza kobiety dla niekt贸rych kobiet mo偶e oznacza膰 wyrok? Bo w艂a艣nie uprosi艂, czy zastraszy艂 nawet j膮 m膮偶, 偶eby nie sz艂a do faceta, bo ona chce mie膰 spok贸j w domu i woli nie i艣膰 do lekarza w og贸le, bo sama si臋 wstydzi owego faceta lekarza. nie, nie zdaj臋 sobie z tego sprawy. po prostu NIE WIERZ臉 偶e mozna by膰 takim kretynem oraz tak膮 idiotk膮. co za szcz臋艣cie w takim razie 偶e wkr贸tce mammografia i cytologi膮 b臋d膮 OBOWI膭ZKOWYMI badaniami do pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
bez odbioru no zyjesz dzieki moim pieniadzom, bo korzystasz ze skladek, ktore place, a nic z tego nie korzystam. Czyli cala moja kasa przeznaczona jest na takie malo rozgarniete pindy. papuzanko stwierdzilas , ze lakarz nie zarabia to wyprowadzilem Cie z bledu , a Ty mi caly elaborat nie na temat w ogole , tradycyjnie. Bo co to wszystko ma z tym wspolnego, ze zapodalem cala liste kto na tym zarabia, a Ty mi o pfofilaktyce, rakach, moich wizytach z palcem w szpitalu. lecz Ty sie. Dyskutujesz ale nie z tym co napisalem. spoko przyzwyczailem sie. A juz Twoje stwierdzenie, ze jak sie mi rak przytrafi to bede trzymal sie kurczowo zycia jak tonacy brzytwy to juz zenada. jest to oczywista tak jak oczywiste jest to , ze jak mnie napadnie zgraja bandziorow to darmo skory nie oddam. A odwiedzalem kilku lekarzy bo jak przychodzilem na zmiane opatrunkow to na izbie przyjec codziennie kto inny byl :P. Tylko, ze nie widze tu sprzecznosci z moimi stwierdzeniami. bylem chory nazwijmy to tak to szedlem do lekarza. jestem zdrowy to nie chodze, a zal to mi Ciebie, bo jestes tepa ja zyletki polsiveru. Zebys chociaz na temat sie wypowiadala ale nawet na to Cie nie stac. ja o tym kto zarabia, a Ty mi cala liste pierdol w ogole z tym nie zwiazanych. zatem jednak koncze moje dyskusje z Toba, bo to nie ma najmniejszego sensu jak o niebie Ty o chlebie. masz racje forumowicze sobie sami zdanie wyrobia choc generalnie mam to w zadzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
frufru co za szcz臋艣cie w takim razie 偶e wkr贸tce mammografia i cytologi膮 b臋d膮 OBOWI膭ZKOWYMI badaniami do pracy. a co Ty faszystka jestes ? obowiazkowy przeglad krocza toz to faszyzm jest. ale musze Cie zmartwic, po pierwsze nie sadze zeby to wprowadzili, bo w zwiazku z kryzysem tna wszelkie zbedne wydatki, po drugie mam zamiar (ja i organizacja do ktorej naleze)podac ustawe jesli wejdzie do trybunalu konstytucyjnego, bo byloby to niezgodne z konsytucja i jeszcze z kilkoma innymi miedzynarodowymi normami prawnymi, ktore polska podpisala. powiem Ci tylko jedno, zgodnie z konstytucja i miedzynarodowymi aktami nie mozna czlowieka przymusic do leczenia zatem nie mozna go rowniez przymusic do diagnozowania. poza tym badania wstepne sluza do wykrycia przeciwskazan do wykonywania konkretnego zawodu nie zas do diagnozowania rakow i chuj wie czego jeszcze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bez odbioru
"bez odbioru no zyjesz dzieki moim pieniadzom, bo korzystasz ze skladek, ktore place, a nic z tego nie korzystam. Czyli cala moja kasa przeznaczona jest na takie malo rozgarniete pindy." ja pierdol臋... i wszystko na temat pana popieprzonego :-o bez odbioru pojebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
papuznako tak jeszcze nadmienie, ze idziesz dalej po swojej linii bezmozgowia, twierdzac, ze placi za Ciebie pracodawca. alez Ty jestes smieszna. Ty to placisz , po prostu nie dostajesz tej kasy tylko Ci zabiera i placi za Ciebie ale to z Twojej kasy jest. juz Ci pracodawcy naplaca :), jaka Ty jestes durna :) malo tego , odpisuje to sobie pewnie ten Twoj pracodawca od podatku ;). obudz sie dziewucho na jakim Ty swiecie zyjesz. malo tego jakbys choc troche znala realia to bys wiedziala, ze tych kotrzy zachoruja to niezwlocznie pozbywaja sie z roboty, moze nie wszedzie ale w wiekszosci firm, nie ma zlituj. pracodawcy nie jest potrzebny chory, ktory bedzie na zwolnieniu rok bo sie leczy na raka dla pracodawcy liczy sie to abys zarabiala dla niego, a Twoje zdrowie ma gleboko gdzies.

Udost臋pnij ten post

Frufru, zadziwia mnie to, jak niech臋tnie godzisz si臋 na uznanie pozytywnej roli kobiety w ginekologii. Przecie偶 w obu cytowanych przeze mnie artyku艂ach problemem jest w艂a艣nie zazdro艣膰 partnera, b膮d藕 wstyd dziewczyny przed ginekologiem m臋偶czyzn膮. I to nie ja wymy艣li艂em te problemy, ale wskaza艂y na nie autorki, znaj膮ce przecie偶 problematyk臋 kobiec膮, wszak to osoby z pierwszej p贸艂ki polskiego feminizmu. Ale i dla nich i dla Ciebie wa偶niejsze jest obna偶enie g艂upoty i ciemnoty m臋skiej, ni偶 znalezienie rozwi膮zania mog膮cego pom贸c od razu (lekarz kobieta). Przecie偶 przy takim podej艣ciu pierwsz膮 ofiar膮 jest w艂a艣nie owa dziewczyna, kt贸ra nie otrzyma na czas opieki lekarskiej. Denerwuje mnie taka mentalno艣膰 rewolucjonisty. Je偶eli sprawa jest s艂uszna, to musz膮 by膰 ofiary. Nie ma kompromis贸w, liczy si臋 cel. Pojedynczy cz艂owiek niewa偶ny, je艣li pad艂 w imi臋 s艂usznej sprawy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frufru
niclasie "zadziwia mnie to, jak niech臋tnie godzisz si臋 na uznanie pozytywnej roli kobiety w ginekologii." - mi to zwisa i powiewa czy lekarz jest kobiet膮 czy m臋偶czyzn膮. jak komus pasuje babka niech chodzi do babki, jak facet - niech chodzi do faceta. tyle ze to musi byc wyb贸r zainteresowanej bezposrednio osoby, a nie jakies glupie odg贸rne zalecenia os贸b postronnych. "Przecie偶 w obu cytowanych przeze mnie artyku艂ach problemem jest w艂a艣nie zazdro艣膰 partnera, b膮d藕 wstyd dziewczyny przed ginekologiem m臋偶czyzn膮." - i o ile wstyd dziewczyny mog臋 jeszcze JAKO艢 zrozumie膰, o tyle zazdro艣膰 partnera jako pow贸d jest dla mnie niedopuszczalna. "Ale i dla nich i dla Ciebie wa偶niejsze jest obna偶enie g艂upoty i ciemnoty m臋skiej, ni偶 znalezienie rozwi膮zania mog膮cego pom贸c od razu (lekarz kobieta)." - mo偶e dlatego 偶e to jest rozwi膮zanie tak oczywiste 偶e nie ma si臋 co nad nim rozwodzi膰? i moze dlatego ze tak naprawde to nie plec ginekologa jest problemem, tylko W艁A艢NIE g艂upota i ciemnota m臋ska? "Przecie偶 przy takim podej艣ciu pierwsz膮 ofiar膮 jest w艂a艣nie owa dziewczyna, kt贸ra nie otrzyma na czas opieki lekarskiej." - no i wlasnie to jest niedopuszczalne, 偶e kobieta jest ofiar膮 szczeniackich zagra艅 swojego partnera. "Denerwuje mnie taka mentalno艣膰 rewolucjonisty. Je偶eli sprawa jest s艂uszna, to musz膮 by膰 ofiary. Nie ma kompromis贸w, liczy si臋 cel. Pojedynczy cz艂owiek niewa偶ny, je艣li pad艂 w imi臋 s艂usznej sprawy." - a mnie denerwuje taka postawa francuskiego pieska - "nie idz do lekarza m臋偶czyzny bo mnie to rani". a zagry藕偶e z臋by i pocierp troszk臋 dla wsp贸lnego dobra. ostatecznie dlaczego tylko kobieta ma si臋 po艣wi臋ca膰?...

Udost臋pnij ten post

Frufru, nie zgadzam si臋 z Tob膮, 偶e autorki nie wspominaj膮 o mo偶liwo艣ci p贸j艣cia do kobiety, bo to oczywiste. Do kobiet molestowanych w zwi膮zkach te偶 si臋 kieruje apele, 偶eby sz艂y na policj臋, chocia偶 to oczywiste. W artyku艂ach edukacyjnych lub odnosz膮cych si臋 do edukacji nale偶y podsuwa膰 wszystkie mo偶liwe rozwi膮zania, a nie w imi臋 rewolucyjnego ferworu przemilcza膰 niekt贸re z nich, bo ich wskazanie os艂abi艂oby tez臋, na kt贸rej nam zale偶y. To, co napisa艂a艣 jest jednak zatrwa偶aj膮ce. No bo brzmi to tak, 偶e uzale偶niasz wizyt臋 lekarsk膮 od umiej臋tno艣ci pow艣ci膮gni臋cia zazdro艣ci przez partnera. Czyli co, zdrowie kobiety ma by膰 zak艂adnikiem mojej zazdro艣ci. A je偶eli partner nie potrafi pow艣ci膮gn膮膰 zazdro艣ci, to kobieta ma czeka膰, a偶 si臋 on wyedukuje lub i艣膰 z nim na otwart膮 wojn臋. Ty nie dopuszczasz kompromisu, kt贸ry w danej sytuacji mo偶e by膰 zbawienny dla kobiety z punktu widzenia zdrowotnego. Jak jest g艂upia i nie umie si臋 postawi膰 ch艂opu, to niech umiera na raka, bo oczywi艣cie rozwi膮zanie kompromisowe (wizyta u kobiety) nie wchodzi w gr臋. Gor膮cy z Ciebie umys艂 rewolucjonisty. C贸偶 tam zdrowie jednej kobiety w obliczu walki o s艂uszn膮 spraw臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frufru
niclasie "nie zgadzam si臋 z Tob膮, 偶e autorki nie wspominaj膮 o mo偶liwo艣ci p贸j艣cia do kobiety, bo to oczywiste." - no na lito艣膰 bosk膮, to chyba JEST oczywiste, 偶e jak nei chce isc do lekarza m臋偶czyzny to id臋 do lekarza kobiety a nie rezygnuj臋 w ogole z bada艅. Nie wiem jakim g艂upem trzeba by膰 偶eby na to nie wpa艣膰 :D Wszelkie kampanie namawiaj膮 do chodzenia do LEKARZA po prostu, niezale偶nie od p艂ci. Nigdzie tam nie jest powiedziane "Idzcie wszystkie do ginekologa m臋偶czyzny". "Do kobiet molestowanych w zwi膮zkach te偶 si臋 kieruje apele, 偶eby sz艂y na policj臋, chocia偶 to oczywiste." - no i te偶 nie zg艂aszaj膮 - molestowa艅, gwa艂t贸w nawet - kierowane tym fa艂szywym wstydem. Tym bardziej nale偶y edukowac 偶e pewne rzeczy typu zg艂oszenie gwa艂tu czy wizyty u lekarza s膮 konieczno艣ci膮. i niewa偶ne jakiej p艂ci b臋dzie osoba badaj膮ca lub przes艂uchuj膮ca... "nale偶y podsuwa膰 wszystkie mo偶liwe rozwi膮zania, a nie w imi臋 rewolucyjnego ferworu przemilcza膰 niekt贸re z nich, bo ich wskazanie os艂abi艂oby tez臋, na kt贸rej nam zale偶y." - patrz pierwszy akapit mojej aktualnej odpowiedzi. poza tym - sugerujesz 偶e KOMU艢 zale偶y na wylansowaniu tezy 偶e mamy wszystkie chodzi膰 do lekarzy m臋偶czyzn? :-> nie uwa偶asz 偶e brzmi to raczej ma艂o prawdopodobnie?... "No bo brzmi to tak, 偶e uzale偶niasz wizyt臋 lekarsk膮 od umiej臋tno艣ci pow艣ci膮gni臋cia zazdro艣ci przez partnera. Czyli co, zdrowie kobiety ma by膰 zak艂adnikiem mojej zazdro艣ci. A je偶eli partner nie potrafi pow艣ci膮gn膮膰 zazdro艣ci, to kobieta ma czeka膰, a偶 si臋 on wyedukuje lub i艣膰 z nim na otwart膮 wojn臋." - ale偶 absolutnie. ja nie uzale偶niam mojej wizyty od zazdro艣ci partnera, tylko w艂a艣nie t臋 wizyt臋 w艂asnie uniezale偶niam od wszelkich wp艂yw贸w zewn臋trznych. to partner musi sobie poradzi膰 ze swoj膮 ans膮, a nie ja z jego ans膮, bo to on ma problem, a nie ja. nie b臋d臋 nara偶a膰 SIEBIE na problemy zdrowotne z powodu jakiejs dziecinnej emocji partnera. ja bym si臋 zdziwi艂a tylko ze kto艣 kto ma problem z moimi wizytami u lekarza i jest o to zazdrosny pr贸bowa艂by si臋 nazwac moim "partnerem". bo to nie jest partnerstwo. jakby mu zaleza艂o na mnie i moim zdrowiu to by cyrk贸w nie robi艂. "Ty nie dopuszczasz kompromisu, kt贸ry w danej sytuacji mo偶e by膰 zbawienny dla kobiety z punktu widzenia zdrowotnego." - a Ty dopuszczasz kompromis? jeszcze neidawno twierdzi艂e艣 偶e by艂by艣 w stanie gdyby Ci racjonalnie wyt艂umaczy膰 偶e to lekarz zaufany, dobry specjalista itd. Ju偶 Ci to przesz艂o?... "Jak jest g艂upia i nie umie si臋 postawi膰 ch艂opu, to niech umiera na raka, bo oczywi艣cie rozwi膮zanie kompromisowe (wizyta u kobiety) nie wchodzi w gr臋." - przepraszam kochany, ale g艂upoty piszesz. gdzie ja napisa艂am 偶e wizyta u lekarza kobiety nie wchodzi w gr臋?... "C贸偶 tam zdrowie jednej kobiety w obliczu walki o s艂uszn膮 spraw臋." - "c贸偶 tam zdrowie jednej kobiety, bodaj i mojej, w obliczu walki o moje zranione uczucia?..." ;)

Udost臋pnij ten post

Problem w tym Frufru, 偶e nie potrafisz przytakn膮膰 mojemu zdaniu o pozytywnej roli, jak膮 w ca艂ej sprawie mo偶e odegra膰 lekarz kobieta. Ty piszesz ca艂y czas o sytuacji normalnej, a ja o sytuacji patologicznej lub na granicy patologii. Dlaczego nie potrafisz przyzna膰, 偶e gdy kobieta jest w sytuacji presji, czy wr臋cz szanta偶u ze strony partnera, to lepiej, 偶eby posz艂a do lekarki, ni偶 zrezygnowa艂a z lekarza w og贸le, o ile nie chce zrezygnowa膰 z partnera. To chyba jest oczywiste, po prostu wtedy szkoda czasu na edukowanie partnera, liczy sie jej zdrowie. Miej odwag臋 to przyzna膰. A pani 艢roda i pani Zumkowska-Paw艂owicz ustawiaj膮 spraw臋 tak w艂a艣nie, 偶e nie ma wyj艣cia. Ch艂opak zazdrosny, dziewczyna go kocha, trudno musi krwawi膰 i nie ma szans 偶eby posz艂a do lekarza. A dlaczego nie ma szans? Bo jest ciemnogr贸d. A dlaczego nie wspominaj膮 o mo偶liwo艣ci p贸j艣cia do kobiety? Bo walcz膮 z ciemnogrodem, a ka偶da wzmianka o rozwi膮zaniu kompromisowym, to st臋pienie ostrza tej walki. I to jest moim zdaniem nieuczciwe z punktu widzenia etyki dziennikarskiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frufru
niclasie, nie denerwuj mnie. ju偶 Ci kilka razy napisa艂am 偶e dla mnie jest oczywiste ze jak nie do faceta to do kobitki. nie bede pisac n-ty raz bo szkoda palc贸w. a co do patologii - to ja tez o niej pisz臋. o patologii "nie pozwol臋 Ci p贸jsc do lekarza m臋偶czyzny". TO jest patologia. nie czyta艂am wypowiedzi przytaczanych przez Ciebie, wiec sie nie wypowiadam w kwestii intencji ich autorek. podrzu膰 linka, zapoznam si臋, to si臋 wypowiem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
fru fru "mi to zwisa i powiewa czy lekarz jest kobiet膮 czy m臋偶czyzn膮. jak komus pasuje babka niech chodzi do babki, jak facet - niech chodzi do faceta. tyle ze to musi byc wyb贸r zainteresowanej bezposrednio osoby, a nie jakies glupie odg贸rne zalecenia os贸b postronnych." czyli zalecen odgornych od osob postronnych nie popiera i nie lubi. Ok , ta sama fru fru pare wypowiedzi wczesniej : "co za szcz臋艣cie w takim razie 偶e wkr贸tce mammografia i cytologi膮 b臋d膮 OBOWI膭ZKOWYMI badaniami do pracy." zalecenia odgorne postronnych osob czyli urzednikow, ze przymuszaja do rozkraczania sie pod grozba padniecia z glodu z powodu nie otrzymania pracy jesli nie chcesz sie obnazac przed obcym osobnikiem uwaza ta pani za szczescie. To co w koncu uwaza fru fru i dlaczego jedne odgorene zalecenia lubi , a inne nie :). No coz brak konsekwencji w pogladach i skrajnie odmienne postrzeganie tych samych elementow sprawia, ze odnosi sie wrazenie, ze osoba to jest niezrownowazona umyslowo i pierdoli trzy po trzy, w zaleznosci od okolicznosci. sugeruje tez, ze bardziej ceni zalecenia odgorne postronnych osob w postaci urzednikow, niz w postaci wlasnego faceta. coz , nalezy tylko wspolczuc nieborakowi choc z drugiej strony ludzie dobieraja sie na podstawie tychh samych cech jakie reprezentuja. Smiem domniemac , ze jej facet jest tak samo bystry jak ona , w przeciwnym wypadku raczej nie sadze, zeby rozumny czlowiek mogl uczestniczyc w zwiazku z taka durna baba ;).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka085
heh ja chodze do babki z wlasnego wyboru ale jakby mi moj facet powiedzial ze mam nie isc do faceta gin. to tym bardziej bym do niego posz艂a;p na szcesci moj facet jest normalny i dla niego najwazniejsze jest moje zdrowie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
fiolka085 no i obudzilas sie zlana potem :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka085
nom i co jeszcze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka085
skad wy sie wogole bierzecie;p jestem zazdrosny blaablabalabalabablabablab

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
P.S rozumiem, ze nie pozwalasz swojemu facetowi na posuwanie innych kobiet ;) ale na jego miejscu jak mu nie pozwalasz to tym bardziej bym poszedl posuwac inne miesko :P ale jak mowie wszystko kwestia jak komu na czym zalezy. jezeli mialbym kobiete, ktora nie potrafilaby uszanowac mojego chciejstwa w tym wzgledzie, niech spierdala na drzewo banany prostowac. nie bede tracic czasu na kogos kto nie szanuje moich "fobii". samotnych kobiet jest wiecej niz facetow. zaden problem. A na Twoje ze tym bardziej bym do niego poszla to powiem Ci jedno : a idz sobie w pizdu, wielka mi strata :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
tzn tak bym Ci powiedzial w sytuacji w/w ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
Coala na tree wracaj z powrotem na tree rozmawiac z coalami, jezeli jedyne co masz do powiedzenia na temat to , to , ze ktos jest kretynem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frufru
popieprzony popieprzony obowi膮zkowa mammografia i cytologia mnie nie przera偶aj膮 bo przyczyni膮 si臋 do mojego dobrego zdrowia. natomiast przera偶aj膮 mnie g艂upkowate wymagania przez kt贸re owo zrowie mog臋 straci膰. natomiast mzoe zapobiegnie to karygodnym sytuacjom kiedy dziewczyna przestraszona przez pseudopartnera nie idzie do ginekologa. teraz nie bedzie miala wyjscia. chyba ze dla swojej "milosci" zrezygnuje nie tylko ze zdrowia ale te偶 z pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
frufru co Ci rozum zrobil frufru "mi to zwisa i powiewa czy lekarz jest kobiet膮 czy m臋偶czyzn膮. jak komus pasuje babka niech chodzi do babki, jak facet - niech chodzi do faceta. tyle ze to musi byc wyb贸r zainteresowanej bezposrednio osoby, a nie jakies glupie odg贸rne zalecenia os贸b postronnych." napisalas wyraznie, ze odgorne zalecenia osob postronnych. To jedne odgorne zalecenia sobie przyjmujesz inne nie, w zaleznosci od tego jak Ci w danej chwili pasuje. Dla innych Twoje zdanie a propos przymusowych badan sa postronne i nic nie znaczace. dlaczego uzurpujesz sobie prawo do zmuszania kogokolwiek do tych badan ? przeciez sama sie bronisz przed zmuszaniem Cie do czegos. Malo tego jeszcze sama bedziesz wrogiem tego nowego przepisu, tylko narazie brak Ci rozumu zeby wyobrazic sobie kilka konsekwencji. po pierwsze twierdzisz , ze fachowosc lekarza ma dla Ciebie decydujace znaczenie, to CI powiem , ze konsekwencja tego przepisu bedzie to , ze bedziesz musiala sie rozkraczac nie przed osobnikiem wybranym przez Ciebie tylko przed osobnikiem wybranym przez Twojego pracodawce, ktory ma podpisana umowe z osrodkiem medycyny pracy, a taka umowe pracodawca wedlug obecnie panujacych przespisow musi miec podpisana. a osobnik ten wybrany przez Twojego pracodawce niekoniecznie bedzie mezczyzna, tylko np kobieta, ktora bada niedylikatnie :P i na dodatek jest niemila i wredny babsztyl, a nie podskoczysz, bo bedziesz trzes dupa, zeby tylko kwit Ci podpisala , bo bedziesz sie bac stracic prace :P. po drugie jesli wezmiesz pod uwage to , ze 1/3 badan mammograficznych robionych w polsce jest robiona zle i na starym sprzecie, wiec znowu beda Ci napromieniowywac cycki i na dodatek na darmo, bo badanie bedzie robione zle. 1/3 oznacza , ze na 10 kobiet robiacych mammografie 3 z hakiem zrobi te badania na darmo, bo jest ono robione zle. I ciekawe co powiesz jak bedziesz sie musiala rozkraczyc przed kims przed kim nie chcesz sie rozkraczyc. juz zacieram rece zeby ten przepis wszedl i jakies wredne babsko wklada Ci w Twoje cipsko najwiekszy wziernik jaki ma i na dodatek zle wysterylizowany, bo akurat tna koszty :), zobaczymy czy dalej bedziesz zwolennikiem odgornych polecen, choc juz ustalilismy, ze raz jestes wrogiem takich polecen raz przyjacielem. i jak z niecierpliwoscia bedziesz czekac na nastepne badania okresowe ;).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
P.S. http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=85020049 to co sadza panie na temat tych przymusowych badan. jak widzisz nie wszystkim sie podoba to co Tobie sie podoba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka085
nom dobre porownanie. posuwanie kogos a wizyta u lekarza. no jak juz pisalam na szczescie mam normalnego faceta, jak moja lekarka przesta艂a przyjmowac inne maja zla opinie zaproponowal sam zebym posz艂a do faceta . widac mamy inne prioeytety a ty na komisji wojskowej jak jest babka uciekasz? musisz pokazac penisa i co by bylo jakby twoja dziewczyna sie nie zgodzi艂a? ciekawe co by zrobil:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka085
aha ...i dobrze to nazwa艂es- fobia:P nie spotykam sie z nienormalnymi....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do p贸艂m贸zg贸w
fiolka085 nom dobre porownanie. posuwanie kogos a wizyta u lekarza. no jak juz pisalam na szczescie mam normalnego faceta A jaka r贸偶nic臋 widzisz w posuwaniu kogo艣, a tym jak b臋dziesz le偶e膰 na sali porodowej, a banda student贸w w wi臋kszo艣ci facet贸w po kolei b臋dzie Ci pakowa膰 palce w cip臋 w celu dokszta艂cenia si臋? Ps. Sk膮d te偶 wiesz, 偶e tw贸j facet jest normalny..masz wyniki jego bada艅 psychiatrycznych? Jeste艣 jakim艣 fachowcem 偶eby to ocenia膰? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka085
nom napewno zachowuje sie normalniej niz coniektorzy tutaj. jest po prostu ludzki i jest partnerem a nie dyktatorem. mowisz ze bys kaza艂 mi spierdala膰 heh i to jest normalne..... widzisz parnerstwo polega na akceptowaniu decyzji drugiej osoby. na komoisji lekarskiej mojemu facetwoi ja膮der dotyka艂a babka. i co peewnie chciala go przeleciec opowiada kolezanka itede tak?:D jakos mnie to nie rusza wy naprawde macie jakies fobie kompleksy? a z tym porodem.... no ciekawe gdzie tak jest, a zawsze ma sie buzie od tego zeby sie na takie rzeczy nie zgadza膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do p贸艂m贸zg贸w
1* hm..m贸wisz, 偶e tw贸j ch艂opak jest ludzki...czy to dlatego, 偶e pozwala Ci chodzi膰 do jakiego艣 obcego faceta kt贸remu pozwalasz si臋 obmacywa膰 i dajesz wpakowa膰 paluszki w cipk臋? 2* Wiesz fajnie, 偶e nie masz nic przeciwko temu 偶eby obca baba trzyma艂a Twojego faceta za jaja :D Tylko, 偶e na komisj臋 wojskowa idzie si臋 tylko raz, a nie 艂azi systematycznie..

Udost臋pnij ten post