Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwodzicielll

olewanie dziewczyny ! jak dlugo ?

Polecane posty

Gość uwodzicielll

czy miesieczny "chlodnik" ...tzn olewanie dziewczyny zeby nie pomyslala sobie ze ma nas w garsci to za dlugo ?? czy juz czas sie do niej odezwac?

Gość akjkj
dzieciak a nie uwodziciel! Czemu takie olewanie ma służyć? Jakby ciebie tak potraktowała, to dobrze byś się z tym czuł?

Chłopcze ile Ty masz lat? Gimnazjum już ukonczyłes? :p

po miesiacu to ona o Tobie zapomni i bedzie miala nowego.mysle ze tydzien wystarczy

Gość uwodzicielll
to nie tak! ja robilem wszystko dla niej a ona chyba za bardzo sie do tego przyzwyczaiła.Byla pewna ze jestem na kazde jej zawolanie,Dlatego zeby sprawdzic czy jej na mnie zalezy ,przestalem sie do niej odzywac,i wzbudzilem w niej zazdrosc ,to wszystko zadzialalo,dziewczyna zaczela sama sie do mnie odzywac,pisac smsy,wczesniej nigdy pierwsza sie nie odezwala!! co mnie wkurzalo ! bo czulem sie olewany.To juz traw ponad miesiac i nie wiem czy juz przestac czy jeszcze troche ja pomeczyc.

Gość 1987
a jeśli to ona pierwsza zaczeła takie coś ?? pierwsza zaczełą sie nie odzywac po roku znajomosci.... pisząc przed tym ze nie bedzie sie odzywała przez tydzien....a trwa to juz 2 miesiace?? takei wzajemne "olewanie sie "

Gość uwodzicielll
ona...82 nie zapomniala pisze smsy ze tęskni za mna :)) co mnie bardzo cieszy :) bo wiem z jej na mnie zalezy

Bawcie się tak dalej. Raz ty, raz ona. Z pewnością wam się nie znudzi. :classic_cool:

Gość akjkj
Jest to bardzo dziecinne i tyle!

Gość sardynka6
mysle ze to zalezy od charakteru dziewczyny, jak Cie olewala wczesniej to nie ma znaczenia kiedy Ty przestaniesz ja olewac i tak wroci do wczesniejszych nawykow. chyba ze cudem jakims zrozumiala ze jestes miloscia jej zycia, ale skoro wczesniej nie byles to male sa na to szanse. po prostu "wkurzylo" ja ze przestales o nia zabiegac i pomyslala ze widac wysoko sie cenic i dlatego teraz za Toba biega. to moja teoria:)

Gość uwodzicielll
Kittie no to co mialem zrobic??? pytalem sie jej co o mnei mysli to mowila ze chce tylko przyjazni! ale czulem ze mnie oszukuje! wiec ja olalem zeby sprawdzic czy faktycznie tak jest ! okazalo sie ze jednak mnie oklamywala ,bo w liscie przyznala sie ze chce byc ze mna ! ;)

Gość sardynka6
wzajemne olewanie sie to jak walka na ringu lub przeciaganie liny, w tych gierkach nie ma nic z milosci, taki zwiazek nie przetrwa

Gość uwodzicielll
Kittie nie mlody :) 29

Gość akjkj
To masz widocznie małe doświadczenie w tych sprawach

Gość uwodzicielll
sardynka6 ale ja z nia nie chcialem grac ,ona mnie do tego zmusiła bo nie byla ze mna szczera.Mam nadzieje ze ja to cos nauczylo.

Gość sardynka6
moze i nauczylo, ale lepiej dla Ciebie zebys sie z nia nie wiazal. moge sie mylic, ale skads znam takie zachowanie, jakie prezentuje ta dziewczyna

Może ją nauczyło a może nie. A może ona lubić bawić sie w kotka i myszkę? :D

Gość uwodzicielll
sardynka6 ale ja kocham ! oszalałem na jej punkcie i wiem ze jest ta jedyna.... wyobraźcie sobie ze nawet na dzien kobie nie zlozylem jej zyczen...kara musi byc!! ;)

Gość akjkj
Może powstać w niej uraz do ciebie, może zacząć jej brakować zaufania do ciebie. To spore ryzyko. Jeśli ujawniła uczucia, to już przerwij te milczenie czy ochłodzenie w Waszym kontakcie.

Gość uwodzicielll
akjkj tak chce to zrobic ,mysle ze miesiac tortur jej wystarczy :)

Gość akjkj
Tylko teraz miej nadzieję, że nie jest za późno! i że ona cię teraz nie oleje. Bo tak może być.

Gość uwodzicielll
akjkj wlasnie tego sie obawiam ! sam jestem ciekaw jak zareaguje! ja przez miesiąc czasu milczałem! zero kontaktu...zero odp na smsy... mam nadzieje ze nie jest za pozno...bo wtedy bym powrocil do punktu wyjscia

Gość akjkj
Przejrzyj sobie forum, pełno jest topików o tym jak dziewczyny się męczą, gdy facet milczy i zastanawiania się co zrobić w takiej sytuacji, gdy się odezwie w końcu. Mogłeś z nią pogadać a nie zamilczeć. Rozmowa zawsze jest najcenniejsza. Czemu ukrywała prawdziwe uczucia do ciebie, dziwne :(

Gość uwodzicielll
gdyby ona od poczatku byla ze mną szczera to bym nie musial tak postepowac,wiem ze ja skrzywdzilem ale zrobilem to dla naszego dobra;) bo ona raczej nigdy by sie nie przyznala do tego ze chce byc ze mna.Wiem ze ja w pewnym sensie zmanipulowałem, no ale w milosci jest wszystko dozwolone ;)

Gość akjkj
No to pozostaje mi tylko życzyć ci tego, byś się z tym nie przeliczył. Powodzenia :)

Gość sweet daisy
Autorze z tym "olewaniem" :P jak to nazywasz to radzę uważać ponieważ mnie taki jeden osobnik też tak testował (milczał przez ponad miesiąc) ale mu się to nie opłaciło bo moja cierpliwość się skończyła i napisałam mu, że kończę naszą znajomość bo widać, że sam tego chce, a ja natrętem nie jestem - hmm o dziwo jak błyskawica mi na tą wiadomość odpisał i się tlumaczył etc ale nic to nie dało bo ja nie jestem zabawką :P ..... mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej ale radzę skończyć te dziecięce gierki bo nic dobrego z tego nie wychodzi