Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atunia

jutro dzień mężczyzny ! / ?

Polecane posty

tak gdzieś wyczytałam ja mu pokażę :P :D jak powinno świętowanie wyglądać :D :D

ja się cieszę :D :D zrobię Mu niespodziewajkę, chcę by czuł się wyjątkowo :D

są chyba ze 4 terminy Dnia Mężczyzny/Faceta/ Chłopaka :O najlepiej by było wybrać jeden i wtedy świętować... albo zrobić Dzień Kobiet 4 razy w roku żeby było sprawiedliwie :)

zrobię Mu niespodziewajkę, chcę by czuł się wyjątkowo } Mój jeden kolega na walentynki tez zrobił niespodziankę.. wrócił niezapowiedziany z zagranicy. :o

mój wróci styrany z roboty, pewnie siądzie do kompa pociupać w metina pociupać to on może :P

błyskotka dla nas ustalam, że 10 marca to dzień mojego mężczyzny.....i pozostałe 364 dni w roku, ale jutro ma być wyjątkowo :D a reszta niech świętuje kiedy chce ;)

no :D zrobiłam mały eksperyment i przekonałam się jak kobiety (nie wszystkie) traktują swoich facetów na 8 marca były co i rusz tematy: - nie dostałam kwiatka. Ja też nie dostałam (przyp. aut) - jest mi źle..zapomniał o mnie - co dostałyście na 8 marca słabo się robi ;) Myślę, ze w związku trzeba dawać, nie tylko brać mój się nie nauczył jak dawać i jak czerpać z tego radochę nie chodzi o Bóg wie co, jakieś cuda na kiju :D więc ja mu pokażę, ze niewielkimi środkami można sprawić ukochanej osobie niespodziankę :) chodzi o pamięć, o dowartościowanie drugiego człowieka (płci obojga) mam nadzieję, że będzie Mu miło :) nie zapominajcie drogie kobiety o Waszych facetach, pizza w knajpce wystarczy, nie? a ta pizza: Jego ulubiona, do tego winko :) a potem upojna noc :D :D

Gość wiesz co myrevin
wydaje mi sie że nie o kolege chodzi ale o ciebie i o sytuację gdy nakryłeś żone z kochankiem. smutne doświadczenie

Gość nic nie pisze bo tak natalia m

weź zrób ten grymas twarzy raz jeszcze....poudawaj chociaż że się cieszysz..umiesz jeszcze? :D

Gość mała ruda 150cm
Myślę, że kolega miał nie lepszą minkę.:o