Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość acana782

od 10 marca 10 kg

Polecane posty

Passion fruit miło czytać,że po porodzie schudłaś 20 kg Ja na sniadanie zjadłam o 9 kromke pumper z twarożkiem szczypiorkiem i ogórkiem. teraz o 11 miałam zachcianke to zjadłam dwa małe gołabki. przygotowałam sobie też na później 8 obranych orzechów włoskich. Jedzenie kończe o 17!!! Ciekawa jestem ile gołąbki moga mieć kalori? najważniejsze ,że zjadłam je o 11!! gorzej gdybym zjadłam na noc;) jeszcze zdąże je spokojnie spalić:) Passion nie ładnie z tymi herbatnikami i to o 20!!:P no ale najważniejsze,że kontynuujesz diete i się nie załamujesz. Jeju jak ja nie lubie mieć @ Juto po obiedzie wyciągne swojego na spacerek oby tylko nie padało.

Gość 2beslim
Nazwa Ilość Kalorie Białko Tłuszcz Cholest. Usuń Chleb żytni razowy 1 x kromka (8 x 9 x 1 cm) (40g) 89.2 2.24 0.68 0 Tuńczyk w oleju 2 x dkg (10g) 38 5.42 1.8 10 Kapusta czerwona 2 x 100 g (100g) 54 3.8 0.4 0 Mięso z piersi kurczaka bez skóry 2 x 100 g (100g) 198 43 2.6 116 [ Usuń wszystkie ] Suma: 379 kcal 54 g 5 g 126 mg

Gość acana782
Witajcie dziewczyny:) ja dopiero po pracy! dzisiaj troche poszalalam. Wczoraj spaghetti a dzisiaj kolezanka wyciagnela mnie na pizze w trakcie przerwy. Zjadlam 2 kawalki pizzy do tego troche pepsi i 4 kostki czekolady. Rano tylko troche kefiru i do tego makaron i oczywiscie kawa. W sumie nie jest tego az tak duzo tyle ze niezdrowo. Nie wiem jak mam sie zmobilizowac do cwiczen. Kupilam jakis czas temu rowerek stacjonarny a jezdzilam na nim moze 2 razy!!!! Macie jakies pomysly na mobilizacje do cwiczen? Bede bardzo wdzieczna:)

Gość niagara21
Cześć dziewczyny:) Czy moge do Was dołączyć? w kupie raźniej :) ja też chce do wakacji schudnąć około 10 kg.ważę 64 kg i mam 169. mój plan to 4 razy w tyg aerobic i dieta : śniadanie:jogurt nat + musli 2 śniad:jabłko obiad:warzywa na patelnie + gotowana pierś kolacja:jabłko lub pomarańcza co sądzicie o tym jadłospisie? Pozdrowionka :*

acana nie jestes sama w nieprzestrzeganiu diety :( ...ja rowniez zawalilam, ale dzisiaj tzn wlasnie jestem w trakcie palaszowania herbatnikow :O Ale jak tu sie nie dac skusic skoro zawsze mam cos slodkiego w domu dla dziecka? Zauwazylam ze jestem na diecie co drugi dzien :O a wszystko przez slodycze! poprostu kocham je!!! Na wadze dzisiaj 57kg a wiec nic nie schudlam i nie przytylam, czyli dobrze :P No wiec po wpadkach podnosze sie i walcze dalej :D niagara>>> co do twojego menu to mysle ze jest ok tylko ze na kolacje raczej nie powinno sie jesc owocow bo zawieraja cukier a jablka wzmagaja apetyt! Lepiej zjesc twarozek lub tunczyka. Ale to tylko moje zdanie ;) heh... w teorii nie jestem taka zla... gorzej z praktyka!

Gość acana782
Czesc dziewczyny:) jak dzisiaj poszla Wam dietka? ja wciagnelam 2 spore kawalki slodkich wafli do kawy a na obiad surówka z selera z rodzynkami i bulke. I to koniec na dzisiaj. Nie pocwiczylam ale przynajmniej nie zjadlam duzo. Pocieszające:) Piszcie jak u Was!!

Hej dziewczyny. Mnie nie było na weekend bo siedziałam u chłopaka a on miał awarie i nie było neta-także mogłam pomarzyć ,żeby zajrzeć na kafeterie;) w weekendzik troche nie dietkowo było ale od dziś się poprawiam:P na noc wczoraj wypiłam herate oczyszczającą no i wiecie co dziś rewolucja:) hihih:) na wage nie stawałam wolałam nie ryzykowac. a tak ogólnie to okres się kończy i skończył się apetyt:) Galaretko może organizm zaczął się buntowac:) Ja używam do ciała balsamu ujedrniającego. no i robie sobie masaże oliwką z ziaja silnie ujędrniająca anty cell... musze powiedziec ,że dobra jest jak się robi systematycznie. Tak ogólnie to troche przeziebiona jestem ale nie zniechęca mnie to,do wieczornego aqua areobiku (siedze na jeszcze jednym temacie i skopiowałam bi nie chciało mi sie pisac jeszcze raz:) Passion fruit to dobra rada: serki i tunczyki na kolacje. Z tego co czytałam białko na kolacje jest bardzo dobrze przyswajalne ja od dziś tez tak zaczne robić. wstałam o 8.30 ale jeszcze nie jadłam sniadania-musze się zastanowić co zjeśc)

ehhh szkoda gadac! wczoraj zjadlam duuuzo zakazanych produktow :( Nie wiem co jest ze mna, brak motywacji... Moze jednak tak bardzo nie zalezy mi na schudnieciu skoro nie potrafie wziasc sie w garsc?! Moze te 57kg przy 165cm starczy?! narazie staram sie nie przytyc a za diete wezme sie po swietach... sama nie wiem.

Passion fruit musisz sama wiedzieć czy wystarczy. my nie wiemy jak Twoje ciało wygląda... Jeżeli czujesz ,że np przy takim ciałku bez problemu założysz kiecke to no problem:) Ja napewno mam za dużo tłuszczyku na udach i na brzuchu troche też... niech się szybko robi ciepło bo chce do aqua areob. dołaczyć rower!!!! szybko szybko...:P

nie wygladam zle ale tluszczyk na udach mi przeszkadza :( i w sumie tylko tu mam problem, bo reszta ciala jest ok jak dla mnie ;) moze zmotywuje mnie ta stronka :D www.victoriassecret.com

myslałam,że otworzy mi sie stronka z jakimiś babami. ;)ja jak chodze po centrum handlowym to biore w reke kiecke dzinsową o sobie mysle,że w tym roku bedzie moja:P

Powaga w tym roku nie mam zamiaru zrezygnowac z odsłonięcia nóg. stane na głowie a to osiągne:P:P szkoda zmarnować kolejnego lata;) w sumie w tamtym roku założyłam krótkie spodenki ale to nad morzem;) za namową chłopaka. w swoim mieście się już nie odważyłam:) zreszta nie było takiej pieknej pogody;)

co jest babeczki czemu się nie odzywacie? ja mam za sobą 1,5 godzinne sprzątanie... a czeka mnie jeszcze. Zrobiłam sobie przerwe na obiad i zajrzenie do was ale widze,że nic się nie dzieje. Rozumiem,że część się już na odchudzała:P Ja narazie zjadłam do tej pory. Sniadanie: dwa jajka gotowane na twardo,szczypiorek,kilka plasterków ogórka i łyżeczka majonezu-wyszła pyszna sałateczka:) Obiad: Kawałek kurczaka z rosołu i dwa małe kawałki marchewki jednym słowem pyszne było:):)

Gość acana782
Witajcie!!! :) ja przez weekend ilosciowo nie jadlam duzo ale pozwolilam sobie wczoraj na batonika a dzisiaj surowka z burakow + makrela (niestety cala bo bylam strasznie glodna), w pracy pasztecik z pieczarkami i jajkiem i precel.Zaraz ide gotowac zupe. Pewnie nie pocwicze dzisiaj bo mam troche rzeczy do zrobienia ale mam nadzieje ze jak jutro stane na wadze bedzie lepiej niz ostatnio.

Ja też już po aqua aero , z powrotem jak zwykle wracałam pieszo czyli dodatkowe 15 minut spacerku. w domu zrobiłam sobie jeszcze masaż nóg i brzucha. w sumie dwa razy już miętoliłam nogi bo wcześniej w ciągu dnia też:) Pozwoliłam sobie wypić kubeczek rosołu-chyba wielkiego grzechu nie popełniłam? hi hi;) wolałam tego rosołu się napić niż coś zjeść. Wiadomo z jedzeniem na noc lepiej nie ryzykować. Postanowiłam ,że się zważę w piątek z rańca:) Pamiętajcie lato idzie wielkimi krokami!:)

Gość acana782
Dziewczyny zagladacie tu jeszcze? co u Was?