Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość acana782

od 10 marca 10 kg

Polecane posty

Gość acana782

Hej!!! Mam 168cm wzrostu i ważę 76kg. Już od dawna od każdego poniedziałku zaczynam dietę tyle że do tej pory nie udało mi się jej kontynuować dłużej niż 2 dni. Zaczęłam ten topik bo może znajdzie się ktoś kto zechce ze mną zacząć od jutra WIELKIE ODCHUDZANIE? Razem będzie łatwiej a ja nie mam co liczyć na swoją silną wolę.

hej ja schudlam 5 kg w ciagu okolo 6 tygodni , jakos tak, nie gloguj bo to nic nie da , powolia osiagniesz cel....

160 i 58 kilo ;) cel to jakieś 50 :) ja też często rozpoczynam diete, ale szybko kończe. byłam na topiku o diecie niełączenia, ale tam dziewczyny nawet nie zwracały na mnie uwagi, nie to nie :P Tak więc od jutra dieta niełączenia ( troszke zmieniona przez jedną forumowiczkę) + ćwiczenia + serum z Evelina ;)

ja tam nie wierze w zadne diety poprostu ograniczylam jedzenie i zlikwidowalam slodycze , ciezko bylo ale zeszlo, dziweczyny jedzcie wszystko ale z umiarem trwa dluzej ale efekty sa lepsze

no i ok, tobie sie udało, wporzo :O ja będe stosowała dietę niełączenia i już :O w dodatku nie mam co sie głodzić, bo doskonale wiem ze nie o to chodzi. W sumie nie muszę chudnąć z wagi zbyt dużo, wystarczy wymodelowanie ciała poprzez ćwiczenia ... ale dietka zawsze sie przyda

spoko Ann zycze powodzenia i utrzymania wagi!!!!!:))))

dziękuje ;) i gratuluje spadku cosheria --> witamy w naszych skromnych progach ;) ja lece spać, odezwę się jutro :) 🌻

Gość anna 46
Witajcie! Ja też szukam swojego miejsca i kogoś z kim mogę wymienić doświadczenia. Też zostałam zignorowana. To nie było miłe. Ja mam kiepskie efekty odchudzania choć staram się być konsekwentna. Nie łączę, nie jem pieczywa i ziemniaków, od wielu lat nie używam cukru. Nie jadam również słodyczy i potraw tłustych. A walczę jedynie z 5-cioma kilogramami. Mój zasadniczy grzech to słabość do soli. Jadam 2 - 3 posiłków dziennie, ostatni o 18. Jak mi się uzbiera 800 kcl dziennie to wszystko. No to co, powinnam przestać jeść? Już nie mam cierpliwości. Macie jakiś pomysł?

Gość ewapuch
czesc dziewczyny, postanowilam podzielic sie z Wami moimi osiagnieciami z 2 ostatnich tygodni. Wlasnie 2 tygodnie temu podjelam moja ZDROWA walke ze zbednymi kilogramami. Zapisalam sie na silownie, chodze tam 5 razy w tygodniu i spedzam w niej godzine. Dodatkowo 2 razy w tygodniu chodze na basen. Co do ograniczenia jedzenia, to nie jem slodyczy, nie pije slodkich napojow i nie jem po 17. W ciagu tych 2 tygodni udalo mi sie schudnac 3kg. To nie jest duzo, ale czuje sie swietnie i ciuchy naprawde sa luzniejsze! Na ciele widac ogromne zmiany, skora juz nie wisi tylko jest taka zbita i robi sie coraz jedrniejsza! Moj cel to schudnac jeszcze 6kg!

Gość ewapuch
co do wypowiedzi moich poprzedniczek to sie w 100% zgadzam, nie rezygnujcie z rzeczy ktore lubicie! co z tego, ze na jakis czas przestaniecie je jesc, jesli po diecie rzucicie sie na nie ze zdwojona sila? nie ma sensu, po prostu ograniczcie! same zobaczycie, ze po krotkim czasie bedziecie potrzebowaly duzo mniej jedzenia.

Ja rowniez dzisiaj zaczynam :) Waga pokazala dzisiaj 58,9kg wiec zabieram sie ostro do roboty! Ja sprobuje zastosowac Sout Beach. A wiec 1 dzien 1 fazy rozpoczety :D

Gość acana782
Dziewczyny z jakiej wagi startujecie? co dzisiaj jadłyście? może piszmy co jadłyśmy każdego dnia? ja dzisiaj 2 wafelki i sporo zupki ugotowanej przez siebie:))) a Wy?

Gość acana782
vvvKalavvv zapraszamy!!!

anna -> moim zdaniem robisz błąd, jedząc tak mało posiłków ;) ja trzymam się zasady jedzenia co 2-3 godziny ... no i nie pije do posiłków.godzina przed lub godzina po jedzeniu ;) Szczeże mówiąc kobiety na moim starym topiku chudły około 3 kg na tydzień, tylko że one startowały z wysokiej wagi :) Ja startuje z 58 kilo, przy wzroście 161 Na początku nie będe wszystkich zapamiętywała, więc nie miejscie pretensji :P dziś na śniadanie zjadłam kromke chleba, z pomidorkiem, ogorkiem i sałatą. 2 godzinki później 2 śniadanko, czyli bułka z pomidorkiem i sałatą, po 2 godzinach jabłko ... no i potem cukierki :P nasi kochani koledzy zrobili nam prezent na dzień kobiet ;) teraz zjem sobie jogurt lub wypije kakao i na dziś juz koniec ;) jeżeli któraś jest zainteresowana tą dietą niełączenia ( w sumie powinno sie to nazwac zdrowym stylem zycia bo sietą nie można tego nazwać) to mówcie, wkleje wam linka do tego tematu :)

Gość rootka
hej dziewczyny!!!! jesli mnie przyjmiecie, to bardzo chetnie sie dolacze, tylko ze ja... od jutra:) tez mam do zrzucenia okolo 10 kilogramow i bardzo chetnie zrobie to w Waszym towarzystwie:)

Gość acana782
Do Ann- u mnie odpada jedzenie co 2-3 h bo pracuje po 8 godzin i nie zawsze mam czas na jedzenie. Przed chwilą wchłonęłam też udko z kurczaka + warzywa z mrożonki podgrzane w mikrofali. I mam nadzieje że to będzie koniec na dzisiaj. Rootka oczywiście że możesz się do nas przyłączyć:)

Widzę, że grono się powiększa ;) Opowiedzcie coś o sobie, ile ważycie, jaki wzrost, wymarzona waga itp :) Czym się zajmujecie? Ja na przykład jestem studentką pierwszego roku dziennikarstwa :) 🌻 aaa no i mam już menu na jutrzejszy dzień ;) rano około godziny 7:00 --> serek wiejski z pomidorkiem, szczypiorkiem i ogórkiem :) godzina 10:30 na przerwie przegryzę kanapkę z pomidorem 13:00- 13:00 --> jabłko o godzinie 17 zjem sobie zupke jarzynową, niestety z ziemniakami. i to bedzie na tyle :) jedynie jeszcze wieczorem jakaś herbatka

Moj wczorajszy dzien zaliczam do udanych! Co prawda mialam zrobic sobie dzien oczyszczajacy ale wieczorem bolal mnie z glodu brzuch i zjadlam 100g twraozku ze szczypiorkiem i pol pomidora. A dzisiaj sa za mna juz 2 jajka gotowane. Na obiad planuje jakas salatke. Wczoraj wazylam 58,9kg a dzisiaj 57,4kg :) ...wiem ze to nie tluszczyk zlecial ale i tak sie ciesze :D Widze ze wam rowniez ladnie idzie dietkowanie 🌻

witam...chętnie się przyłącze...chce zrzucić ok. 10 kg, do końca czerwca...dieta..ok. 1000 kcal, ruch..taniec, basen i od czasu do czasu siłownia...musi sie udac..kiedyś schudłam już ok. 15 kg...a teraz znow...chce ważyc 56 kg..pozdrawiam!

Ann ja mam tą sama wage w sumie już 1 kg mi zleciał to mam 57 przy identyko wzroście:) odchudzam się powoli od 24 lutego. Moge do was zaglądać czasami:) Tyle,że ja w biodrach mam 91 a w udzie 52... tali chyba 67

ja dzis się obudziłam taka szczupła;) znaczy się tak się czułam. bo wczoraj jak zjadłam po 14 tak o 18.45 byłam na aqua aerobicu i nic juz nie jadłam... tylko piłam wode i zielona herbate. Dziś narazie zjadłam. pomarańcza i serek wiejski do tego szczypiorek. miałam przed chwilką ochote na coś słodkiego to zjadłam trzy kulki orzechowe-coś takiego jak ferrero rocher;) Na obiad jeszcze nie wiem co... ale wiem,ze na kolacje bedzie szklana soku z sokowirówki z kapusty

szczupla byc----tak bylam na twoim topiku ale cos zaczal umierac... ogolnie to ja non stop sie gdzies przenosze jak mam zalamke w diecie, no a wlasnie tak bylo :O bo w weekend obzarlam sie jak dzika swinia... Od wczoraj jestem na South Beach i narazie jest ok, choc przyznam ze trudno tak bez chlebka :(

Gość acana782
Dziewczyny cieszę sie że u Was ok z jedzeniem!!! ja tez dzisiaj ok!!! kanapka z grilla i zupka + teraz sączę piwko. a cwiczycie? ja nie mam czasu przez prace ale od jutra chce jezdzic na rowerku stacjonarnym!!!moze umowimy sie ze codziennie będziemy cwiczyc przynajmniej godzine dziennie? może łatwiej będzie nam sie zmobilizowac? bo ja w kwestii cwiczen nie mam silnej woli!!!

Witajcie ;) ja dziś trzymałam sie planu jedzenia, jedynie teraz pod wieczór skusiłam się na colę i troszke chipsów :D No ale coż ... trzeba życ dalej :) Ja ćwicze, robie 8 minute buns i ABs, jutro kupię skakanke i bedę skakać, bo muszę robic aeroby :)

Passion Fruit ale ja pisałam:P To trzeba się trzymać z tym kto ma zapał:) A ja normalnie smieje się!! haha :) Centymetry poleciały...\":P

Hej mogę sie do was przylączyć? Tez mam zamiar zgubic ok 5 kg, i tak mam zamiar jest mniej, 3 posilki dziennie ostatni o 17. Nie bede jesc slodyczy, bialego chleba, makaronow, i mam zamiar zgubic do 5 kwietnia 2-3 kg.potem do wakacji jakos dalej powinno poleciec. pozdrawiam