Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmmmmm/

Czekac ?!?!

Polecane posty

Gość Hmmmmm/
no to fajnie. moze i nie ma ale zawsze da sobie rade wize w niego. Oj z zycia on wiecej wie odemnie. Zastanawiam sie caly czas chcialabym aby najpierw u mnie zamieszkal i najwazniejsze znalazl prace a pozniej jak wszystko pojdzie po dobrej mysli zamieszkamy razem i kto wie moze cos wiecej jak do tej pory mial prace lubi prace wykonczeniowe zna sie na tym robil u mojego ojca w domku

Gość Hmmmmm/
czy 8 miesiecy to dosc dlugo bo mi szybko zlecialy te 3miesiace ale jak se pomysle o 8 to mnie cos trafia

Gość remex
ja bym temu twojemu facetowi wlepil 5 lat ciezkiego karcetu

Gość Hmmmmm/
po czym to oceniles remex

Gość remex
a co za niewinosc moze siedzi jesli tak to dostanie odszkowanie

Gość Hmmmmm/
przeciez powiedzialam ze za niszczenie mienia Jak sobie pomysle ze przez 8m-cy nie bedzie Seksuuu o moj bozeeeee

Ehh widzę ze nie ma co tłumaczyć, jesteś w nim po uszy zakochana, a faceci którzy idą do więzienia lubią miec takie ciepłe kluchy na miejscu, zeby miec do kogo wrócić. Liczysz na to że całe życie będziesz załatwiała mu pracę itp. Chłopak jest naprawdę beznadziejny .. mając dziewczynę robił coś, przez co mógł trafić do więzienia ... zero pomyślunku, no ale cóż. kiedyś to zrozumiesz i pukniesz sie w czoło, jaka byłaś naiwna.

Gość Hmmmmm/
no fakt jestem po uszy zakochana tylko nie mam do konca pewnosci czy on mnie kocha chociaz mi to powtarza ale starcilam jakiekolwiek zaufanie do chlopakow po ostatnim zwiazku ktory mnie oklamywal. nie licze na to ze mu caly czas bede pracy szukala ja mu tylko daje wskazowki a on dalej robi nastepne kroki boje sie ze nie wytrzymam a naprawde jest mi z nim dobrze przyznam wam sie do czegos zdradzilam go juz ale to byl tylko pocalunek z innym meszczyzna po pijaku przyznalam mu sie do tego wkurzyl sie niesamowicie ale po pewnym czasie mi wybaczyl naucze sie jezeli dojdzie do tego ze zle postapilam jak narazie wkurza mnie to czekanie

Gość Hmmmmm/
ostatni raz sie pytam czy byscie czekali 8m-cy na ukochanego???????????????????????????????

Gość remex
dziewczyno jak go naprawde darzyć uczuciem to wytrzymasz a jak go zdradzisz z innym gostkiem to znaczy ze to nie bylo uczucie tylko chwilowe zauroczenie naucz sie rozrózniac uczucie od zauroczenia :P