Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawy i sprawiedliwy

pewna gazeta zaatakowała polski kościół hierarchiczny

Polecane posty

oskarżając niecnie biskupów o sprzyjanie pedofilom. To haniebne działania ! Prawdziwi Polacy nie zapomną o tym. Próbuje się osłabić Kościół, a potem rzucić go na kolana przed Złotym Cielcem różowego liberalizmu. Nie doczekanie zboczonych i ich popleczników. Kościół ich pokona i zetrze w pył.

Skandaliczne są fakty ktore wyborcza przedstawila. Niestety przedstawiciele kościoła to nie są święci ludzie , co przez długie lata usiłowano nam wmówić.

odróżnijmy dwie rzeczy - księża powinni zachowywać celibat, tak? i to jest przestrzegane natomiast ksiądz też jest człowiekiem i jakoś musi sobie radzić z nasieniem więc z chłopaczkami można trochę pofiglować (Biblia zakazuje kontaktów między mężczyznami, ale nie między księdzem a chłopakiem!), ale oczywiście z umiarem a GazWyb oczywiście wali jak w bęben :-o

A żeby Ci tak kurwo/kurwie, bo nie wiem jaka Twoja płeć, z Twoim chłopaczkiem kiedyś ksiądz pofiglował na religii. Kiedyś będziesz miał szczylu swoje dzieci i tego Ci życzę. A teraz wal się w swój bęben matole.

I jeszcze jedno , choc wiem , ze to prowokacja..., ale GW , nie zaatakowała Kościoła, ale pewne skandaliczne zachowania , które sie w nim dzieją . A te zachowania oburzaja mnie jako osobę wierzącą i praktykującą.